Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lazarini
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de lazarini » 20 Iul 2016, 10:56

cezar.ch scrie:Nu cred că pescuitul federal va constitui subiect de discuție...dacă va fi ceva legat de temă, voi scrie aici.
Stiu ca subiectul este depasit, dar daca as avea ocazia sa stau fata in fata cu un decident de la MTS nu m-as abtine sa nu intreb ce naiba au avut in cap cand au recunoscut pescuitul ca ramura sportiva. Plecand de la eliberarea primelor CIS-uri catre asociatiile de pescuit transformate peste noapte in cluburi sportive si terminand cu emiterea acelui aviz de constituire a federatiei lui nea fane.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Iul 2016, 11:29

cezar.ch scrie:
Se va merge (probabil) pe trei direcții:

- finanțarea consistentă a sporturilor olimpice, în special a disciplinelor unde există performanțe internaționale și resurse materiale și umane nevalorificate suficient.
- promovarea educației fizice și a sportului de performanță printre tineri. La sportul de performanță, se va pune accentul pe centrele de excelență și pe cluburile sportive școlare.
- reabilitarea bazelor sportive și construirea unor noi facilități (terenuri, bazine, patinoare, sali de sport etc).

Nu cred că pescuitul federal va constitui subiect de discuție...dacă va fi ceva legat de temă, voi scrie aici.
Nici nu ar trebui sa fie pescuitul subiect de discutie! Sportul inseamna evident altceva, nu pescuit.
Pescuitul a ajuns sport cu CIS din cauza unor greseli, erori legislative, abuzuri etc. Ce e mai grav e ca s-a ajuns ca forma fara nod FRPSC sa primeasca bani de la buget pentru a organiza competitii de pescuit, sau naiba stie pe ce a cheltuit banii.... Trecand peste "simpatia" de care se bucura actualul conducator al federatiei, trecand si peste calitatea acelor pseudo-competitii, este o aberatie si un atentat la bunul simt sa dai bani de la buget pentru pescuit cu undita! Daca legile chiar permit asta trebuie clar schimbate!
Din punctul meu de vedere ar trebui incurajat si finantat de la buget in primul rand practicarea sportului de cat mai multi oameni, in special copii si abia apoi, in plan secund, sportul de performanta. Acum sportul e pe bani, aproape orice sport vrei sa practice copilul tre sa marci banul. Mai sunt cateva cluburi sportive de stat unde e gratis (in Sibiu de ex din cate stiu e doar gimnastica). In rest, basket, tenis, etc. totul e pe bani. Multi parinti nu-si permit si e mare pacat...no, in conditiile astea cum mama naibii sa dai banii contribuabililor pentru concursuri de pescuit??? Nu mai vorbim de subfinantarea educatiei si sanatatii...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 20 Iul 2016, 13:13

Inca un amendament absolut necesar la Legea 69/2000

Deoarece provoaca suferinte fizice si psihice, afectiuni , raniri si moartea animalelor ,activitatatile de VANATOAREA si PESCUITUL nu pot fi recunoscute ca sporturi

Si cu asta terminam definitiv cu atarnatorii la banul public !

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Iul 2016, 13:56

Tavi scrie:
cezar.ch scrie:

- finanțarea consistentă a sporturilor olimpice, în special a disciplinelor unde există performanțe internaționale și resurse materiale și umane nevalorificate suficient.
- promovarea educației fizice și a sportului de performanță printre tineri. La sportul de performanță, se va pune accentul pe centrele de excelență și pe cluburile sportive școlare.
- reabilitarea bazelor sportive și construirea unor noi facilități (terenuri, bazine, patinoare, sali de sport etc).

