Domnule Corbu, aşa cum puteţi constata şi singur, la CIPS, România este reprezentată de AGVPSR.rcorbu scrie:Atunci desigur ca nu te deranjeaza sa te reprezinti pe tine si clubul din care faci parte, si nu Romania ca tara !StefanDinu scrie:Nu este nevoie de nici o acreditare guvernamentala ... nu stiu cum sunt altii, dar eu nu vreau in stat incompetent si impotent sa isi bage degetele in pasiunea mea!
Pentru ca in cazul in care se mentioneaza pe acolo expresia: "echipa reprezentativa a Romaniei ", va halit Fane, nu mai scapati de tribunale.
Un pic de prudenta nu strica nimanui !
La Congresul din San Marino, AGVPSR merge în calitate de membru CIPS, cu drepturi depline.
La competiţiile organizate sub egida CIPS, participă, reprezentând România, echipele desemnate şi înscrise de AGVPSR, adică de organizaţia afiliată la CIPS.
Conform Statutului CIPS, o ţară poate fi reprezentată de un singur organism (federaţie, asociaţie, sindicat etc). În momentul când scriu aceste rânduri, acest organism este AGVPSR.
Chiar dumneavoastră credeţi ca anul acesta nu se va întâmpla nimic pe această linie.
Conform celor de mai sus, care nu sunt o noutate pentru nimeni, dl. Popescu (adică "Fane", cum vă place să-l alintaţi), nu va putea hali pe nimeni.
Dacă va hali ceva, atunci acel "ceva" va fi cam urât mirositor. Dar cred că s-a obişnuit cu meniul, aşa că nu-l va deranja prea tare.