Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de vali stratonov » 30 Iul 2013, 18:22

bogdanpesc scrie:domnule Vali Stratonov
prin decizia dvs de a adera la un club inscris la fanel ,inseamna ca sunteti de acord implicit, cu trimiterea in judecata a pescarilor care au fost anul asta la campionate mondiale sau europene de pescuit....o particica din banii cotizati de dvs se duc prin tribunale ,la procesele lui fanel impotriva fostilor(sau actualilor) dvs colegi de concursuri(braile sau nebraile)
o fii moral ce faceti?
poate ca DA poate ca NU.....mai asteptam si o sa vedem
bogdanpesc,
speculatia pe care o faci la adresa mea se petrece DOAR in mintea ta ...
eu in clubul din care fac parte sunt numai sportiv ....nu am nici o legatura cu datul in judecata , nu e treaba mea si nici nu finantez asa ceva ....iar in ceea ce priveste moralitate mea nu cred ca-i cazul sa o discuti tu sau altcineva aici pe net.

daca tu sau altul se crede mai moral ca mine sa "ridice primul piatra" ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Iul 2013, 18:24

Cristi Y scrie:
apsalba scrie:Ce obligații am eu, spre exemplu, față de tine și ce lege mă obligă să-ți dau raportul?
ai obligatia fata de pescari si fata de societatea pe care zilnic o minti cu nerusinare

consideri ca ar trebui sa existe o lege care sa-ti impuna sa fi onest ???? din pacate legea 69/2000 nu face referire si la profilul moral asa ca ce pretentii sa avem de la tine
Ia zii deontologule, cui trebuie să facă pantofii președintele unei federații? Chibiților? Nu realizezi că în filmul ăsta tu și cei care nu sunt în evidențele federației sunteți doar chibiți?
Vezi că săptămâna viitoare vin CIS-urile de la tipografie. L-ai convins pe ministru să nu ne dea CIS-ul? Spune-o aici așa, cu subiect și predicat.
PS Dacă te interesează autorizația provizorie (aia prelungită) am depus-o azi la Centrul de Formare Profesională a Antrenorilor. Să-ți dau adresa sau un nr. de telefon?
Cică pentru faptul că pescuitul sportiv nu are încă antrenori atestați și dată fiind amploarea acestei ramuri sportive, CNFPA vrea să facă o serie de cursanți special pentru pescuit sportiv. Nu te interesează? E bună și în Anglia. Acum, că România este membră UE diplomele din România sunt recunoscute în toată comunitatea. Na, că ți-am dat o idee! În Anglia cică sunt foarte căutați antrenorii de pescuit sportiv. Chiar am fost chestionat pe facebook de un cetățean român din Anglia.
Uite aici, meserie de meserie:
Codul ocupațiilor din România:

342201 - Antrenor
Ce zici. te ține? Vezi că se dă examen de admitere la Școala Națională de antrenori. Te pot ajuta cu tematica și programa analitică. Am depus-o la dosarul pe care l-am înaintat CNFPA.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Iul 2013, 18:29

Ia și un pic de studiat.
http://www.dreptonline.ro/legislatie/hg ... orului.php
PS Când o să faci tu un sfert din ceea ce am făcut eu pentru organizarea pescuitului sportiv, putem sta de vorbă. Până atunci, ciocul mic.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 30 Iul 2013, 18:39

apsalba scrie: Până atunci, ciocul mic.
expresia asta o poti folosi cu slujbasi tai , este specifica deontologiei tale

dovedeste-ti corectitudinea aratand factura cu care ai platit gazduirea la Doripesco pentru CN , tu ai afirmat asta , dovedeste ca nu ai mintit . Factura trebuie sa fie datata inaintea postarii in care te laudai cu ea

ca sa te parafrazez , te intreb : te tine ??????? la varsta ta dovedeste multe minciuna

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iul 2013, 18:49

Cică pentru faptul că pescuitul sportiv nu are încă antrenori atestați
Hopaa...ia uite ce zice aici pe PVTV

http://www.pvtv.ro/video/cu-cine-mergem ... -crap.html
FRPS, adica Federatia Romana de Pescuit Sportiv, un nume cu care trebuie sa incepem sa ne obisnuim, prin intermediul proaspat numitului antrenor federal Andrei Vladeanu, invita lotul Ovidius sa participe la CM ca echipa a federatiei.
Nea Fane,cum e pina la urma??

Cine .....spune lucruri eronate???
P.V.T.V.??

Andrei Vladeanu??

Popescu Stefan??

NeaFane,are pescuitul ,,antrenori atestati''???Ia mai gindeste... :!: :!:
Ca daca d-l Vladeanu e ''antrenor'',mi se pare ca cam ilegal..Sau nu e..??Uite antrenorul,nu e antrenorul...uite antrenorul,nu e antrenorul... :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iul 2013, 18:57

La minutul 7,e tare de tot...cica d-l Vladeanu ,e angajat cu acte in regula,cu carte de munca.. :lol:
Pai cum nea Fane,ca zisesi ca nu exista ''antrenor atestat ''..????

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 30 Iul 2013, 19:02

Alta minciuna marca mitomanul de la cooperativa :lol: :lol:

Admiterea la Şcoala Naţională de Antrenori se face prin concurs, in limita locurilor stabilite pentru fiecare disciplină sportivă.

Ramurile de sport pentru care se susţine examenul de admitere la Şcoala Naţională de Antrenori sunt:

Aeronautică, Aikido, Alpinism şi escaladă, Arte marţiale, Arte marţiale de contact, Automobilism sportiv, Atletism, Badminton, Baschet, Baseball şi softball, Bob şi sanie, Box, Bridge, Canotaj, Ciclism şi triatlon, Culturism şi fitness, Dans sportiv, Ecvestră, Fotbal, Fotbal tenis-CAJ, Gimnastică, Gimnastică ritmică, Go, Golf, Haltere, Handbal, Hochei pe gheaţă, Hochei pe iarbă, Judo, Kaiac-Canoe, Karate, Karate Kyokushin-IKO 2, Karate tradiţional, Karate WKC, Kempo, Lupte, Modelism, Motociclism, Nataţie şi pentatlon modern, Oină, Orientare, Patinaj, Polo, Popice-bowling, Powerlifting, Radioamatorism, Rugby, Sambo, Schi–biatlon, Scrabble, Scrimă, Şah, Snooker, Table, Taekwondo ITF, Taekwondo WTF, Tenis, Tenis de masă, Tir sportiv, Tir cu arcul, Volei, Yachting.

Cand nu tine cu legea 69/2000, o da cu antrenorii , cand nu tine nici cu astia , o da in diverse :lol: :lol: :lol:
Cand ajungi la o varsta incontinenta mentala isi spune cuvantul ... :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iul 2013, 19:08

La minutul 18 si ceva...''antrenor de pescuit sportiv''..

Nea Fane de ce nu apare in scriptele oficiale denurea de mai sus...???

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iul 2013, 19:24

Si cum a ramas cu ''antrenamentul acela serios'',din 12-15 august de la Doripesco??Se mai tine??Vin cele 7 echipe,Ucraina,Serbia,etc...???

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iul 2013, 19:33

Hai, ca pe d-l Rudeanu nu l-ai putut lamuri cum de nu ai organizat nici o competitie ,desi in scripte figureaza ca ai o gramada de ''sportivi''..cis-,alea,alea,acte,cea mai tare federatie,''nimeni na mai reusit asta''..da' culmea...concursuri...ioc :lol:

.

Scrie răspuns