Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Adelin » 23 Iul 2013, 09:23

stradic scrie:
Adelin scrie:Cand eram copil si ma jucam in curtea blocului aveam un vecin cu care nu se juca nimeni. Facea el tot ce putea ca sa se joace copiii si cu el, dar nimeni nu voia sa auda de asa ceva. A incercat toate metodele de a se apropia de copii: le promitea ciocolata, bomboane, jucarii, ii ameninta ca daca nu vor ii paraste la parinti si or sa pateasca tot felul...insa fara rezultat.
Pana la urma am auzit ca la luat militzia, s-a dovedit ca era pedofil...a, am uitat sa va spun ca vecinu' era un batran de vre-o 60 de ani.

...asa si cu Pigulicea, el vrea sa se joace.... :-)

..in concluzie asta de la federatie e si el PEDOFIL????? :mrgreen: :elkgrin:

Nu stiu daca e pedofil au ba, dar ca nu se joaca nime cu el pt ca e batran e sigur.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 23 Iul 2013, 10:50

Adelin scrie:
stradic scrie:
Adelin scrie:Cand eram copil si ma jucam in curtea blocului aveam un vecin cu care nu se juca nimeni. Facea el tot ce putea ca sa se joace copiii si cu el, dar nimeni nu voia sa auda de asa ceva. A incercat toate metodele de a se apropia de copii: le promitea ciocolata, bomboane, jucarii, ii ameninta ca daca nu vor ii paraste la parinti si or sa pateasca tot felul...insa fara rezultat.
Pana la urma am auzit ca la luat militzia, s-a dovedit ca era pedofil...a, am uitat sa va spun ca vecinu' era un batran de vre-o 60 de ani.

...asa si cu Pigulicea, el vrea sa se joace.... :-)

..in concluzie asta de la federatie e si el PEDOFIL????? :mrgreen: :elkgrin:

Nu stiu daca e pedofil au ba, dar ca nu se joaca nime cu el pt ca e batran e sigur.

......"saracu"...... :mrgreen:
rapala the best vobler in the world

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Iul 2013, 10:57

Copii, nu vă înghesuiți că n-am decât o țâță! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Iul 2013, 13:07

Sa-ti bagam țâța aia pe gat , tie si la tioata cooperativa ta de hiene falamande ! Poate asa va potoliti foamea in glanda pe care o aveti :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Iul 2013, 14:39

apsalba scrie:Copii, nu vă înghesuiți că n-am decât o țâță! :lol: :lol: :lol: :lol:
Cei ce se inghesuie la tine la tzatza visand la salarii federale pt servicii de nimic or sa fie dezamagiti...dar am un sfat pt ei: tzapul batran nu da niciodata lapte! :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin: ....(si nu e bun nici de prasila!) :lol: :lol: :lol:

Asta or sa constate oricum si singuri pe pielea lor, dar pana sa se convinga e bine sa stie dinainte. :wallbash:
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Iul 2013, 14:43

....si hai domn' Popesco, ca trece si 2013 fara sa vad un Concurs Federal organizat calumea. Vrei sa formezi delegatia pt Irlanda asa dupa ureche?! ...pai ce lot mai e si ala facut cu pescarii veniti sa cumpere scule din obor?! Asta e selectia federala?! :lol1:
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Iul 2013, 06:40

Delegația pentru Irlanda este deja făcută. Dar ce are echipa națională cu competițiile oficiale? Sunt unii antrenori care selecționează sportivi din diviziile inferioare. O simplă lecturare a brăilelor făcute de ALRS dovedește că cei mai buni pescari sunt la OPEN, nu la MASTER. Reține sintagma „pescari”. Sportivi de competiție sunt doar cei legitimați de federație, nu orice neica nimeni care crede că el a inventat pescuitul sportiv și că acesta începe și se termină cu el.

Ia și te documentează:
Legea 69/2000
Art. 24
........................................
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
................................................
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

Ai priceput? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Iul 2013, 07:27

Vezi si art.37 al.2 din Legea nr.69/2000:
.....
(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.

Pana la afiliere, ciocul mic !!! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Iul 2013, 07:40

Așa e. Dar AGVPSR este federație ca să reprezinte România la CIPS? Ia uite ce zice AGVPSR aici:
http://agvps.ro/docs/mmpdat.pdf
Citește cu atenție pct. 1!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Vezi că circulă pe net o Autorizație emisă de MTS pentru afilierea FRPS la CIPS.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Iul 2013, 08:12

apsalba scrie:Delegația pentru Irlanda este deja făcută. Dar ce are echipa națională cu competițiile oficiale? Sunt unii antrenori care selecționează sportivi din diviziile inferioare. O simplă lecturare a brăilelor făcute de ALRS dovedește că cei mai buni pescari sunt la OPEN, nu la MASTER. Reține sintagma „pescari”. Sportivi de competiție sunt doar cei legitimați de federație, nu orice neica nimeni care crede că el a inventat pescuitul sportiv și că acesta începe și se termină cu el.
Ai priceput? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca delegatia pt Irlanda e facuta precum zici, banuiesc ca nu e nici un secret sa ne-o prezinti si noua....doar ca am auzit ca in delegatie sunt mai nulti care nu vor sa mearga decat cei care vor.Deci, domnule, daca nu ai vopsit cioara, hai sa vedem delegatia.

Dupa cum stim toti deja, o sa urmeze o lunga tacere, timp in care Rambo federalu' va respira sacadat prin trestie.

Imagine
WSB CLUB

Scrie răspuns