Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de jhonny » 28 Iul 2013, 12:27

apsalba scrie:
Cristi Y scrie:
te mananca pielea martalogule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mă mănâncă, dar nu unde crezi tu, ci unde știu eu. Știi un amator să mă scarpine? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Atat ti-a mai ramas, dihorule.
Concursuri nu vrei sa faci, cluburi banoase nu ai, Danila nu mai vinde tevi la negru???
CONCLUZIE- nu ai bani, nu ai putere, nu ai prestanta, nu poti face nici o aroganta!!!! Na, ca facusi versuri,
Mai bine decat minciuni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 28 Iul 2013, 20:53

80 de pagini de "concursuri" organizate de infama cooperativa :lol: :lol: :lol: si fomistul de la cooperativa tot sarac si fara bani a ramas :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 28 Iul 2013, 21:30

O serie de useri au fost avertizati pt incalcarea regulamentului in mod repetat iar la urmatoarea abatere vor primi ban permanent.
Fiti convinsi ca atunci cand vor exista noutati de la apsalba vi se vor comunica, cei vizati sa se abtina de la comentarii ce nu corespund cu regulamentul forumului.

Pana atunci subiectul e inchis.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2013, 23:53

Deoarece subiectul este foarte interesant pentru prea multi useri s-a redeschis, cu rugamintea insa de a se folosi un limbaj decent si in limitele acceptate ale regulamentelui. E pacat sa se dea BAN in masa.
Se poate discuta deschis, dur, insa fara jigniri grosolane....se accepta doar fineturile. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Iul 2013, 00:10

apsalba scrie: Am ceva probleme. De, vârsta!

Io ti-am spus cam de mult ca atingi varsta pensionarii si chiar daca nu e asa cred ca orice comisie medicala, oricat ar fi de exigenta ti-ar semna dosarul. E pacat sa iti mananci sanatatea aici, virtual cu noi, vezi ca nu merita...suntem irecuperabili, o cauza pierduta. De ce nu e lasi sa ramanem ai nimanui?! Vrem sa ramanem ai nimanui, nu vrem sa te mai chinuim, sa te lupti matale ca sa ne fie noua bine. Vrem sa ne fie asa rau cum ne e acum.

Intr-un cuvant, sau de ce nu doua: DUTE, MA! :oops: :censored:
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Iul 2013, 06:06

Acest document este provizoriun si are o valabilitate de 3 luni , 3 luni in care MTS se obliga sa inscrie FRPS in registrul sportiv si implicit sa completeze si sa semneze documentul numit CIS.

Incepind cu acest moment presedintele fane gura bogata va fi OBLIGAT sa-si indeplineasca menirea , adica sa inceapa competitiile NATIONALE OFICIALE si LEGALE din Romania.

Asteptam cu interes calendarul competitional al Romaniei la toate disciplinele sportive.
1.Au trecut cele3 luni..

Este F.R.P.S.posesoare de C.I.S.???

2.Ce competitii oficiale a organizat F.R.P.S.,pina in prezent..Nu, ce va organiza,ce a organizat???

Nea Fane,pe scurt,daca se poate..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Iul 2013, 06:31

semlecangheorghe scrie:
Acest document este provizoriun si are o valabilitate de 3 luni , 3 luni in care MTS se obliga sa inscrie FRPS in registrul sportiv si implicit sa completeze si sa semneze documentul numit CIS.

Incepind cu acest moment presedintele fane gura bogata va fi OBLIGAT sa-si indeplineasca menirea , adica sa inceapa competitiile NATIONALE OFICIALE si LEGALE din Romania.

Asteptam cu interes calendarul competitional al Romaniei la toate disciplinele sportive.
1.Au trecut cele3 luni..

Este F.R.P.S.posesoare de C.I.S.???

2.Ce competitii oficiale a organizat F.R.P.S.,pina in prezent..Nu, ce va organiza,ce a organizat???

