Cupa Gipo - Ghioroc 14-15 aprilie 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
Baieti,
daca nu vi s-a furat nimic din barci este deoarece ati fost paziti in permanenta de jandarmi si de un bodyguard civil si discret. Mi-ar placea sa stiu ca si pe Valea Argovei se va intampla asa...mai ales ca se va campa la corturi.
Gyorg, dupa cum imi arata, fie este un "in-house job", fie ti le-au shutit cand ai dormit in parcare la Metro Pitesti.
daca nu vi s-a furat nimic din barci este deoarece ati fost paziti in permanenta de jandarmi si de un bodyguard civil si discret. Mi-ar placea sa stiu ca si pe Valea Argovei se va intampla asa...mai ales ca se va campa la corturi.
Gyorg, dupa cum imi arata, fie este un "in-house job", fie ti le-au shutit cand ai dormit in parcare la Metro Pitesti.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Este priml pas , la urmatorul o sa facem un gard pazit cu camerele de luat vederi iar cine nu face parte din cei implicati in concursurile de pescuit va fi indepartat in cel mai scurt timp.
Am sa-ti raspund pe privat
Am sa-ti raspund pe privat
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
PROBABIL CEL MAI BUN PESCAR DE LA GHIOROC
Moderare dr.pike
Am sters postul. La primul atac la persoana al acestui user am sa ii propun lui Dan interzicerea accesului la forum pt userul respectiv!
In rest...imi pare rau ca nu am putut ajunge la concurs...felicitari invingatorilor, invinsilor si organizatorilor. Cu exceptia experientei neplacute a lui Gyorg am auzit numai lucruri bune despre organizare...cat despre pesti...poate la anu' mai multi mai mari si mai desi, vorba unui prieten
Am sters postul. La primul atac la persoana al acestui user am sa ii propun lui Dan interzicerea accesului la forum pt userul respectiv!
In rest...imi pare rau ca nu am putut ajunge la concurs...felicitari invingatorilor, invinsilor si organizatorilor. Cu exceptia experientei neplacute a lui Gyorg am auzit numai lucruri bune despre organizare...cat despre pesti...poate la anu' mai multi mai mari si mai desi, vorba unui prieten
tortous
cred ca e cazul sa te abtii de la chestii legate de Liviu si Anghelina in acest caz
esti pe dinafara si Valea Argovei chiar nu are nevoie de reclama
In plus Liviu nu se preteaza la asa ceva
este poate singurul care face ceva pentru pescuitul la rapitor in apele sale
cred ca ar trebui sa ceri ceva scuze la cele scrise de mai sus
il cunosti pe Liviu ? Ma indoiesc .....prietene ....las-o mai moale
mai intreaba in stanga sau dreapta oameni dezinteresati si apoi comenteaza gratuit captura lui Anghelina
gresesti da-mi voie sa-ti spun si cred ca nu e corect
cred ca e cazul sa te abtii de la chestii legate de Liviu si Anghelina in acest caz
esti pe dinafara si Valea Argovei chiar nu are nevoie de reclama
In plus Liviu nu se preteaza la asa ceva
este poate singurul care face ceva pentru pescuitul la rapitor in apele sale
cred ca ar trebui sa ceri ceva scuze la cele scrise de mai sus
il cunosti pe Liviu ? Ma indoiesc .....prietene ....las-o mai moale
mai intreaba in stanga sau dreapta oameni dezinteresati si apoi comenteaza gratuit captura lui Anghelina
gresesti da-mi voie sa-ti spun si cred ca nu e corect
-
- utilizator nou
- RaresDumitru
- utilizator constant
-
- veteran
Vreau sa-l felicit pe Gyo pentru rezultat si il sfatuiesc sa lase modestia la o parte pentru ca vreau sa-l aud cum zice:
"V-AM BATUT PENTRU CA SUNT MAI BUN CA VOI"
Frazele gen tip model ..... :"am avut noroc"....nu mai sunt de actualitate daca-ti publici palmaresul....
"V-AM BATUT PENTRU CA SUNT MAI BUN CA VOI"
Frazele gen tip model ..... :"am avut noroc"....nu mai sunt de actualitate daca-ti publici palmaresul....

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....