Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Iul 2013, 06:30

oskar scrie:Fane nu ii de-al meu. Dar nici de Bentu nu mi-e rusine. Asa ca, de ce atata gargara? Pentru AGVPS? Astia mureau si fara Fane ...

Nici Bentu nu-i al meu..Mi-as dori ca pescuitul in Romania sa nu depinda de personaje ca Fane sau Bentu..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Iul 2013, 06:38

De ce nu te oferi tu gigi, sau dobitocul de jhonny? Combateți bine! pe forum. :lol: :lol: :lol: :lol: Sau poate steff-ie ăsta. Pe Adelin nu-l pun la socoteală, că cică copii nu au voie la așa ceva!
Poate mihuță? Ar fi ceva opțiuni, dar voi suteți buni pe forum, nu la făcut treabă.
Acum a mai apărut și clipa adevărului; CIPS a solicita în scris MTS clarificarea situației pescuitului sportiv din România. Oare cine îl reprezintă?
PS Să nu faceți greșala să credeți că voi sunteți reprezentanții pescuitului sportiv din România, pentru că voi sunteți niște neica nimeni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Iul 2013, 06:55

De ce nu ma ofer eu??
Poi da,as putea sa ma iau eu cu mafia balastierelor(din care faci si domnia ta parte integranta),cu mafia braconierilor,cu mafia ajvps-ista,ca deh io mi-s supermen.. :lol:

Ah poate daca as minti frumos..sa zic pescarilor..

''Veniti,noi reformam pescuitul din radacini,vom face pescuitul ca si afara,noi vom fi independenti,vom cheltui banii doar pentru pescari,nu si pentru vinatori..vom avea reprezentare la cips-fips..,avem fonduri,avem sponsori,daca sintem mai multi putem schimba ceva..bla,bla,bla..""

Recunosti cliseele??Tu si altii ca tine le fluturati pe la nasul celor de buna credinta..mai adunati niste gunoaie(nu voi,tot pescarii),ca sa dati bine in media ca sinteti''eco''.Dupa ce o plecat camera de filmat,nici camionul nu o mai venit..iti amintesti Fane??Sorin Tot si cei citiva oameni de bine ,au tot asteptat camionul promis cu emfaza de tine(doar in fata camerelor)..

Asta vrei sa fac Fane??No mersi...

CIPS a solicita în scris MTS clarificarea situației pescuitului sportiv din România.
No si??Si AJVPS-ul o facut fix acelasi lucru..Or cerut desteptilor alora de ti-au dat adeverinta(nu cis-ul)sa se hotarasca cum este ''sport'' sau nu-i ''sport''??Deocamdata ai reusit sa produci o ceata ,mai ceva ca in filmul cu acelasi nume,pe unde bintui confortabil,aruncind ''momeli''doar,doar pacalesti pe cineva..

Federatia cauta disperata(si) in Arad pescari de spining...stii ceva...nici pentru bani nu se baga nimeni,te-ai intrebat,de ce??
Poate de asta..
PS Să nu faceți greșala să credeți că voi sunteți reprezentanții pescuitului sportiv din România, pentru că voi sunteți niște neica nimeni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cauta-ne in alta parte.....si apropo,si eu am dat personal ''decline'' cu D....auzi acolo ce tupeu pe voi...cum credeti ca orice spiningar aradean,se va duce in Irlanda,si ajuns acolo sa-i zica lui Adelin si Spiac..''No,v-ati pierdut voi citiva anisori din viata ,si vreo citeva sute de milioane,ca acu'...EU concurez''..Fane,esti gretos,daca crezi ca se va intimpla asta...poate cu unii mai putin informati..dar fi pe pace,aici am avut grija sa stie toti cine esti...

.

oskar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oskar » 25 Iul 2013, 07:13

Terminati-va, frate, cu afirmatiile de tipul asta: "No,v-ati pierdut voi citiva anisori din viata ,si vreo citeva sute de milioane .."

Le-a placut, nu au fost obligati, ca atare nu 'si-au pierdut anisori' ...

Iar Lotul National poate sa includa sau nu o vedeta, dupa cum vrea selectionerul, ca lui i se imputa rezultatele - vedeti si in alte sporturi. Daca vedeta face fite, sta acasa! Nu vedetele conduc lotul national, ele sunt manageriate (conduse)!

