semlecangheorghe scrie:Acest document este provizoriun si are o valabilitate de 3 luni , 3 luni in care MTS se obliga sa inscrie FRPS in registrul sportiv si implicit sa completeze si sa semneze documentul numit CIS.
Incepind cu acest moment presedintele fane gura bogata va fi OBLIGAT sa-si indeplineasca menirea , adica sa inceapa competitiile NATIONALE OFICIALE si LEGALE din Romania.
Asteptam cu interes calendarul competitional al Romaniei la toate disciplinele sportive.
1.Au trecut cele3 luni..
Este F.R.P.S.posesoare de C.I.S.???
2.Ce competitii oficiale a organizat F.R.P.S.,pina in prezent..Nu,
ce va organiza,
ce a organizat???
Nea Fane,pe scurt,daca se poate..
Gigione,
Nu te mai chinui! Acel document a fost prelungit, iar CIS-urile vin în câteva zile. Federația este recunoscută, nu că a vrut cineva, ci pentru că așa a decis Inalta Curte de Casație și Justiție.
De acum putem să începem competițiile oficiale. Cum crezi tu că MTS emitea autorizația de afiliere internațională dacă federația nu îndeplinea condițiile impuse de lege?
Adelin scrie:apsalba scrie:
Am ceva probleme. De, vârsta!
Io ti-am spus cam de mult ca atingi varsta pensionarii si chiar daca nu e asa cred ca orice comisie medicala, oricat ar fi de exigenta ti-ar semna dosarul. E pacat sa iti mananci sanatatea aici, virtual cu noi, vezi ca nu merita...suntem irecuperabili, o cauza pierduta. De ce nu e lasi sa ramanem ai nimanui?! Vrem sa ramanem ai nimanui, nu vrem sa te mai chinuim, sa te lupti matale ca sa ne fie noua bine. Vrem sa ne fie asa rau cum ne e acum.
Intr-un cuvant, sau de ce nu doua:
DUTE, MA!

Adelin,
De vârsta pensionării nu scapă nimeni, nici măcar tu, asta dacă nu cumva îți trece (Doamne ferește) prin cap să-ți tai venele, dacă nu mergi la mondiale. Nu mă duc deocamdată pentru că mai câte ceva de făcut și n-are cine să facă.
Mă bucur că am scăpat de un adversar. Mă refer la WBF. În urma vizitei pe care mi-a făcut-o, a sintetizat corect ce se întâmplă pe aici. Trăim în lumi diferite (cu excepția lui wasemann, care trăiește la balamunc

). Rămâne ca timpul să dovedească cine trăiește în lumea reală, aia dură și fără față umană și cine trăiește în eter.