Cupa SALMO - Sarulesti 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
am dat si cu 16 ....da nu la agataturadanr scrie:n-ai gresit ca n-ai avut ghinionul sa-ti dea vreo bucata in loc cu agatatura
asta daca ai dat cu 16
sa fi vazut atunci tesle
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
-
- veteran
-
- utilizator constant
Sorine, nu vorbeam cu tine! Eu zic la modul general, ca o ipoteza si ca urmare la ce a scris Andrei despre pescuitul la bibani! Tie numai de bine si felicitari!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro
stai ma ca am avut si ata si 0,16 si au intrat si la una si la altaTavi scrie:Si eu sunt de aceeasi parere.
Nu se da cu 0.16.
Mah, si ti-am zis sa dai cu voblere. Nimic n-ai facut bine
Propun sa-l descalificam pe Sorin
bine , am retinut cu descalificatu .....si chiar cand ma gandeam s-ati vand Fenglassu ala

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
-
- utilizator nou
- StefanDinu
- veteran
Pe uraganul ala mai facea mutu fetivitate de premiere ... sper ca nu le-au luat vantul pe premii ... se dau alta data cand se va premia si castigatorul turneului AvP.Aber Ciprian scrie:fratilor .... vad ca nu ati fost multumiti de organizare si arbitri dar premiile au fost pe masura concursului sa inteleg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anul asta a castigat Sabin BUZATU ... bravo lui si multi, mari si desi !!!
Cred ca ceilalti sunt (sper sa nu ma insel): Laurentiu ANDRONIC, Eugen GERMAN, Radu VLASIU si Andrei SAVA ... bravo si lor. Bravo si celorlalti concurenti ce au participat la turneul de anul asta. Bravo si organizatorilor care s-au inhamat la o astfel de aventura.