Cupa Gipo - Ghioroc 14-15 aprilie 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
RETETA PT PESCARI CARE SE DAU CE A CE NU SUNT
E normal sa va deranjeze faptul ca spun ca unii se pozeaza cu pesti care nu au kg respective ,ca se organizeaza un concurs la rapitori respectiv salaul cand acesta se afla in perioada de reproducere ,ca unii se dau profesori pe la concursuri si sunt defapt elevi?Luati in comparatie salaul lui RAZVAN M de 9kg si se vede diferenta ,de poza de pe coperta revistei AVENTURI putem spune ca salaul are capul mai mare ca a lui ANGHELINA .Am ajuns pe VALEA ARGOVEI si am vazut o gramada de plase ,am inteles ca sunt mai multe echipaje care toata ziua numai asta fac ,poate ne spune dl LIVIU cat strapazan sa prins in plasele de guta si cat sa eliberat , nu am vazut doar eu treaba asta cei care pescuiesc demult pe VALEA ARGOVEI sunt familiarizati cu plasele pe toata perioada anului .Nu voi renunta sa scriu lucruri care se vad dar nu se spun . Astept sa vad clasamentul de la GHIOROC in totalitate cu cantitatea de peste prinsa de fiecare pescar dar vad ca nu va grabiti sa o afisati ,de ce oare ?.Este evident ca multi pescari cu nume mari in spining nu au reusit sa prinda macar un peste i-ar cei care au prins au prins foarte putin.LA REVEDERE ,DRUM BUN .
- RaresDumitru
- utilizator constant
Ok, ti-am inteles frustrarile legate de plasari, braconieri etc. Dar care e legatura cu salaul prins de Anghelina tot nu am inteles... Si mai mult, de ce te iei de Sofonea? Ce, el plasuieste Valea Argovei?
Nimeni nu se bucura sa vada apele braconate si recoltate pina nu mai ramine nimic in ele, dar de aici si pina la a sari la gitul unui om e cale lunga...mai ales daca nu e nici o legatura intre cele doua.
Relaxeaza-te omule, gaseste-ti un hobby. De exemplu du-te la pescuit
Nimeni nu se bucura sa vada apele braconate si recoltate pina nu mai ramine nimic in ele, dar de aici si pina la a sari la gitul unui om e cale lunga...mai ales daca nu e nici o legatura intre cele doua.
Relaxeaza-te omule, gaseste-ti un hobby. De exemplu du-te la pescuit

multi, mari si desi
Nu am sarit la gatul nimanui dar trebuiesc spuse lucrurilor pe nume ,vizavi de salaul lu ANGHELINA am spus ca nu are greutatea care este scrisa in revista si nu spun numai eu asta dar a devenit o obisnuinta in a "umfla" capturile.Cu SOFONEA nu am absolut nimic numai ca trebuie temperat umpic pt ca el se da ce nu este .
-
- veteran
nu ataca persoane pe forum te rog, discutii si divergente pe privat!tortous scrie:Nu am sarit la gatul nimanui dar trebuiesc spuse lucrurilor pe nume ,vizavi de salaul lu ANGHELINA am spus ca nu are greutatea care este scrisa in revista si nu spun numai eu asta dar a devenit o obisnuinta in a "umfla" capturile.Cu SOFONEA nu am absolut nimic numai ca trebuie temperat umpic pt ca el se da ce nu este .
cat despre salaul d-lui Cristi Anghelina, poate poti sa si probezi ceea ce afirmi! mie unul mi se pare un salau clar de 10 kg, avand in vedere ca am vazut unul de 9 kg si live si in poza(excluzand pe cel al lui Razvan)!
Eu va propun sa nu mai raspundeti la ispite.
Frustratii si invidiosii vor fi usor de gasit pe net in spatele unui nick-name. Barbatii adevarati isi arata adevarata identitate si spun in fata ceeace au de spus.
Pentru fetite , retineti cele patru virtutii demne pentru un barbat - crestin:
- intelepciunea
- barbatia
- cinstea
- curajul
Frustratii si invidiosii vor fi usor de gasit pe net in spatele unui nick-name. Barbatii adevarati isi arata adevarata identitate si spun in fata ceeace au de spus.
Pentru fetite , retineti cele patru virtutii demne pentru un barbat - crestin:
- intelepciunea
- barbatia
- cinstea
- curajul
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii