Cupa Gipo - Ghioroc 14-15 aprilie 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bo_locco
junior
junior

Mesaj de bo_locco » 23 Apr 2007, 15:39

Gyorg scrie:Eu va propun sa nu mai raspundeti la ispite.

Frustratii si invidiosii vor fi usor de gasit pe net in spatele unui nick-name. Barbatii adevarati isi arata adevarata identitate si spun in fata ceeace au de spus.
Pentru fetite , retineti cele patru virtutii demne pentru un barbat - crestin:
- intelepciunea
- barbatia
- cinstea
- curajul
Apropo de d-nul Gyorg, ma numesc Ovidiu, Cluj si sunt fost jucator de rugby, si de aceea am curajul sa ma identific si sa va scriu...glumeam... :lol: Imi place mult spiningul, uneori il vad ca un surogat la un sex sigur cu un new entry...scuzati-mi "vulgaritatea"... Multe lucruri am invatat de pe acest site, multe idei mi-au venit de la voi. Si sincer ma intristeaza faptul ca in loc sa impartasim cunostinte si de ce nu sa ne laudam cu capturi, ne certam si ne varsam nervii unii pe altii....Pentru varsatul nervilor stiam eu ca sunt colegii de birou, partenerii de trafic, achipa adversa sau Steaua :D Lasand gluma... Intr-adevar sunt multi canari care intra pe acest site in spatele unor masti, nickname-urile, si isi exprima frustrarile. O fac aici deoarece nu au nici macar "co...ie" sa o faca acasa, in fata obezelor de femei pe care le au ca paznici... Site-ul asta mi-a dat niste directii in spining, de aceea m-am simtit dator sa aduc o completare la msg domnului Gyorg, si nu numai, la multe alte discutii pe tema anumitor subiecte. Domnilor, canarilor le lipseste respectul si curajul de a accepta si de a invata. Si chiar pentru a respecta pe cineva e nevoie de curaj. Deci, in completarea celor "patru virtutii demne pentru un barbat - crestin:
- intelepciunea
- barbatia
- cinstea
- curajul" as vrea sa mai adaung si intelegerea fata de cei mai slabi si intelepciunea...

Apreciez atentia d-voastra.
Fir intins domnilor.

Cu respect,

bo_locco(Ovidiu B.)

tortous

Mesaj de tortous » 23 Apr 2007, 17:37

Cum pot sa fiu frustat de niste pescari care prind 2 pesti intr-un concurs cu trei manse sau de unii care nu au prins deloc .Frustati sunt cei care se deplaseaza sute de km si nu prind mai nimic sau cei care alearga de unii singuri si ajung pe locul15.

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 23 Apr 2007, 17:45

Pescuitul nu inseamna sa prinzi numa pesti, inseamna mult mai mult. Baga frate poze la galerie sa ramanem cu gura casacata.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 23 Apr 2007, 18:35

tortous scrie:Cum pot sa fiu frustat de niste pescari care prind 2 pesti intr-un concurs cu trei manse sau de unii care nu au prins deloc .Frustati sunt cei care se deplaseaza sute de km si nu prind mai nimic sau cei care alearga de unii singuri si ajung pe locul15.
Te deranjeaza ca unii concurenti nu au prins peste? Asta este... Nu cred ca ca din etapele de la ghioroc poti cataloga pe cineva profesor in pescuit sau...
Te rog sa ma crezi ca a prinde peste pe ghioroc nu e o joaca de copil. Baltile sunt destul de dificile, mai ales pt spining. si inca ceva sa nu crezi ca in ghioroc e plin de peste.
Poate pentru tine pescuit=prins peste, dar te asigur ca pt mine si nu numai, daca merg la pescuit si nu prind peste nu e o problema. De cele mai multe ori nu retin pestii sau duc cateva bucati pt familie. Singurii pesti care nu se reintorc in apa sunt somnul pitic si bibanul soare; de ei au parte pisicile familiei :oops:
Mersul la pescuit i-mi incarca bateriile pt cel putin o saptamana. Conteaza mai mult relaxarea si prietenii cu care sunt. Si din cele cateva minute cat am stat la ghioroc, atmosfera era una destinsa, ca intre prieteni... Sau dupa parerea ta intr-un concurs toti concurentii sunt dusmani???
Participa si tu la concursuri si demonstreaza de ce esti in stare :shock:

tortous

SA MAI PRINDEM SI PESTE

Mesaj de tortous » 24 Apr 2007, 10:10

Cand participi la concursuri vrei sa prinzi cat mai mult sa fi undeva sus pe podium dar pestele este acoperit de apa si unii prefera sa prinda muste ,fluturi ,experienta ca e cea mai buna . Concursul Avp isi doreste sa aiva concurenti din ce in ce mai buni,lupta la varf sa fie mai stransa nu de "eminente cenusii"{profesori,doctori si altele}

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 24 Apr 2007, 13:28

Oameni buni, lasati-l in pace pe tortous...credeti ca o ajungeti la o concluzie cu el? Ma indoiesc... :datz: Oricum nici el nu stie ce vrea de fapt sa spuna...
multi, mari si desi

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 24 Apr 2007, 13:49

tortous,schimba-ti tata nickul intr-unul mai reprezentativ.iti propun eu unul mai lung:aichiufifti.sa nu spui ca am fost prea subtil ca te cred.
apropo,am mers sute de km,nu am prins nici un peste,m-a suflat vintul in cap,am facut febra de la vislit si totusi miine m-as intoarce acolo.dracu mai intelege de ce.tu in nici un caz

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 24 Apr 2007, 14:08

udila gabriel scrie:tortous,schimba-ti tata nickul intr-unul mai reprezentativ.iti propun eu unul mai lung:aichiufifti.sa nu spui ca am fost prea subtil ca te cred.
fifti sau fiftiin?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tortous

Mesaj de tortous » 24 Apr 2007, 18:29

udila gabriel scrie:tortous,schimba-ti tata nickul intr-unul mai reprezentativ.iti propun eu unul mai lung:aichiufifti.sa nu spui ca am fost prea subtil ca te cred.
apropo,am mers sute de km,nu am prins nici un peste,m-a suflat vintul in cap,am facut febra de la vislit si totusi miine m-as intoarce acolo.dracu mai intelege de ce.tu in nici un caz
tortous-am trecut demult de faza asta in care esti tu ,acum sunt la o faza mai eficienta ,pe unde ma duc prind peste.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Apr 2007, 20:48

Intreb si eu din curiozitate, fara nici o legatura....UNDE PRINZI PESTE?!

Scrie răspuns