Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de nucus » 20 Iul 2013, 10:05

Ca tot esti a n+1 generatie de popi :in afara de a drege busuiocul ce mai stii sa faci (nu ma refer la pescuit unde esti expert !)

ganicus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ganicus » 20 Iul 2013, 17:34

nutzu_z scrie:...la stationar poate să își trimită Fane lotul in Cehia că mondialele sunt in Polonia.
Asa este ,imi cer scuze,aveam in minte Polonia,dar am scris Cehia.In alta ordine de idei ,multi s-ar duce alaturi de domnul D.Harsan , insa pe vorbe multi nu se baga.Daca domnul Popescu ar da o dovada credibila ca detine banii pe care pretinde ca ii are pentru C.M. ,poate situatia s-ar schimba putin.

Dovada ca Federatia are in cont suma 'xoo'...poate ar convinge mai mult oamenii ,decit tot felul de hirtii ,gen legitimatie de sportiv.Dar asa cum spune N.S. , ajunsi la fata locului , fi o situatie penibila cu doua loturi paralele.Eu , sincer ,ma asteptam ca Federatia sa arate prima oara ce poate ,aici in Romania organizind mai intai campionate interne si apoi sa tinteasca spre Mondiale.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Iul 2013, 17:52

Nu au dreptul sa inscrie sportivi in competitiile respective decat membrii FIPS/CIPS. Vedeti statutele acestora, capitolul cu drepturile membrilor.
Deci asa-zisele loturi federale se pot duce la mondiale doar ca spectatori, atat timp cat cei de pe lista nu sunt inscrisi de AGVPS (unicul membru FIPS/CIPS din Romania).
Faza cu autorizarea de catre MTS a listei federatiei popesciene e apa de ploaie. Adica MTS autorizeaza un nemembru sa inscrie sportivi la mondialele FIPS/CIPS. Cu alte cuvinte, MTS se pisa pe statutele FIPS/CIPS. :lol:
Ce valoare are autorizatia respectiva pt organizator ? NULA !!! :lol:

Loturile federatiei sunt cam ca si guvernul din umbra al opozitiei. Fix poola ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 20 Iul 2013, 17:54

incepe sa se decanteze incet mizeria , deocamdata popescu nu mai are nici o autorizare , ce a avut a fost provizoriu , referitor la bani este o mare teapa , l-am dovedit ca nu are nici un sfantz ... mai aveti un pic rabdare dar pana atunci pescuiti :D :D

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 21 Iul 2013, 07:45

"cluburile sa fie puternice, cu un bun management"...."SA COTIZEZE LA FEDERATIE 1000 LEI"........ :lol: :lol: :lol: :lol:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 21 Iul 2013, 08:40

jhonny scrie:"[...]
"SA COTIZEZE LA FEDERATIE 1000 LEI"........ :lol: :lol: :lol: :lol:
... iar pe chitanta o sa apara donatie, nu-i asa pigulici de Alba™?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 21 Iul 2013, 08:45

Ba dihorule daca toata lumea nu pricepe ca trebuie sa se inscrie in federatia ta de rahat, ca sa mearga la concursuri.....lasa-i in pace nu tot ameninta, da-i in judecata castiga ...daune multiple ....si uite asa te-ai facut bogat.
Ameninti pe toti , pe toate forumurile si pe urma ti-i faci pe toti dusmani.
O sa ne certam intre noi, ca tu nu rezisti la atatea palme si eu nu vreau sa renunt la acest spectacol.
Ameniti peste tot, vezi doamne "ca sa se stie", "sa nu comiteti" nu stiu ce, etc., etc.
Las ba dihorule sa o "comita" toti care nu au inteles. Tu fa ce sti si nu-ti mai pierde timpul cu "ilegalii" :| :| :|

PS: De te-ar vedea lumea in subsolul tau amarat, care pute a mucegai si gainat, cum in fiecare dimineata te "bagi" si abia mai apuci sa te razboiesti cu cineva. (aici este fara bani, ca in instanta te-ai convins ca trebuie sa platesti) :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 21 Iul 2013, 13:29

In sfarsit se mai gasesc fonduri pentru "SPORTURILE IMPORTANTE" :| :|

http://www.libertatea.ro/detalii/artico ... 55776.html

Pe fane dihor il stie toata lumea si va sponsoriza cluburile federale!!! :| :| :| :| :|

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Iul 2013, 23:42

Cand eram copil si ma jucam in curtea blocului aveam un vecin cu care nu se juca nimeni. Facea el tot ce putea ca sa se joace copiii si cu el, dar nimeni nu voia sa auda de asa ceva. A incercat toate metodele de a se apropia de copii: le promitea ciocolata, bomboane, jucarii, ii ameninta ca daca nu vor ii paraste la parinti si or sa pateasca tot felul...insa fara rezultat.
Pana la urma am auzit ca la luat militzia, s-a dovedit ca era pedofil...a, am uitat sa va spun ca vecinu' era un batran de vre-o 60 de ani.

...asa si cu Pigulicea, el vrea sa se joace.... :-)
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 22 Iul 2013, 21:46

Adelin scrie:Cand eram copil si ma jucam in curtea blocului aveam un vecin cu care nu se juca nimeni. Facea el tot ce putea ca sa se joace copiii si cu el, dar nimeni nu voia sa auda de asa ceva. A incercat toate metodele de a se apropia de copii: le promitea ciocolata, bomboane, jucarii, ii ameninta ca daca nu vor ii paraste la parinti si or sa pateasca tot felul...insa fara rezultat.
Pana la urma am auzit ca la luat militzia, s-a dovedit ca era pedofil...a, am uitat sa va spun ca vecinu' era un batran de vre-o 60 de ani.

...asa si cu Pigulicea, el vrea sa se joace.... :-)

..in concluzie asta de la federatie e si el PEDOFIL????? :mrgreen: :elkgrin:
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns