Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Jhonny, poti sa-mi indici paragraful din statut unde scrie ca in AG voteaza numai fondatorii?
Mersi
Mersi
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Iar nu a sunat ceasul piguliciului?
Stie cineva ceva despre asta?

Stie cineva ceva despre asta?
Asta cu "sunt obligat și știu să apăr drepturile pe care legea le conferă federației" e criminala.piguliciul de Alba™ scrie: Din informațiile pe care le am (și le voi verifica în scurt timp), la sesizarea Federației privind organizarea Campionatului Național de pescuit Sportiv la pești răpitori, MTS a retras toate CIS-urile Cluburilor sportive care s-au asociat și au constituit Asociația Liga Română de Spinnig. Atenție că urmează Asociația Liga Română de Crap.
Încă odată atrag atenția că sunt obligat și știu să apăr drepturile pe care legea le conferă federației.

Ma mira faptul ca inca nu a aparut bautorul de bere popesciana care sa-i conduca actiunile pe linie de rapitori...daca la crap s-a gasit unu' nu cred ca la noi nu sunt "binevoitori".
Imi sustin cele spuse in iarna:
Imi sustin cele spuse in iarna:
Adelin scrie:Pe mine sincer nu m-ar mira...in tara in care s-a nascut tradarea nu e greu sa gasesti tradatori, totusi trag speranta ca cei ce vor sa sara in barca poleita cu aur se vor gandi de 2 ori inainte sa faca pasul, pt ca tre' sa fi inconstient sa te increzi in maresalul Popescu. Cred ca ce i s-a intamplat lui Vali, e cel mai elocvent exemplu ca daca esti normal nu poti sa ramai prea mult in arca salvarii pescuitului de competitie...de fapt daca esti cu capul pe umeri nu cred ca te urci in corabia gaunoasa.![]()
...si inca ceva domn' Popesco, nu incarca prea tare arca cu promisiuni, pt ca o sa o scufunzi inainte sa ajungi in portul promisiunilor desarte...
...mai bine da-i inainte pe langa mal de unu singur...asta e drumul cel mai sigur si care te prinde cel mai bine de cativa ani... cand obosesti te bagi in trestii, mai odihnesti putin, te mai tupilesti , mai respiri prin trestie...sti tu, ca deh, acuma nu mai ai nici maltale 30 de ani.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB

Din intamplare chiar cunosc cativa din "sportivii federali" si cred ca ar fi misto sa ne reprezinte pe plan international ...numa' nume grele.(ma refer strict la sportivii federali pe linie de rapitor)
Domn' Popesco, cred ti-a luat mult sa selectionezi atatia grei?! Sunt sigur ca nu a fost chiar usor, felicitari!!!...si succesuri sa aveti in competitiuni!!!

Oare s-a tinut cont de Art. 1 din Ord. 117/2004 al MTS care zice:
Art.1 Prezentul regulament are în vedere Ord. 117/2004 al MTS și se stabileste la nivelul FRPS.
Clasificarea sportivilor de pescuit sportiv din Romania urmărește :
- sa stimuleze participarea sistematica a pescarilor sportivi la competiții oficiale si ridicarea continuă a nivelului performantelor sportive;
- să contribuie la îmbunătățirea desfașurării procesului de pregătire sportivă;
- să stabilească un sistem unic de dobândire a categoriilor de clasificare sportivă si să organizeze evidența sportivilor după valoarea lor.
Nu mai intreb ce rang poarta sportivii nominalizati, pt ca banuiesc ca toti se incadreaza la litera a).

Art.2 Titlurile și categoriile de clasificare sunt :
a) maestru al sportului;
b) categoria sportiv de clasă internatională;
c) categoria I;
d) categoria a II-a;
e) categoria juniori I;
f) categoria juniori II.
Sportivi, atentie la Art.9, care zice ase:
Art.9 Sportivii care poseda titluri sau categorii sportive au datoria :
a) de a participa activ la competiții pentru cluburile sau asociatiile sportive din care fac parte, de a lupta cu dîrzenie pentru obținerea de rezultate sportive valoroase în competitiile interne și internationale;
b) de a-si ridica sistematic măiestria

c) de a fi exemplu in viata de toate zilele;
d) de a participa activ la miscarea sportivă și de a ajuta la initierea tinerilor (dar si a tinerelor)

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Infama cooperativa si-a dat foc la valiza , dizolvare o astepta

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
apsalba scrie:http://frpsc.ro/lista-sportivilor-legit ... -oficiale/
Da, mai PROSTANACULE, pe unii din ei ii cunosc, isi cumparau scule de la rusi din piata, pentru "PLUTARIT"
Nu am putut sa inteleg niciodata ce fac cu atatia OBLETI!!!!!!!!

Apoi am aflat, ii toaca si fac CHIFTELE!!!!

Tuturor acestor "CAMPIONI" le doresc NOROC la toate concursurile.

Ba, prostanacule, ca sa nu zic ca esti dihor, tot scrii de FEDERATIE, pe alte forumuri de "aerul federatiei" ca nu stiu cui nu le prieste, pai tu uiti ca nu ai "IN BECIUL LUI SOACRA-TA" decat o camera, ca la intrare ii "CAMARUTA" lui fosta APSalba, iar la capat, este BUDA, ce nu intelegi? Nu te lauda tare, ca oamenii cred ca ai o cladire de zeci, sute de mp, nici macar una ca cea de la... nu stiu, PAULIS cred(cea fara parter), dar de fapt Goga 7, este casa lui soacra-ta, intrarea prin SPATE si curtea plina de GAINAT(de gaina), asta ca sa nu zici tu ca este "management"!!!!

