Cate competitii de spinning sunt organizate in 2014 dar nineni nu pomeneste nimic de infama cooperativa si nici nu-i cere "aprobarea"

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Așa este. Azi mi s-a confirmal oficial că MTS a transmis în urmă cu 10 zile la CIPS scrisoarea prin care se confirmă că reprezentantul pescuitului sportiv din România este Federația Română de Pescuit Sportiv. CIPS are acum toate informațiile pentru a decide cine va reprezenta România la CIPS!semlecangheorghe scrie:A.M.R..........5....4.....3....
Tu crezi ca la CIPS se fac jocurile cu secretarele si un pachet de cafea ??? Stai linistit batrane gargaune sfarsitul tau e aproape ...apsalba scrie:Așa este. Azi mi s-a confirmal oficial că MTS a transmis în urmă cu 10 zile la CIPS scrisoarea prin care se confirmă că reprezentantul pescuitului sportiv din România este Federația Română de Pescuit Sportiv. CIPS are acum toate informațiile pentru a decide cine va reprezenta România la CIPS!semlecangheorghe scrie:A.M.R..........5....4.....3....
apsalba scrie:Așa este. Azi mi s-a confirmal oficial că MTS a transmis în urmă cu 10 zile la CIPS scrisoarea
apsalba scrie:Așa este. Azi mi s-a confirmal oficial că MTS a transmis în urmă cu 10 zile la CIPS scrisoarea prin care se confirmă că reprezentantul pescuitului sportiv din România este Federația Română de Pescuit Sportiv. CIPS are acum toate informațiile pentru a decide cine va reprezenta România la CIPS!semlecangheorghe scrie:A.M.R..........5....4.....3....