Nu cred că pescuitul federal va constitui subiect de discuție...dacă va fi ceva legat de temă, voi scrie aici.
Nici nu ar trebui sa fie pescuitul subiect de discutie! Sportul inseamna evident altceva, nu pescuit.
Pescuitul a ajuns sport cu CIS din cauza unor greseli, erori legislative, abuzuri etc. Ce e mai grav e ca s-a ajuns ca forma fara nod FRPSC sa primeasca bani de la buget pentru a organiza competitii de pescuit, sau naiba stie pe ce a cheltuit banii.... Trecand peste "simpatia" de care se bucura actualul conducator al federatiei, trecand si peste calitatea acelor pseudo-competitii, este o aberatie si un atentat la bunul simt sa dai bani de la buget pentru pescuit cu undita! Daca legile chiar permit asta trebuie clar schimbate!
Din punctul meu de vedere ar trebui incurajat si finantat de la buget in primul rand practicarea sportului de cat mai multi oameni, in special copii si abia apoi, in plan secund, sportul de performanta. Acum sportul e pe bani, aproape orice sport vrei sa practice copilul tre sa marci banul. Mai sunt cateva cluburi sportive de stat unde e gratis (in Sibiu de ex din cate stiu e doar gimnastica). In rest, basket, tenis, etc. totul e pe bani. Multi parinti nu-si permit si e mare pacat...no, in conditiile astea cum mama naibii sa dai banii contribuabililor pentru concursuri de pescuit??? Nu mai vorbim de subfinantarea educatiei si sanatatii...

Daca pentru ce ai zis tu Tavi, nu au facut nimic, cu atat mai mult nu vor face nimic pentru conservarea pestelui..adica macar sa nu se diminueze ceea ce exista.Asta e cel mai dureros..Desi exista legi pentru asa ceva ,nimeni nu le aplica.Consider ANPA cea mai vinovata institutie pentru asa ceva..Ultima gogomanie facuta de ANPA este ca nu a reziliat vechile contracte facute sub egida CNFAP cu 3 mari asociatii din vestul tarii.Asa ca ordinul 15 s-a suprapus peste aceste contracte..de la anul vor sa dea din nou comanda ajvps-ului..in baza contractelor CNFAP astialalti vor contesta,ataca in instanta,etc..mno, bine nu o sa fie nici pentru pesti nici pentru pescari..Chiar daca exista dorinta de a aface ceva,macelurile astea interne taie avantul oricui..Daca pina acum trendul antifederatie unea oarecum superficial lumea pescareasca,daca aceasta dispare se vor manca unii pe altii..romanii nu sunt capabili de colaborare se vede si in sanul ligilor asa zis profesioniste..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 21 Iul 2016, 14:14

Tavi scrie:
cezar.ch scrie:

Nici n-a fost...în afara ideii că sunt și federații "marginale", apărute precum ciupercile după ploaie din dorința de a primi bani publici. Am înțeles că acestea nu vor mai fi finanțate.
În rest, s-au discutat generalități, la modul "gata cu trecutul", "este momentul 0, mai jos nu se poate ajunge", chiar "sa facem totul". Nu cred că se va schimba ceva important în proiect...vom vedea când va fi sesizat Parlamentul.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 21 Iul 2016, 16:11

cezar.ch scrie:Nici n-a fost...în afara ideii că sunt și federații "marginale", apărute precum ciupercile după ploaie din dorința de a primi bani publici. Am înțeles că acestea nu vor mai fi finanțate.
În rest, s-au discutat generalități, la modul "gata cu trecutul", "este momentul 0, mai jos nu se poate ajunge", chiar "sa facem totul". Nu cred că se va schimba ceva important în proiect...vom vedea când va fi sesizat Parlamentul.
Deci s-a tinut si fara fanel? :)
Imi amintesc ca la un moment dat lansa invitatii catre alte federatii sportive in vederea constituirii unei suprastructuri (in care sa se inscauneze ca sef, evident) ce ar fi avut ca obiect reprezentarea si apararea intereselor federatiilor membre in fata MTS la.... impartirea cascavalului. Pe sistemul: cine imparte, parte isi face ;)
Inca un vis federal de care s-a ales praful :mrgreen:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Iul 2016, 16:12

Intr-o zi seara de ianuarie a anului 2014, prezidentul autoritatii pblice visa cu voce tare intr-o emisiune radio, incercand sa momeasca pescarii de competitie sa intre in visul sau. Avea bani multi pe atunci (doar ca ii tineau altii), ba mai mult il imbia lumea cu bani din toate directiile de nu mai stia cum sa-i imparta pescarilor sportivi.
Iata din cate directii urma sa primeasca federatia, in lumea onirica a vocii de la radio:
razvan m. scrie:Nu stiu cati dintre cei care se gandesc sa se inregimenteze sub pulpana lui Popescu au avut curiozitatea de a asculta aseara la radio (de la orele 18.00) emisiunea Carpfishing Radio Show, care i-a avut invitati pe Stefan Popescu - Presedinte al FRPS si Victor Oana - Presedinte Club Pelicanul. Merita !