-
- utilizator constant
Un prieten ma rugat sa postez urmatoarele:
Recitind adresa F.R.P.S. nr. 144/26.06.2013, transmisă şi înregistrată la M.T.S. cu nr. 5950/27.06.2013, referitoare la „autorizarea participării lotului reprezentativ al României la Campionatul Mondial de pescuit sportiv la crap”, constatăm următoarele:
A) „Subscrisa Federaţia Română de Pescuit Sportiv, recunoscută ca federaţie sportivă conform Adeverinţei provizorii nr. 432/2.04.2013…” Hopa!... conform Adeverinţei provizorii!!!
Revenind la conţinutul respectivei Adeverinţei provizorii, reproducem textual:
B) „Dat fiind faptul că din cauze obiective de ordin administrativ Ministerul Tineretului şi Sportului nu poate elibera Certificatul de Identitate Sportivă s-a emis prezenta adeverinţă valabilă până la eliberarea Certificatului, dar nu mai mult de 90 de zile”.
Hai să calculăm: 2.04.2013 + 90 de zile = 2.07.2013!
Greu de crezut că în cele 5 zile dintre 26.06.2013, dată la care Adeverinţa era provizorie, şi 02.07.2013, dată la care aceasta expiră, adică de joi până luni, F.R.P.S. să fi primit C.I.S. Şi oricum dacă l-ar fi primit l-ar fi primit în condiţiile de încălcare a legii, ceea ce oricum conduce la nulitatea lui.
C) Devine evidentă strategia M.T.S., care a eliberat această adeverinţă „la plezneală”, dacă ţine, ţine, dacă nu, nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase! Gata, Adeverinţa a expirat!
Astfel a putut fi eliberată, cel puţin „ciudata” AUTORIZAŢIE nr. 1141/15.04.2013 – înregistrată însă cu data de ieşire 30.05.2013, purtând acelaşi număr de înregistrare cu Referatul de aprobare – privind afilierea F.R.P.S. la C.I.P.S.
Această manevră a fost făcută probabil pentru testarea reacţiilor organismelor internaţionale şi a rămas, cum era de prevăzut, fără rezultatele scontate.
Nereuşind să deruteze cu această „făcătură” decât foarte puţine persoane din anturajul său şi neprimind nici un fel de recunoaştere internaţională preconizată, federaţia lui Popescu, şi alţii ca el,s-a dovedit până la urmă, ca în vechea poveste populară, un balon de săpun pe care l-au umflat până acesta a plesnit, stropindu-i şi pe cei care i s-au alăturat.
Adică un mare… FÂSSS!
O fii adevarat??....
Recitind adresa F.R.P.S. nr. 144/26.06.2013, transmisă şi înregistrată la M.T.S. cu nr. 5950/27.06.2013, referitoare la „autorizarea participării lotului reprezentativ al României la Campionatul Mondial de pescuit sportiv la crap”, constatăm următoarele:
A) „Subscrisa Federaţia Română de Pescuit Sportiv, recunoscută ca federaţie sportivă conform Adeverinţei provizorii nr. 432/2.04.2013…” Hopa!... conform Adeverinţei provizorii!!!
Revenind la conţinutul respectivei Adeverinţei provizorii, reproducem textual:
B) „Dat fiind faptul că din cauze obiective de ordin administrativ Ministerul Tineretului şi Sportului nu poate elibera Certificatul de Identitate Sportivă s-a emis prezenta adeverinţă valabilă până la eliberarea Certificatului, dar nu mai mult de 90 de zile”.
Hai să calculăm: 2.04.2013 + 90 de zile = 2.07.2013!
Greu de crezut că în cele 5 zile dintre 26.06.2013, dată la care Adeverinţa era provizorie, şi 02.07.2013, dată la care aceasta expiră, adică de joi până luni, F.R.P.S. să fi primit C.I.S. Şi oricum dacă l-ar fi primit l-ar fi primit în condiţiile de încălcare a legii, ceea ce oricum conduce la nulitatea lui.
C) Devine evidentă strategia M.T.S., care a eliberat această adeverinţă „la plezneală”, dacă ţine, ţine, dacă nu, nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase! Gata, Adeverinţa a expirat!
Astfel a putut fi eliberată, cel puţin „ciudata” AUTORIZAŢIE nr. 1141/15.04.2013 – înregistrată însă cu data de ieşire 30.05.2013, purtând acelaşi număr de înregistrare cu Referatul de aprobare – privind afilierea F.R.P.S. la C.I.P.S.
Această manevră a fost făcută probabil pentru testarea reacţiilor organismelor internaţionale şi a rămas, cum era de prevăzut, fără rezultatele scontate.
Nereuşind să deruteze cu această „făcătură” decât foarte puţine persoane din anturajul său şi neprimind nici un fel de recunoaştere internaţională preconizată, federaţia lui Popescu, şi alţii ca el,s-a dovedit până la urmă, ca în vechea poveste populară, un balon de săpun pe care l-au umflat până acesta a plesnit, stropindu-i şi pe cei care i s-au alăturat.
Adică un mare… FÂSSS!
O fii adevarat??....
ffffff... da halatu', halatu' cat e halatu'?