Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Dle Cristi , am citit pe Crapmania ca dvs doriti sa faceti un demers la MTS pentru a lamuri situatia infamei cooperative , care mai este situatia momentan ,mai este de actualitate ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
este de actualitate , aveti PM
apsalba scrie:Am impresia ca tu nu stii in ce film joci. Eu stiu precis unde joc. De ce nu incerci un tur de sold cu aruncatul in Mures? Tu nu esti in stare sa arunci decat cu laturi. Probabil esti fermier. De porci!![]()
![]()
![]()
http://www.spitalpsihiatrieborsa.ro/

iti recomand cu caldura........

poate te cazeaza astia pe la ei o vreme.......

"Ca şi patologie pacienţii noştri prezintă tulburări psihice cronice: schizofrenii cronicizate ,tulburări afective şi delirante cronice, epilepsii, dependenţe alcoolice cornice. "

Esti sigur intr-una din aceste categorii de diacnostice!!!!!

rapala the best vobler in the world
Ce ti-ar fi placut si tie sa pui o caramida, acum cativa ani. Iti inteleg oftica, dar, vorba lui WBF, esti din alt film!
pai asta astepti saracule sa -ti puna altii caramizile . bine macar ca recunosti ...
vad ca de factura aia nu mai zici nimic , schimbi vorba incontinuu
paduche obosit , cat crezi ca mai te tine minciuna ??
vad ca de factura aia nu mai zici nimic , schimbi vorba incontinuu
paduche obosit , cat crezi ca mai te tine minciuna ??
apsalba scrie: PS Nu vezi ca nici prietenii tai nu te mai baga in seama?![]()
![]()
![]()
" prietenii " de care vorbesti vor baga coada intre picioare in curand cand vor vedea cu ce lichea s-au inhaitat , dar asa le trebuie, ca au pus botul la vrajeala ta ieftina datorita caracterului de curve pe care-l au
un barbat i-si sustine punctul de vederea si pozitia verticala , doar o curva i-si intoarce kuru spre p..a cand simte mirosul banilor
Pentru tine toti sunt curve. Virginule!

nu popescule , o sucesti asa cum esti obisnuit , am facut referire la " prietenii" de care vorbeai
cu factura de la Doripesco ce se mai aude ???
nu ai vreun aritcol de lege in care este stipulata onestitatea ???
cu factura de la Doripesco ce se mai aude ???
nu ai vreun aritcol de lege in care este stipulata onestitatea ???
pe crapmania popescu are o postare in care zice cam asa :
" Val, tu esti un baiat destept si cred ca ai inteles corect ce am vrut sa spun. Sita asta este numita asa, metaforic. Bineinteles ca ea nu se refera la ce sportivi are fiecare club sau ce notorietate are acel club. Aici se verifica bilanturile contabile, balantele de verificare si alte chestiuni relevante privind bonitatea acestora. Stii foarte bine ce vraiste este prin contabilitatile cluburilor. Asa ca... "
interesant criteriu de selectie , debordeaza de profesionalism si de spirit constructiv

in istoria judiciara au fost multe cazuri de escroci supra dotati din punct de vedere IQ , tu esti si escroc si prost

" Val, tu esti un baiat destept si cred ca ai inteles corect ce am vrut sa spun. Sita asta este numita asa, metaforic. Bineinteles ca ea nu se refera la ce sportivi are fiecare club sau ce notorietate are acel club. Aici se verifica bilanturile contabile, balantele de verificare si alte chestiuni relevante privind bonitatea acestora. Stii foarte bine ce vraiste este prin contabilitatile cluburilor. Asa ca... "
interesant criteriu de selectie , debordeaza de profesionalism si de spirit constructiv

in istoria judiciara au fost multe cazuri de escroci supra dotati din punct de vedere IQ , tu esti si escroc si prost