V-ati fi lamurit cu privire la certitudinea resurselor financiare din care federatia va promite sa va faca concursuri gratuite:

- pe locul I veniturile aduse de Complexul de la Orastie (estimate de iluzionistul Popescu la 200.000 Euro pe an - :lol: :lol: :lol: );
- alte activitati economice prospere pe care federatia urmeaza a le initia in curand;
- sponsorizarea consistenta de la Hidroconstructia (care a "sponsorizat" si Cupa FNPSR Baracuda la stationar; pentru cei cu memoria mai scurta, acea competitie cu cantec de la Doripesco, ale carei premii s-au dat cu concursul procurorului :lol: ) , ce a si intrat deja zilele acestea in cont ( :roll: );
- alte sponsorizari ce urmeaza a veni in scurt timp de la sponsori importanti, cu care aproape ca s-a batut palma, caci li s-au inaintat deja oferte scrise (de catre Federatie, nu invers ! :lol: :lol: :lol: );
- taxa de permise pentru pescuitul recreativ (??!! - aici marturisesc ca nu am inteles eu prea bine. Pe de o parte, taxa legala este de doar 2 lei, caci taxa de 30 lei este numai si numai pentru eliberarea permisului, nu si pentru vizarea lui anuala. Pe de alta parte, aceasta taxa s-ar cuveni federatiei... sau cluburilor care fac parte din federatia.... Recunosc, n-am priceput.... );
- si altele !
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 20#p489556

Suntem in secetosul an de gratie 2016 si praful s-a ales din visele financiare ale carmaciului corabiei federale.
Nu tu Complex la Orastie, nu tu alte activitati economice federale, nu tu malai consistent de la Hidroconstructia, dar nici de la acei alti sponsori carora li s-au inaintat ofertele, taxa de permise s-a dus si ea pe apa sambetei si altele... n-au mai fost sa fie !!!
Doar mana intinsa la buget, care a spus o frumoasa poveste despre sport, a mai capatat ceva firfirei prin MTS. Dar si povestea aceea a rasuflat si acum nu mai convinge functionarii statului sa-i dea pomana.

Cam asta e sfarsitul visului unei nopti de iarna, iar trezirea miroase a faliment ! :lol: :lol: :lol:

Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Iul 2016, 08:57

razvan m. scrie:
Cam asta e sfarsitul visului unei nopti de iarna, iar trezirea miroase a faliment ! :lol: :lol: :lol:
In mod normal da, cam toate variantele de facut bani pe care le-a incercat i s-au taiat ca maioneza. Totusi, sa nu subestimam imaginatia si tenacitatea lui nea fane care depaseste cu mult limitele normalului. E posibil si chiar probabil sa mai cloceasca el ceva oua de aur ... :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Iul 2016, 14:34

Sa intelegem ca mitomanul este pus pe faras ? :lol: :lol: :lol: S-a terminat cu "smecheria" la subsol ?
Convocare Birou Federal
July 25, 2016 by popescu.stefan Leave a Comment

Președintele FRPS, în conformitate cu prevederile statutare, convoacă Biroul Federal în data de 12 august 2016 ora 12 la sediul federației, cu următoarea :

Ordine de zi:

Discutarea Moțiunii cluburilor semnatare a acesteia;
Afilierea provizorie a structurilor sportive ce au solicitat afilierea la federație
Măsuri administrative
Diverse

Președinte

Ștefan Popescu
:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 25 Iul 2016, 15:14

Mister Fisherman scrie:Sa intelegem ca mitomanul este pus pe faras ? :lol: :lol: :lol: S-a terminat cu "smecheria" la subsol ?
Afilierea provizorie a structurilor sportive ce au solicitat afilierea la federație
Scoate din joben cateva cluburi noi, si asa se rezolva majoritatea ceruta pentru respingerea motiunii si mentinerea in functie ;)

Scrie răspuns