Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
WBF
senior
senior

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de WBF » 29 Iul 2013, 10:45

apsalba scrie: Mă bucur că am scăpat de un adversar. Mă refer la WBF. În urma vizitei pe care mi-a făcut-o, a sintetizat corect ce se întâmplă pe aici. Trăim în lumi diferite (cu excepția lui wasemann, care trăiește la balamunc :lol:). Rămâne ca timpul să dovedească cine trăiește în lumea reală, aia dură și fără față umană și cine trăiește în eter.

Am spus doar ca traim in lumi diferite. Diametral opuse.
N-am spus ca iau in brate pe cineva.

Chiar daca am luat o lunga pauza din pescuit inca n-am uitat ca am crescut cu batul in mana.
Fara suparare Fane, am venit, te-am ascultat, mi-am facut o impresie pe viu si nu de pe vreun forum si am plecat.Atat

Recent mi-am castigat un nou partener de pescuit. Fiul meu.
N-as vrea sa practice pescuitul in lumea in care traiesti tu Fane.
Pe de alta parte nu-mi place nici ceea ce e acum. Asta este.

Asa ca o sa-mi pun la bataie ajutorul material/logistic/mediatic pentru proiecte mici si dragute, cum ar fi Bibanmania lui Vali si Eugen.
O braila cinstita si fara pretentii.
Cred ca fiul meu o sa se simta bine printre oameni cu aceleasi pasiuni, din aceeasi lume si de la care o sa aiba ceva de invatat.

PS: Plangeri penale pentru niste oameni care au activat pana acum intr-un sistem deja existent doar pentru ca nu vin sa se incoloneze instant e de porc.
Ca ei sa vina la incolonat........trebuie sa aiba un sistem alternativ pus la punct. Nu pe hartie, nu pe o pagina de net ci in realitate.

In rest numai bine la toata lumea.
Cu rugamintea de a nu mai fi mentionat in supa asta :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Iul 2013, 12:15

Cum crezi tu că MTS emitea autorizația de afiliere internațională dacă federația nu îndeplinea condițiile impuse de lege?

Vrei precedente?
Pai la astia cu porumbeii cum este cu ''federatia'' aia noua ''recunoscuta'',in ciuda faptului ca nu implinise 3 ani de cind a fost recunoscut ca sport,cum zice legea..??
Ce e asa mare lucru ca Statul sa greseasca??
Cred ca esti suficient de abil sa speculezi greseala adversarului,nu trebuie neaparat sa ai un plan bine pus la punct,imbatabil..

Eu o sa cred ca esti recunoscut ca structura sportiva,doar in momentul in care prezinti oficial,c.i.s.-ul..pina atunci se pot intimpla multe..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Iul 2013, 13:34

Nu mai ai mult de așteptat! NU vrei să vezi prelungirea autorizației provizorii? :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Iul 2013, 13:40

WBF scrie:
apsalba scrie: Mă bucur că am scăpat de un adversar. Mă refer la WBF. În urma vizitei pe care mi-a făcut-o, a sintetizat corect ce se întâmplă pe aici. Trăim în lumi diferite (cu excepția lui wasemann, care trăiește la balamunc :lol:). Rămâne ca timpul să dovedească cine trăiește în lumea reală, aia dură și fără față umană și cine trăiește în eter.

Am spus doar ca traim in lumi diferite. Diametral opuse.
N-am spus ca iau in brate pe cineva.

Chiar daca am luat o lunga pauza din pescuit inca n-am uitat ca am crescut cu batul in mana.
Fara suparare Fane, am venit, te-am ascultat, mi-am facut o impresie pe viu si nu de pe vreun forum si am plecat.Atat

Recent mi-am castigat un nou partener de pescuit. Fiul meu.
N-as vrea sa practice pescuitul in lumea in care traiesti tu Fane.
Pe de alta parte nu-mi place nici ceea ce e acum. Asta este.

Asa ca o sa-mi pun la bataie ajutorul material/logistic/mediatic pentru proiecte mici si dragute, cum ar fi Bibanmania lui Vali si Eugen.
O braila cinstita si fara pretentii.
Cred ca fiul meu o sa se simta bine printre oameni cu aceleasi pasiuni, din aceeasi lume si de la care o sa aiba ceva de invatat.

PS: Plangeri penale pentru niste oameni care au activat pana acum intr-un sistem deja existent doar pentru ca nu vin sa se incoloneze instant e de porc.
Ca ei sa vina la incolonat........trebuie sa aiba un sistem alternativ pus la punct. Nu pe hartie, nu pe o pagina de net ci in realitate.

