Cupa SALMO - Sarulesti 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
malin
senior
senior

Mesaj de malin » 22 Oct 2007, 11:56

feugen scrie:Am vazut un conurent in varsta de numai 10 anisori care statea cuminte in barca cu vesta de salvare pe el (ce-i drept). Intrebarea mea este de ce i s-a permis unui copil de clasa a V-a sau chiar a IV-a sa pescuiasca singur in barca? Am si eu un copil cu 1 an mai mic, insa nu i-as fi permis sub nicio forma asta. Tot adevarat este ca exista unii parinti care-si arunca copiii nou nascuti in zapada pentru a se fortifica (in alte tari)... Ce se intampla daca atunci cand ala mic lasa ancora in apa, firul de la ea i se infasura pe mana si-l tragea? De ce nu am fost avertizati noi arbitrii de existenta unui copil minor care pescuieste, sa stam cat mai aproape de el, iar in caz de Doamne-fereste sa-i putem sari in ajutor?! Eu am crezut la inceput ca este vorba de o femeie, dar cand am vazut baiatul, iar acesta ne-a spus ca are doar 10 anisori am ramas perplex... Din acel moment, aproape ca nu m-a mai interesat de concurenti si stateam in apropierea baiatului. Voi, care sunteti parinti, sper sa ma intelegeti.
Minorul cu pricina pescuieste in Delta de la 4 ani, din barca, la stiuca, avat et co. A lasat de sute de ori ancore la apa, chiar mai mari decat cea din barca pneumatica. Eu cred ca dramatizam deja. Ai un copil mai mic cu un an? Bravo, sa-ti traiasca! Nici eu anul trecut nu i-as fi dat voie copilului meu sa pescuiasca singur din barca. :wink:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 22 Oct 2007, 12:06

Un singur aspect oarecum neplacut: Raduta Lake.

Nu stiu cum au fost purtate negocierile, insa, imi aduc amite de concursul de la Valea Argovei, cand, pentru niste bani cu mult mai putini, Liviu Tomoioaga a fost extraordinar de amabil.
La fel si la Darvari, anul trecut.
Si la Rogojesti, organizatorul a pus la bataia ce a avut.
La alte concursuri nu am participat!

In fine, apropos de vremea ...sa nu lasi un caine afara!
Asta e, poate ca asteptarile mele erau deplasate...
near the beer

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 22 Oct 2007, 12:29

bai da chiar sa va lasati injurati e prea de tot

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 22 Oct 2007, 12:53

nu stiu dak sunt in masura sa comentez ceea ce s-a intamplat dar pot sa afirm faptul k a fost cel mai nasol concurs la care am participat de departe,concursul de anul trecut fiind unul din cele mai tari;deci un pas inapoi :( .
incepand de la organizare,modul de tratare de care au beneficiat unii concurentii din partea staff-ului in special legat de veste si pana la semnalul de start care a lipsit,papic,etc
dragii mei organizatori si ma refer aici la atitudinea de om retardat a lui Andrei de la energofish cluj,care pe langa faptul k ne-a tratat k pe ultimii rahati morti de foame,dar venea si tragea cu mana de bulanul porcului facut pe gratar,ca dijma pentru k l-am folosit.asa ceva nu se face...
era placerea noastra sa-l servim si nu trebuia sa se manifeste k atare.
eu am vazut la fiecare asociatie care organizeaza concursuri evolutie de la concurs la concurs si ma asteptam k acesta sa fie mult peste cel de anul trecut.
stiu ce insemna sa fii criticat ca si organizator,pt k am fost in postura aceasta de mai multe ori si multa lume nu stie ce eforturi se depun pt buna desfasurare a unui concurs;

as fi preferat sa fi scris k a fost super,s-a prins peste si respect pt organizatori...poate la anul :wink:
oricum respect pt Vasile si pt Dan,care chiar s-au straduit

numa`bine!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Oct 2007, 12:54

Stiu va nu-i frumos sa-mi dau cu parerea ca n-am fost acolo, dar ma risc.
Vad ca sunt ceva nemultumiri . Probabil ca pe lacul acela ospitalitatea se cumpara la alte preturi. Care deocamdata sunt prohibite. Un week-end de pescuit la salau acolo costa fo cinshpe bulioane/persoana. E drept ca ai trei zile + cazare si masa in banii astia.
Acu faceti si voi o scocoteala ce puteati primi de doua milioane jumate.
Cu alte cuvinte, e o balta pt. oameni cu bani. Cu multi bani.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Oct 2007, 13:05

sincer pana acuma am stat departe de competitzii da' la anu ma duc si io la una sa vad cu ce se mananca...

referitor la Raduta Lake, preturile sunt "excelente" :shock: iar in banii aia te duci pe locuri frumoase cum ar fi orice rau din tzara, Delta etc...pe locuri salbatice si poti prinde orice...

da sa fii injurat si balacarit la un concurs pe "marele" si "vestitul" lac care gazduieste numai concursuri de concursuri si unde vin totzi strainii mi se pare absurd...bine, e adevarat aia sparg cu miile de euro nu ca noi :D

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 22 Oct 2007, 13:08

danr scrie:bai da chiar sa va lasati injurati e prea de tot
eu am fost unul dintre cei injurati !dar injurati de mama nu "mingiiati" pe crestet.am inteles ca domnul respectiv e directorul Energofish zonal.in fine !am trecut peste incident si noi si ei fiind nervosi si uzi pina al piele

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 22 Oct 2007, 13:12

e totusi o balta!

In fine, vb lui Stratonov, pomul laudat!

Din punctul meu de vedere, nici o balta nu merita mai mult de 700.000 pe zi ca taxa.
Poate doar daca in ianuarie o incalzezc cu fierbatoarele, asa incat sa pot face si o baie la sfarsit. :lol:
near the beer

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Oct 2007, 13:29

costica_fishing scrie:e totusi o balta!

In fine, vb lui Stratonov, pomul laudat!

Din punctul meu de vedere, nici o balta nu merita mai mult de 700.000 pe zi ca taxa.
Poate doar daca in ianuarie o incalzezc cu fierbatoarele, asa incat sa pot face si o baie la sfarsit. :lol:
:lol: :lol: :lol: excelent costica...mai ieftin te duci la Dunare si nu stii cand te loveste vreun submarin :D

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 22 Oct 2007, 16:38

In primul rand vreau sa-i multumesc lui Gyorg,ca ne-a scos microbuzul din mocirla si l-a dus pana la sosea. (Super masina,super om)
Eu am avut noroc (cel putin asa se pare) de niste arbitri pe apa plini de bun simt si carora nu le pot reprosa absolut nimic.In schimb organizatorii de pe mal,mai bine ma abtin.Mancarea a fost putina si proasta,o idee nefericita a organizatorilor a fost aceea cu tonomatul de cafea-la 70 de oameni trebuia sa stai o vesnicie ca sa prinzi o cafea,in schimb bere rece la discretie,avand in vedere conditiile meteo,eu zic ca era mai binevenit un vin fiert,etc.De locatie am fost in schimb multumit,avea o densitate buna de peste,dovada stau capturile care au fost,salaul fiind cel mai bine reprezentat.
Concluziile mele sunt:locatie buna,organizare sub asteptari.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Scrie răspuns