Nea Fane,pe scurt,daca se poate..
Gigione,
Nu te mai chinui! Acel document a fost prelungit, iar CIS-urile vin în câteva zile. Federația este recunoscută, nu că a vrut cineva, ci pentru că așa a decis Inalta Curte de Casație și Justiție.
De acum putem să începem competițiile oficiale. Cum crezi tu că MTS emitea autorizația de afiliere internațională dacă federația nu îndeplinea condițiile impuse de lege?
Adelin scrie:
apsalba scrie: Am ceva probleme. De, vârsta!

Io ti-am spus cam de mult ca atingi varsta pensionarii si chiar daca nu e asa cred ca orice comisie medicala, oricat ar fi de exigenta ti-ar semna dosarul. E pacat sa iti mananci sanatatea aici, virtual cu noi, vezi ca nu merita...suntem irecuperabili, o cauza pierduta. De ce nu e lasi sa ramanem ai nimanui?! Vrem sa ramanem ai nimanui, nu vrem sa te mai chinuim, sa te lupti matale ca sa ne fie noua bine. Vrem sa ne fie asa rau cum ne e acum.

Intr-un cuvant, sau de ce nu doua: DUTE, MA! :oops: :censored:
Adelin,
De vârsta pensionării nu scapă nimeni, nici măcar tu, asta dacă nu cumva îți trece (Doamne ferește) prin cap să-ți tai venele, dacă nu mergi la mondiale. Nu mă duc deocamdată pentru că mai câte ceva de făcut și n-are cine să facă.
Mă bucur că am scăpat de un adversar. Mă refer la WBF. În urma vizitei pe care mi-a făcut-o, a sintetizat corect ce se întâmplă pe aici. Trăim în lumi diferite (cu excepția lui wasemann, care trăiește la balamunc :lol:). Rămâne ca timpul să dovedească cine trăiește în lumea reală, aia dură și fără față umană și cine trăiește în eter.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 29 Iul 2013, 07:03

La cererea publicului spectator , mascariciul mitoman a revenit pentru un nou show :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 29 Iul 2013, 07:28

Gata, scuze, eu am terminat cu ffff.
O fed. este pe minus, cealalta s-a nascut moarta.
Prelungirea CIS s-a facut pe "o nenascuta"- daca s-a facut, ceea ce nu cred.
Am plecat la Doripesco cu rulota, stau acolo pana in Noiembrie(prietenii stiu de ce), doar, doar.
Ah, nu stiti de ce stau acolo???....Poate prind ......un dihor sa il.......banezzzzzzz!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Iul 2013, 09:22

apsalba scrie:Adelin,
De vârsta pensionării nu scapă nimeni, nici măcar tu, asta dacă nu cumva îți trece (Doamne ferește) prin cap să-ți tai venele, dacă nu mergi la mondiale. Nu mă duc deocamdată pentru că mai câte ceva de făcut și n-are cine să facă.
Mă bucur că am scăpat de un adversar. Mă refer la WBF. În urma vizitei pe care mi-a făcut-o, a sintetizat corect ce se întâmplă pe aici. Trăim în lumi diferite (cu excepția lui wasemann, care trăiește la balamunc :lol:). Rămâne ca timpul să dovedească cine trăiește în lumea reală, aia dură și fără față umană și cine trăiește în eter.
Daca traiai in lumea reala faceai barem vre-un amarat de concurs, fie el si cu pensionari de-ai tai, dar nici de ala nu esti instare. Io zic sa iesi cu capul din hartzoage si sa faci ceva afara din casa...lumea pescuitului e afara, la apa. Insa lumea ta nu e aici unde traim noi, tu ai ales calea tribunalelor si a proceselor, acolo te simti matale implinit...insa si acolo din cate am vazut, cele mai multe le pierzi. :lol:

Nu vrei totusi sa ne prezinti componenta lotului national de spinning, ca poate ii putem ajuta pe baieti cu o cheta, sa nu mearga sa reprezinte Romania pe banii lor... :roll:
WSB CLUB

Scrie răspuns