In rest numai bine la toata lumea.
Cu rugamintea de a nu mai fi mentionat in supa asta :)
Corect. Fiecare are dreptul să practice pescuitul sportiv în ce formă dorește. Dar competițiile oficiale au deja un organizator legal constituit și altul nu se mai poate constitui. Cei care vor să facă pescuit sportiv și să participe la competiții oficiale, nu o pot face decât prin federație. Nu cred că este vreunul care să nu știe acest lucru, dar se merge la plezneală. Poate ține! Știi foarte bine că nu pot permite acest lucru din poziția de președinte de federație. Cine nu înțelege, să-și asume și consecințele.
PS Cred că nu ai uitat că tu ai intrat în acestă supă. Acum că te retragi este OK.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 29 Iul 2013, 13:54

Milogule !

Imagine

Mana intinsa care nu spune o poveste (credibila in cazul infamei cooperative ) nu primeste pomana . Fii profesionist , ce dracu !

:lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Iul 2013, 15:23

apsalba scrie:Nu mai ai mult de așteptat! NU vrei să vezi prelungirea autorizației provizorii? :lol: :lol: :lol: :lol:

Pina acum nu am vazut decit ''hocus pocus'',sau ..'uite cis-ul,nu e cis-ul'...

Si am vazut situatii mai mult decit penibile,in care fruntasi ai pescuitului de competitie,sint chemati in judecata,sub acuzatii ridicole cum ar fi aia cu ''substituire de calitati oficiale''sau cum naiba io fi zicind..

Asta in timp ce acuzatorul insusi face cursuri de arbitrii fara a detine c.i.s. la momentul respectiv,si acorda titlul de antrenor,asa ,la apelul bocancilor,desi el insusi afirma ca aceasta calitate nu se poate acorda decit in conditiile legii(curs,etc)...

Si am mai vazut situatia mai mult decit ridicola,de a incerca boicotarea si inlocuirea loturilor nationale,cu persoane care nu au participat intr-un turneu competitional,cu o clasare finala intr-o ierarhie valorica.

Ma intreb,cit te intereseaza RO-MA-NIA,... :!: :!: :!: daca ai fost in stare sa trimiti(vorbesc de spining ,la altele nu ma bag)niste pescari care nu au habar ce inseamna concurs,in defavoarea unui lot cu ani buni de competitii interne si ..internationale in spate..Poate domnia ta crezi ca ,urci in barca,sonarul arata pesti,arunci naluca si incepi sa punctezi...Ce simplu...Citeste cu atentie despre campionatul de anul trecut din Ucraina,si mai intreaba si tu,ca nu sa scris chiar despre toate magariile facute pe acolo de catre altii..Crezi ca daca arunci asa ,niste pescari fara experienta competitionala,o sa reprezinti Romanaia cu succes,doar pentru ca astia au tatuat ''c.i.s.'',pe buca stinga,si au ''legitimatie'' si ''vizita medicala''???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 29 Iul 2013, 15:27

"vrei să vezi prelungirea autorizației provizorii? :lol: :lol: :lol: :lol:"

Autorizatia cui???? a lu aia cu minus, sau a lu aia la care s-a respins FUZIONAREA????? :lol: :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 29 Iul 2013, 15:29

Maaaaa, tu cand vb. de federatie, specifica, care din ele.

Vezi, tu, din cate as. si fed. ai infiintat, unele sunt pe minus, altele sunt nenascute!!!! :lol:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 29 Iul 2013, 18:00

apsalba scrie: NU vrei să vezi prelungirea autorizației provizorii? :lol: :lol: :lol: :lol:
Si peste inca un timp ai sa ne intrebi daca nu vrem sa vedem prelungirea prelungirii provizorii...

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 29 Iul 2013, 18:38

jhonny scrie:"vrei să vezi prelungirea autorizației provizorii? :lol: :lol: :lol: :lol:"

Autorizatia cui???? a lu aia cu minus, sau a lu aia la care s-a respins FUZIONAREA????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Nici el nu mai stie cate cooperative are , pana acum sunt cel putin 3
Dar nici nu-i greu la MTS sa infiintezi o federatie de... ce vrea muschii tai ,si sa obtii orice fel de autorizatie , se stie si cum :wink:
Problema este alta ,cum se face de aceleasi 12 cluburi sunt membre la 3-4 cooperative , unde ati mai auzit asa ceva ???
:lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns