Gyorg scrie:Eu va propun sa nu mai raspundeti la ispite.
Frustratii si invidiosii vor fi usor de gasit pe net in spatele unui nick-name. Barbatii adevarati isi arata adevarata identitate si spun in fata ceeace au de spus.
Pentru fetite , retineti cele patru virtutii demne pentru un barbat - crestin:
- intelepciunea
- barbatia
- cinstea
- curajul
Apropo de d-nul Gyorg, ma numesc Ovidiu, Cluj si sunt fost jucator de rugby, si de aceea am curajul sa ma identific si sa va scriu...glumeam...

Imi place mult spiningul, uneori il vad ca un surogat la un sex sigur cu un new entry...scuzati-mi "vulgaritatea"... Multe lucruri am invatat de pe acest site, multe idei mi-au venit de la voi. Si sincer ma intristeaza faptul ca in loc sa impartasim cunostinte si de ce nu sa ne laudam cu capturi, ne certam si ne varsam nervii unii pe altii....Pentru varsatul nervilor stiam eu ca sunt colegii de birou, partenerii de trafic, achipa adversa sau Steaua

Lasand gluma... Intr-adevar sunt multi canari care intra pe acest site in spatele unor masti, nickname-urile, si isi exprima frustrarile. O fac aici deoarece nu au nici macar "co...ie" sa o faca acasa, in fata obezelor de femei pe care le au ca paznici... Site-ul asta mi-a dat niste directii in spining, de aceea m-am simtit dator sa aduc o completare la msg domnului Gyorg, si nu numai, la multe alte discutii pe tema anumitor subiecte. Domnilor, canarilor le lipseste respectul si curajul de a accepta si de a invata. Si chiar pentru a respecta pe cineva e nevoie de curaj. Deci, in completarea celor "patru virtutii demne pentru un barbat - crestin:
- intelepciunea
- barbatia
- cinstea
- curajul" as vrea sa mai adaung si intelegerea fata de cei mai slabi si intelepciunea...
Apreciez atentia d-voastra.
Fir intins domnilor.
Cu respect,
bo_locco(Ovidiu B.)