Domnule Corbu, a?a cum pute?i constata ?i singur, la CIPS, România este reprezentat? de AGVPSR.rcorbu scrie:Atunci desigur ca nu te deranjeaza sa te reprezinti pe tine si clubul din care faci parte, si nu Romania ca tara !StefanDinu scrie:Nu este nevoie de nici o acreditare guvernamentala ... nu stiu cum sunt altii, dar eu nu vreau in stat incompetent si impotent sa isi bage degetele in pasiunea mea!
Pentru ca in cazul in care se mentioneaza pe acolo expresia: "echipa reprezentativa a Romaniei ", va halit Fane, nu mai scapati de tribunale.
Un pic de prudenta nu strica nimanui !
La Congresul din San Marino, AGVPSR merge în calitate de membru CIPS, cu drepturi depline.
La competi?iile organizate sub egida CIPS, particip?, reprezentând România, echipele desemnate ?i înscrise de AGVPSR, adic? de organiza?ia afiliat? la CIPS.
Conform Statutului CIPS, o ?ar? poate fi reprezentat? de un singur organism (federa?ie, asocia?ie, sindicat etc). În momentul când scriu aceste rânduri, acest organism este AGVPSR.
Chiar dumneavoastr? crede?i ca anul acesta nu se va întâmpla nimic pe aceast? linie.
Conform celor de mai sus, care nu sunt o noutate pentru nimeni, dl. Popescu (adic? "Fane", cum v? place s?-l alinta?i), nu va putea hali pe nimeni.
Dac? va hali ceva, atunci acel "ceva" va fi cam urât mirositor. Dar cred c? s-a obi?nuit cu meniul, a?a c? nu-l va deranja prea tare.