oskar scrie:Fane nu ii de-al meu. Dar nici de Bentu nu mi-e rusine. Asa ca, de ce atata gargara? Pentru AGVPS? Astia mureau si fara Fane ...
Nici Bentu nu-i al meu..Mi-as dori ca pescuitul in Romania sa nu depinda de personaje ca Fane sau Bentu..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
oskar scrie:Fane nu ii de-al meu. Dar nici de Bentu nu mi-e rusine. Asa ca, de ce atata gargara? Pentru AGVPS? Astia mureau si fara Fane ...
No si??Si AJVPS-ul o facut fix acelasi lucru..Or cerut desteptilor alora de ti-au dat adeverinta(nu cis-ul)sa se hotarasca cum este ''sport'' sau nu-i ''sport''??Deocamdata ai reusit sa produci o ceata ,mai ceva ca in filmul cu acelasi nume,pe unde bintui confortabil,aruncind ''momeli''doar,doar pacalesti pe cineva..CIPS a solicita în scris MTS clarificarea situației pescuitului sportiv din România.
Cauta-ne in alta parte.....si apropo,si eu am dat personal ''decline'' cu D....auzi acolo ce tupeu pe voi...cum credeti ca orice spiningar aradean,se va duce in Irlanda,si ajuns acolo sa-i zica lui Adelin si Spiac..''No,v-ati pierdut voi citiva anisori din viata ,si vreo citeva sute de milioane,ca acu'...EU concurez''..Fane,esti gretos,daca crezi ca se va intimpla asta...poate cu unii mai putin informati..dar fi pe pace,aici am avut grija sa stie toti cine esti...PS Să nu faceți greșala să credeți că voi sunteți reprezentanții pescuitului sportiv din România, pentru că voi sunteți niște neica nimeni!![]()
![]()
![]()
![]()
Acesta ar trebui sa fie UNICUL criteriu de-a face parte int-un lot .....pescarii sa demonstreze pe APA de cea ce sunt in stare.Pescarii de spining din Romania vor sa participe int-un campionat intern puternic in urma caruia sa se formeze un lot ai carui componenti sa fi demonstrat pe apa de ce sunt in stare.....