...si o mai zic odata cat se poate de clar: CATA VREME POPESCU VA CONDUCE FEDERATIA EU NU O SA PARTICIP LA NICI O ACTIUNE MARCA POPESCU
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Acuma se aleg componentii lotului de rapitori...sunt curios cine va forma lotul pt Irlanda 2013...eu tocmai am refuzat oferta federala.
...si o mai zic odata cat se poate de clar: CATA VREME POPESCU VA CONDUCE FEDERATIA EU NU O SA PARTICIP LA NICI O ACTIUNE MARCA POPESCU
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
Mister Fisherman
- veteran

Dar te-ai intrebat cine primeste pe infama cooperativa la un CM organizat de CIPS FIPS ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Cum cine? Legea xx ... hai federale da cu copy - paste 
Federatia cauta sportivi pentru mondiale la toate..stilurile.Stationaristii aradeni,sint foarte curiosi cine va merge in Cehia..si ce se va intimpla daca este trimis un lot paralel.
...la stationar poate să își trimită Fane lotul in Cehia că mondialele sunt in Polonia.
Azi s-a depus la MTS documentatia pentru autorizarea participarii la CM pe natiuni din Polonia. Oare cum se cheama natiunea noastra? AGVPSR?
PS Seful delegatiei este Dorel Harsan!
PS Seful delegatiei este Dorel Harsan!
Ai primisi autorizarea ???? Dar stim !Iar poluezi pe aici !!!! Dihore ,fugi ca puti !
...lasă MTS-ul că sunt o adunătură de dobitoci (concluzie trasă prin faptul că ți-au dat acea hârtie provizorie). Tu trebuie să vezi cu CIPS-ul cum o dregi, nu cu MTS-ul!
Facem pariu că nu concurați in Polonia?
Facem pariu că nu concurați in Polonia?
Am dres-o deja!

Nu stiu cum se face dar mereu esti mooit.
pigulici de Alba™, nu faci decat baloane de sapun. Tu ai inteles foarte bine (ca nu esti atat de prost precum pari, tie doar iti este foame) ca organismele internationale nu te baga in seama... tu poti sa soogi la MTS pana o sa faci falci precum veverita cu falci burunduc ca tot degeaba soogi.
pigulici de Alba™, nu faci decat baloane de sapun. Tu ai inteles foarte bine (ca nu esti atat de prost precum pari, tie doar iti este foame) ca organismele internationale nu te baga in seama... tu poti sa soogi la MTS pana o sa faci falci precum veverita cu falci burunduc ca tot degeaba soogi.