Cupa SALMO - Sarulesti 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 23 Oct 2007, 09:03

Gyorg, inca o data,ai toata consideratia noastra, a iesenilor,pentru ceea ce ai facut duminica.Desi erau mai multe masini de teren,numai tu ai dat o mana de ajutor.(sper sa nu gresesc).Puteai sa pleci linistit acasa,iar noi faceam craciunul pe balta lui Raduta.Te asteptam la o ciorba moldoveneasca. :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 23 Oct 2007, 09:12

Colegi si prieteni , multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ajutat sa iau o masina (si cauciucuri :wink: ) cu care sa va pot ajuta si pe voi.

N-am facut nici un fel de diferenta si-am tractat chiar si pe cei care se faceau ca nu ma cunosc. (nu-i mentionez ca ii fac prea importanti :D

Consider ca TOTI avem datoria morala de a ajuta aproapele nostru, atunci cand acesta are nevoie disperata de ajutor.

Sper sa faceti si voi la fel cand veti gasi aceiasi oameni care au nevoie de ajutorul vostru !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 23 Oct 2007, 09:38

horja scrie:sigur repet dar e bine de mentionat ;

SUPER GYORG SI CRAIOVENII pentru solicitudine.

Oare nu a fost pe acolo si un defender?

:lol:
dap, era. al carui sofer se suie pe barcile altora, ca de...e inalta a dreacu' masina si nu se vede ce e pe jos.
ocazie cu care ii multumesc si pe aceasta cale, barca e sparta acum. :evil:

bravo Gyorg, altruismul tau e cunoscut deja.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Oct 2007, 11:37

Fratilor, in multe privinte aveti dreptate (sedinta tehnica,arbitraj,etc) dar uitati un lucru esential acela ca nu e deloc usor sa te inhami sa duci la bun sfirsit o etapa in care s-au inscris 68 concurenti ,multi dintre ei nefamiliarizati cu competitia sportiva si mai ales in conditiile meteo anuntate.
Nu vreau sa devin avocatul "diavolului" dar stiti bine cei ce ati organizat pina acum etape in cadrul Turneului AVP de cite probleme v-ati lovit inainte si dupa fiecare etapa, e imposibil sa multumesti pe toata lumea asta e cert.
Energofish ne-a obisnuit de-a lungul anilor cu concursuri organizate excelent atit la Sacalaia 3 ani la rind cit si la Sandulita si Polcesti anul trecut .
Sarulestiul a ridicat mult mai multe probleme organizatorice si logistice (cale de acces,energie electrica ,WC, masa in cimp,etc) si de aceea cred ca acea mina de oameni care au incercat sa fie pe placul nostru au fost uneori depasiti de situatie.
Desigur ca asta nu scuza cu nimic atitudinea nepoliticoasa sau chiar obraznicia unora la adresa concurentilor.
Sper ca pe viitor sa invatam din aceste experiente si sa incercam sa fim mai toleranti unii cu altii pt. binele spinningului rominesc.
Felicitari cistigatorilor ,concurentilor si nu in ultimul rind organizatorilor pt .efortul depus de-a duce pina la final ultima etapa din cadrul Turneului AVP.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 23 Oct 2007, 12:43

Organizarea nu a fost punctul forte al acestei etape....dar din mai multe considerente pe care nu le voi numi...in schimb pescuitul a fost ceva spectaculos, chiar daca nu s-au putut tine antrenamente. Salai sunt cu nemiluita....si s-a prins destuld desi s-a nimerit o perioada destul de dificila pescuitului, cu aceasta schimbare brusca de temperatura.
Un lucru ce mi-a placut atat mie si altor competitori a fost ca spre deosebire de alte lacuri de pe valea mostistei aici distributia populatiei de rapitor e mult mai uniforma si se gasesc mult mai multe structuri decat pe alte lacuri, in sensul ca in fiecare sector s-au gasit multe praguri, in alt sector o livada scufundata, iar intr-un altul pe langa pragurile abrupte si fundatii daramate, care au facut un deliciu pescuitul la salau.
Nu cred ca s-a pescuit la biban, cred doar ca bibanii sunt mult mai agresivi si ataca naluci mult mai mari cu un apetit iesit din comun, pescuitul fiind orientat spre salau. Cu toate astea s-au prins si bibani de 20cm in care nu se vedeau gumele de 7-10cm, dar si bibani imracati de peste 30 care de asemenea sunt o placere sa-i pescuiesti. O alta specie ce s-a dovedit a fi rapitor pe sarulesti a fost carasul, care a fost luat de cativa cocurenti cu jelibonul in gura :shock: .
Multi au avut rupturi, pescuitul fiind in ontinuare unul de finete la multi concurenti, si au fost si destul de multe taieturi din cauza cumetrelor.
Acum ca toti ar fi pescuit de numa numa si a doua zi.....este partea a doua, dar vremea nu se poate cumpara, asa ca nu poti sa-i faci nimica....asa a fost scris sa fie....
Lasand de-oparte toate divergentele cu arbitri si parte din organizatori....ne-am reintalnit pescari din toata tara, pe care probabil n-o sa-i mai vedem pana in urmatorul an competitional. Iar tinand cont de conditiile precare din ultima zi noroc cu Gyorg, ca altfel nush cata lume pleca duminica de acolo. Spre uimirea multora a reusit sa traga si 2-3 microbuze dupa el, ceea ce multe masini nu ar fi putut sa o faca.

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de superbaloane » 23 Oct 2007, 13:21

Andrei, s-a pescuit mult si la biban! Pe un lac in care salaii nu sunt speriati de plase sau de pescari "la sacosa" si mai ales toamna cand sunt extrem de agresivi nu dai cu mono de 0,16! Paco de la Sarulesti intreba daca avem textil de 30lb pentru sectorul 3 in care n-am mai reusit sa intram!!!!
Si mie mi-a intrat un biban de 37cm de-am crezut initial ca e salau la 2kg!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Oct 2007, 13:55

superbaloane scrie:Andrei, s-a pescuit mult si la biban! Pe un lac in care salaii nu sunt speriati de plase sau de pescari "la sacosa" si mai ales toamna cand sunt extrem de agresivi nu dai cu mono de 0,16!
de ce nu ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Oct 2007, 15:20

ca sa nu pierzi punctele pretioase in craci sau structuri

oops, scuze, nu mi-am dat seama ca vorbeam cu locul 2 :lol:

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de superbaloane » 23 Oct 2007, 15:37

Nu, pentru ca ti-a suflat o pasarica cam pe unde sunt bibanii!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Oct 2007, 15:53

danr scrie:ca sa nu pierzi punctele pretioase in craci sau structuri

oops, scuze, nu mi-am dat seama ca vorbeam cu locul 2 :lol:
nu preau erau asa ceva din pacate , cel putin pe unde am ajuns eu ....am pierdut doar 2 jiguri .....
daca pierdeam doar unul poate ieseam pe locul 1 :D

,, unde am gresit ''? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns