discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

Vali eu cred ca e o gluma nu????

Domnule coleg , nu-i nici o gluma....si nici nu stiu de ce ar fi.
Prezenta mea in clubul Minjesti se datoreaza mai multor factori ...PRIETENIE , RESPECT, etc.......lucru mai rar intilnit in ziua de azi printre pescari.
In alta ordine de idei nici nu cred ca ar fi cazul sa ma justific cuiva despre actiunile mele ...clubul Minjesti este un club la fel ca oricare altul din LRS , adica cu CIS, acte in regula si care are nevoie de sportivi .....eu nu sunt decit unul dintre ei si nimic mai mult.
Restul e can-can.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
apsalba
- veteran

După curs gigione!

-
semlecangheorghe
- veteran

Pai tocmai asta-i problema..
La vremea respectiva ...nu exista c.i.s.,sau macar vreo''adeverinta de c.i.s.

"",inseamna ca ,din moment ce ''federatia''nu era recunoscuta atunci in acel moment,drept structura sportiva cu toate atributele ce rezulta din aceasta calitate(intre care si formarea de antrenori-arbitrii),nu putea sa organizeze ''cursuri'',deci....
Cit de legitima,este caliatatea de ''arbitru'',conferita de o entitate care nu exista la momentul organizarii cursului??
O BARAT..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
stradic
- veteran

rapala the best vobler in the world
-
vali stratonov
- veteran

Nu Mircea, Clubul Minjesti nu face parte din LRS desi e la fel de legal constituit ca cele ce sunt azi in LRS ...Clubul Minjesti e club membru fondator al FRPC , atit si nimic mai mult.
Nu cred ca am nevoie de acceptul Federatiei sa particip la orice fel de concursuri "neoficiale"

se fac prin Romania ...acolo voi participa ca "particular" sub numele de Vali Stratonov asa cum probabil voi participa si la 2-3 etape OPEN organizate de LRS.
La concursurile Federatiei (atunci cind le va organiza) voi reprezenta cu MINDRIE clubul Minjesti, bineinteles DOAR DACA clubul din care fac parte va considera de cuviinta ca sunt pregatit suficient de bine ca sa-l pot reprezenta.
E suficient e clar?

-
stradic
- veteran

vali stratonov scrie:
E suficient e clar?

......clar totul e clar si "transparent" domnu' coleg

.........da daca nu te lasa Popescu

asta sa participi la concursurile organizate de LRS(avand in vedere ca tu faci parte dintr-un "club" care apartine de aceasta asa zisa FEDERATIE).....pt ca el nu recunoaste LIGA.....ce vei face?????

-
vali stratonov
- veteran

da daca nu te lasa Popescu

asta sa participi la concursurile organizate de LRS(avand in vedere ca tu faci parte dintr-un "club" care apartine de aceasta asa zisa FEDERATIE).....pt ca el nu recunoaste LIGA.....ce vei face?????

Eu iti raspund cu o intrebare :
Mircea Sandu le poate interzice fotbalistilor din Liga sa participe la "miutele" din sala sau la fotbal pe plaja?
In alta ordine de idei nu prea cred ca poate cineva sa-mi impuna ce sa fac in timpul liber ...ar fi un atac la drepturile fundamentale ale omului, nu crezi?
In definitiv nu cred ca pe presedintele federatiei l-ar putea interesa un umil pescar ca mine care nu ar face nimic altceva decit sa se antreneze pe "maidan" pt. competitiile OFICIALE ce vor urma....eu zic ca ar trebui sa se bucure ca lumea se antreneza, parerea mea.
Si mai cred cu tarie Mircea draga ,ca pe domnia Sa nu-l intereseaza deloc concursurile neoficiale gen LRS sau Bibanmania ...domnia Sa are treaba DOAR cu competitiile OFICIALE NATIONALE asa cum legea le prevede.

-
stradic
- veteran

bun ......daca e asa treaba de ce tot ameninta el in dreapta si-n stanga ca fara el nu se poate face si organiza nimic ca e ilegal tot fara acceptul FEDERATIEI ????

-
semlecangheorghe
- veteran

Mircea ,io cred ca tu vrei sa te trezesti cu o citatie la tribunal..cum ca te legi de cea mai legala federatie ..

In plus o sa fii numit ''persona non grata''..nu vei pune in viata ta piciorul pe pista de la Orastie..

Vei putea trai cu asta???Iti permiti tu sa pui in discutie...''dreptul Federatiei'' de a organiza concursuri??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.