Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
alo, d-l Funar, il stiti pe pigulici de la Alba I:?????

De ce nu organizezi CM pe helesteul asta de KKT ??
Gata, te-am citit, nimic nu poti face mai pigulici.
Stai aici si bati campii. Toate titlurile federale ti-au expirat, am auzit ca ai scris si pe poarta, nu mai este valabil si nici de actualitate.
Castelul tau de nisip, s-a daramat, ca la Vadim.
Adio si nici un regret!!!
Stai aici si bati campii. Toate titlurile federale ti-au expirat, am auzit ca ai scris si pe poarta, nu mai este valabil si nici de actualitate.
Castelul tau de nisip, s-a daramat, ca la Vadim.
Adio si nici un regret!!!
poponescule , decat sa-ti prezinti mlastinile raioase pe aici mai bine ti-ai informa prostituatele din srl-ul tau mizer ca in septembrie sunt ocupate toate locurile de cazare in Montargil si Ponte de Sor , nu de alta dar sa nu ramai cu lotul tau de sportivi pe dinafara
mai este un amanunt , ca sa faci bookingul trebuie SA PLATESTI integral anticipat , nu merge cu vrajeala ta expirata ca la Doropesco ...
....BAI SARACULE ....

mai este un amanunt , ca sa faci bookingul trebuie SA PLATESTI integral anticipat , nu merge cu vrajeala ta expirata ca la Doropesco ...
....BAI SARACULE ....
pe site-ul crapmania popescu intr-un spasm Tourette face urmatoarea postare adresata lui Bogdan Constantinescu :
" Campion national? Poate campionul AGVPSR. La 45 de ani, poti sa spui adio. Ma mir ca nu ai facut-o pana acum. Voi nu sunteti o echipa; sunteti o secta. Cea mai gogonata este afirmatia Veronicai Ispas cu controlul la bagaje la asa zisa finala ca sa nu furati. Se vede ca apartineti de AGVPSR, cei mai mari hoti din Romania. Auzi, campion national. Si tie ti se cantareste pestele ca la Benzar? Adica arunci un kg de nada peste el inainte de cantarire? Campioni national prin frauda. Dovedita! "
te mananca pielea martalogule

" Campion national? Poate campionul AGVPSR. La 45 de ani, poti sa spui adio. Ma mir ca nu ai facut-o pana acum. Voi nu sunteti o echipa; sunteti o secta. Cea mai gogonata este afirmatia Veronicai Ispas cu controlul la bagaje la asa zisa finala ca sa nu furati. Se vede ca apartineti de AGVPSR, cei mai mari hoti din Romania. Auzi, campion national. Si tie ti se cantareste pestele ca la Benzar? Adica arunci un kg de nada peste el inainte de cantarire? Campioni national prin frauda. Dovedita! "
te mananca pielea martalogule
Ei, si uite asa s-a scris si ultima minciuna:
FPPSC = pe minus
FRPS = s-a nascut moarta si nefuzionata
ACTE PE FRPS = NULE inclusiv tabla de pe poarta
pigulici = alearga pe forumuri si jigneste dar....PRIMESTE
THE END

FPPSC = pe minus
FRPS = s-a nascut moarta si nefuzionata
ACTE PE FRPS = NULE inclusiv tabla de pe poarta
pigulici = alearga pe forumuri si jigneste dar....PRIMESTE
THE END
-
Mister Fisherman
- veteran

Ba jegule de tomberon , ai facut si tu ceva la viata ta infara de faptul ca ai falimentat tot ce-ai atins ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Mă mănâncă, dar nu unde crezi tu, ci unde știu eu. Știi un amator să mă scarpine?Cristi Y scrie:
te mananca pielea martalogule![]()
![]()
![]()
![]()
-
Mister Fisherman
- veteran

Bosorogule senil si impotent , te mananca-n gura si ai nevie sa-ti bage lumea carne pe gat si prin toate organele interne , doar asa te potolesti pentru o vreme

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.