nu stiu dak sunt in masura sa comentez ceea ce s-a intamplat dar pot sa afirm faptul k a fost cel mai nasol concurs la care am participat de departe,concursul de anul trecut fiind unul din cele mai tari;deci un pas inapoi

.
incepand de la organizare,modul de tratare de care au beneficiat unii concurentii din partea staff-ului in special legat de veste si pana la semnalul de start care a lipsit,papic,etc
dragii mei organizatori si ma refer aici la atitudinea de om retardat a lui Andrei de la energofish cluj,care pe langa faptul k ne-a tratat k pe ultimii rahati morti de foame,dar venea si tragea cu mana de bulanul porcului facut pe gratar,ca dijma pentru k l-am folosit.asa ceva nu se face...
era placerea noastra sa-l servim si nu trebuia sa se manifeste k atare.
eu am vazut la fiecare asociatie care organizeaza concursuri evolutie de la concurs la concurs si ma asteptam k acesta sa fie mult peste cel de anul trecut.
stiu ce insemna sa fii criticat ca si organizator,pt k am fost in postura aceasta de mai multe ori si multa lume nu stie ce eforturi se depun pt buna desfasurare a unui concurs;
as fi preferat sa fi scris k a fost super,s-a prins peste si respect pt organizatori...poate la anul
oricum respect pt Vasile si pt Dan,care chiar s-au straduit
numa`bine!