discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gyorg
- veteran

-
le-a rascumparat cu 15 mil de lei , nu le-a recuperat in totalitate dar este multumit.
Eu prefer sa il identific pe cel care le-a luat si cel mult sa-mi recuperez SAGE-ul. Dar daca aflu cine este ma duc pana la capat cu el !
Asa ca ii mai dau o sansa : ADU-MI NUMAI SAGE-ul SI PROMIT SA NU ZIC NIMIC .. CA DACA TE PRIND EU AI PUS-O

-
tortous
dr.pike scrie:I-am mai sters o postare dar vad ca nu s-a linistit. I-am scris mesaj lui danr cu rugamintea de a lua el masuri impotriva d-lui tortous!
TORTOUS:crezi ca rezolvi ceva cu atitudinea asta comunista?
-
danr
- Site Admin

tourtous, daca discuti civilizat si in limitele bunului simt nu are nimeni nimic cu tine, iar aplicarea regulilor forumului nu are nimic cu comunismul
ai avertisment dat de un moderator, si daca doresti sa ramai pe acest forum sugestia mea este sa te rezumi la discutii despre pescuit
-
tortous
danr scrie:tourtous, daca discuti civilizat si in limitele bunului simt nu are nimeni nimic cu tine, iar aplicarea regulilor forumului nu are nimic cu comunismul
ai avertisment dat de un moderator, si daca doresti sa ramai pe acest
forum sugestia mea este sa te rezumi la discutii despre pescuit
TORTOUS-pana acum despre ce am vbt,nu despre pescuit?Altii daca nu prind peste vorbesc despre altceva ca daca prindeau de peste vorbeau.
-
tortous
De la un timp scrieti mai putin despre GHIOROC si mai mult de tortous.
-
superbaloane
- utilizator constant

-
@attilaf
Ai sa razi dar Dragos le-a recuperat! Cu multumiri d-nul Dan din Obor care stia de poveste si l-a anuntat pe Dragos!
Cand e vorba de scule de calitate, fii sigur ca vor apare mai devreme sau mai tarziu!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la
www.superbaloane.ro
-
empthy_cluster
- veteran

tortous scrie:
TORTOUS-pana acum despre ce am vbt,nu despre pescuit?Altii daca nu prind peste vorbesc despre altceva ca daca prindeau de peste vorbeau.
ciau,
da da da tot am stat si am citit despre cat peste prindetzi maestre, scuzata-mi fie intruspectzia in discutzia dumneavoastra, dar credetzi-ma ca nu m-am putut abtzine, cred ca discutzia despre capacitatea dumneavoastra de pescar ce prinde peste s-ar incheia daca atzi pune o poza maxim doo pe forum cu ceva capturi mai rasarite

, trebuie sa-i intzelegetzi si pe cei din jur cand vine un nik name @tortous in spetza si te critika pe tine care ai facut niste sacrificii si ai fost la un konkurs de peskuit si rezultatele au fost kam slabe, asta maestre stitzi prea bine sau poate nu, ca nu potzi face diferentza pe orice apa in care pescuiesti oricat de bun ai fi + ca la orice pescar bun ii trebuie si bulan care cateodata este cateodata (cand ia numele domnului in desert

) il mai paraseste.
respekte!!!!!
be smart be silent be deadly.....
-
danr
- Site Admin

tourtous pescuit inseamna pescuit, nu polemici si atacuri la n membrii cunoscuti
daca mai contiuna pe lina asta o sa consider ca e vorba despre un user facut pentru polemica si o sa-l inchid
sau poate alegi sa ne spui cine esti sa stim si noi cu cine vorbim
-
luci_t
- veteran

-
@empthy_cluster
sunt intru totul de acord cu tine, dar cu postarea imaginilor reprezentand capturile lui TORTOUS creca e destu de greu
Hai sa-l lasam pe maistorul tortous sa-si zdranganeasca carapacea pana-i trece cheful de harta, care razbate din postarile lui. la inceput credeam ca sub nick-ul asta se ascunde vre-un concurent nemultumit de concursul de pe ghioroc. Acum nu pot sa cred lucrul asta. Un pescar care se respecta nu se injoseste aruncand cu astfel de cuvinte in colegii de breasla ascuns in spatele unui nick.
-
vali sorescu
- junior

Nu va mai enervati...Deh'...creier de broasca!!!!
Valeron
-CSPR-