Va pup, Pa, pA!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Iul 2013, 07:34

Ma rog,daca tu consideri ca ierarhia unui an competitional se stabileste la birou si nu pe apa..e opinia ta..Citi sint de acord cu asta,se vede din citi au acceptat sa vina la federatie..e opinia lor,fiecare avem dreptul la o opinie,nu??

.

oskar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oskar » 25 Iul 2013, 08:06

Daca as fi selectioner, primii invitati ar fi campionii actuali - dar daca ei declina invitatia, nu e normal sa inviti pe altii?

In orice caz, situatia este de rahat, cunosc multi care ling si la Bucuresti, dar ii ridica telefonul si lui Fane ... nu avem o traditie ca popor in consecventa, doar in latraturi.

Laurentiu Andronic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Laurentiu Andronic » 25 Iul 2013, 08:17

Nici unul din pescarii de competitie pe care ii stiu nu e dispus sa stea la mana unui selectioner care taie si spanzura dupa bunul sau plac iar comparatia cu Piturca e total aiurea , noi jucam individual iar fotbalul se joaca cu echipe de cate 11 oameni si nu poti trimite Steaua , care are destui jucatori fara cetatenie romana , sa reprezinte Romania cand pe unele posturi ai jucatori mai buni care evolueaza la alte echipe din tara sau strainatate . La atletism care e sport olimpic individual loturile se fac in urma clasarilor in campionatul intern . Pescarii de spining din Romania vor sa participe int-un campionat intern puternic in urma caruia sa se formeze un lot ai carui componenti sa fi demonstrat pe apa de ce sunt in stare , aici actuala conducere a federatiei se pare ca are cu totul alta viziune care se datoreaza lipsei de experienta in pescuitul de compeitie si din acest motiv vine si refuzul majoritatii de a se inrola in acesta federatie .

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 25 Iul 2013, 08:45

Pescarii de spining din Romania vor sa participe int-un campionat intern puternic in urma caruia sa se formeze un lot ai carui componenti sa fi demonstrat pe apa de ce sunt in stare.....
Acesta ar trebui sa fie UNICUL criteriu de-a face parte int-un lot .....pescarii sa demonstreze pe APA de cea ce sunt in stare.
Daca fed. va avea si selectioner dar mai ales FONDURI nu o opreste nimeni sa faca stagii de pregatire cu lotul rezultat in urma unui campionat puternic .....
Daca selectia se va face din PIX si rezultatele externe vor fi FIX-PIX. :evil:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 25 Iul 2013, 08:47

Bai pigulici de Alba™ poti avea si tu cateva momente de luciditate? Daca da, raspunde cu da sau nu... hai, fa un efort:

1. Federatia de carton are acreditare la CIPS?
2. Anul asta (daca nu stii despre care an e vorba, iti amintesc eu, 2013) ai CN?
3. Participanti la CN ai?

Daca e prea mare efortul si te oboseste, m-ar multumi doar asta:
Acum, in momentul asta, astazi 25 iulie 2013 federatia de carton are CIS??

Oskar, nu avem nevoie de lautari/manelisti, cauta alta masa la care sa canti... poate vei avea mai mult succes. Daca tot vrei sa canti ceva, fa si tu un efort si incearca marsul funebru pentru federatie.

oskar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oskar » 25 Iul 2013, 09:35

Bai, Stef Gargara!

Daca esti convins ca Fane Incurca Lume nu are acum CIS-ul, de ce p... mea nu il obtineti voi? Va plac mai mult Pigulicii de Bucale???? De asta am spus eu ca la gargara sunteti buni .... Va arata un neavenit cum se fac lucrurile si voi mai mult decat de jelit si injurat pe forum nu puteti! Cluburi, federatie, sport, bani de la buget, bani din sponsorizari si cotizatii - asta e calea!

Cei de la spinning au gandit si actionat separat, cei de la crap si stationar la fel, niciunul dintre voi n-a indraznit sa o gandeasca unitar si pe termen lung! Sunteti acum la mana unor pigulici de Alba sau Bucale care n-au nimic cu competitia! Asta nu demonstreaza ca sunteti buni numai de gura???? Hai sictir!

Scrie răspuns