discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

stradic scrie:Adelin scrie:Cand eram copil si ma jucam in curtea blocului aveam un vecin cu care nu se juca nimeni. Facea el tot ce putea ca sa se joace copiii si cu el, dar nimeni nu voia sa auda de asa ceva. A incercat toate metodele de a se apropia de copii: le promitea ciocolata, bomboane, jucarii, ii ameninta ca daca nu vor ii paraste la parinti si or sa pateasca tot felul...insa fara rezultat.
Pana la urma am auzit ca la luat militzia, s-a dovedit ca era pedofil...a, am uitat sa va spun ca vecinu' era un batran de vre-o 60 de ani.
...asa si cu Pigulicea, el vrea sa se joace....

..in concluzie asta de la federatie e si el PEDOFIL?????

Nu stiu daca e pedofil au ba, dar ca nu se joaca nime cu el pt ca e batran e sigur.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
stradic
- veteran

Adelin scrie:stradic scrie:Adelin scrie:Cand eram copil si ma jucam in curtea blocului aveam un vecin cu care nu se juca nimeni. Facea el tot ce putea ca sa se joace copiii si cu el, dar nimeni nu voia sa auda de asa ceva. A incercat toate metodele de a se apropia de copii: le promitea ciocolata, bomboane, jucarii, ii ameninta ca daca nu vor ii paraste la parinti si or sa pateasca tot felul...insa fara rezultat.
Pana la urma am auzit ca la luat militzia, s-a dovedit ca era pedofil...a, am uitat sa va spun ca vecinu' era un batran de vre-o 60 de ani.
...asa si cu Pigulicea, el vrea sa se joace....

..in concluzie asta de la federatie e si el PEDOFIL?????

Nu stiu daca e pedofil au ba, dar ca nu se joaca nime cu el pt ca e batran e sigur.
......"saracu"......

rapala the best vobler in the world
-
apsalba
- veteran

-
Adelin
- Moderator

WSB CLUB
-
Adelin
- Moderator

....si hai domn' Popesco, ca trece si 2013 fara sa vad un Concurs Federal organizat calumea. Vrei sa formezi delegatia pt Irlanda asa dupa ureche?! ...pai ce lot mai e si ala facut cu pescarii veniti sa cumpere scule din obor?! Asta e selectia federala?! 
WSB CLUB
-
apsalba
- veteran

Delegația pentru Irlanda este deja făcută. Dar ce are echipa națională cu competițiile oficiale? Sunt unii antrenori care selecționează sportivi din diviziile inferioare. O simplă lecturare a brăilelor făcute de ALRS dovedește că cei mai buni pescari sunt la OPEN, nu la MASTER. Reține sintagma „pescari”. Sportivi de competiție sunt doar cei legitimați de federație, nu orice neica nimeni care crede că el a inventat pescuitul sportiv și că acesta începe și se termină cu el.
Ia și te documentează:
Legea 69/2000
Art. 24
........................................
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
................................................
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41,
pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Ai priceput?

-
razvan m.
- veteran

-
Vezi si art.37 al.2 din Legea nr.69/2000:
.....
(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.
Pana la afiliere, ciocul mic !!!

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
apsalba
- veteran

-
Adelin
- Moderator

Daca delegatia pt Irlanda e facuta precum zici, banuiesc ca nu e nici un secret sa ne-o prezinti si noua....doar ca am auzit ca in delegatie sunt mai nulti care nu vor sa mearga decat cei care vor.Deci, domnule, daca nu ai vopsit cioara,
hai sa vedem delegatia.
Dupa cum stim toti deja, o sa urmeze o lunga tacere, timp in care Rambo federalu' va respira sacadat prin trestie.

WSB CLUB