Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zavera
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de zavera » 01 Apr 2014, 09:37

razvan m. scrie:Mai sunt doar patru zile pana la focurile de artificii de pe O.Goga, nr.7, Alba Iulia, care vor marca recunoasterea internationala a Federatiei de Sweetwater !
Totodata, peste patru zile li se va inchide definitiv gura carcotasilor care spuneau ca degeaba s-a constituit aceasta federatie daca nu va fi afiliata la FIPS/CIPS, lucru imposibil de obtinut (dupa capul lor) atat timp cat AGVPSR exista.
Din 5 aprilie 2014, incepe o noua era in pescuitul romanesc de competitie !!!

PS Dupa semnalele ferme date de doamna Varvara Durante, telefonic, marelui jurnalist independent, in care doamna secretar spunea negru pe alb ca „FIPS tine legatura direct cu Federatia Romana de Pescuit Sportiv (FRPS)” si ca „FIPS considera FRPS reprezentant oficial al Romaniei la nivel international”, numai cei rau-voitori se mai pot indoi ca s-ar putea intampla altceva in 5 aprilie la San Marino. - http://www.pvtv.ro/pescuit/breaking-new ... -2014.html
Pare o minciună gogonată!
Chiar dacă la Congresul CIPS se va pune problema excluderii AGVPSR şi admiterii FRPS, poate şti madam Durante cum se va vota pe 5 aprilie?
Poate măcar anticipa? Are ceva glob de cristal, cărţi de tarot, ghioc?...
Teoretic, se poate întâmpla orice, dar ce va fi la faţa locului, vom vedea.
Credeţi că AGVPSR, care va fi de drept prezentă la Congres, va sta degeaba?
Eu nu cred, mai ales că FIPS este un ONG cu sediul în Italia şi guvernat de legea asociaţiilor şi fundaţiilor din Luxembourg, nu are nicio obligaţie faţă de legile române, în sensul deciziei privind organizaţia care reprezintă România.

Mai departe...că va fi CM la crap în România, că va mai exista FRPS, că dl.Popescu se va atârna de grindă sau va da CIPS în judecată...se va vedea.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Apr 2014, 10:13

"FRPS va merge mai departe cu sau fără CIPS", asa cred ca va suna discursul lefterului din subsolul rece si umed de la Alba.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Apr 2014, 10:14

In mod sigur AGVPS se duce cu lectia invatata.
Apoi cred ca evenimentul cu Barbara a fost o problema de traducere. Distinctia dintre Federatie si AGVPS reusim sa o facem noi. Pentru ea membrul FIPS-CIPS este federatia nationala reprezentativa pentru Romania in functie. Adica AGVPS. Poti sa o intrebi pe Barbara de 5 ori ca ia va spune ca sta de vorba cu federatia nationala (asa cum scrie in statut).
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Apr 2014, 10:19

Adelin scrie:"FRPS va merge mai departe cu sau fără CIPS", asa cred ca va suna discursul lefterului din subsolul rece si umed de la Alba.
sa se duca dar sa ia si fofoloanca obosita cu ea !!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Apr 2014, 10:34

Apoi cred ca evenimentul cu Barbara a fost o problema de traducere

...Asta-i spusa foarte ..elegant.. :!:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Apr 2014, 10:35

semlecangheorghe scrie:
Apoi cred ca evenimentul cu Barbara a fost o problema de traducere

...Asta-i spusa foarte ..elegant.. :!:
Nu putem sa fim toti din str. Goga

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 01 Apr 2014, 10:58

StefanDinu scrie:In mod sigur AGVPS se duce cu lectia invatata.
Apoi cred ca evenimentul cu Barbara a fost o problema de traducere. Distinctia dintre Federatie si AGVPS reusim sa o facem noi. Pentru ea membrul FIPS-CIPS este federatia nationala reprezentativa pentru Romania in functie. Adica AGVPS. Poti sa o intrebi pe Barbara de 5 ori ca ia va spune ca sta de vorba cu federatia nationala (asa cum scrie in statut).

AGVPS ar trebuii sa faca rost si de o acreditare daca a invatat lectia. Indiferent ca este pescuit sportiv sau NU, AGVPS nu are nicio hartie din partea autoritatilor pentru a reprezenta Romania, iar Fane va specula acest aspect.
Desigur AGVPS poate participa sub sigla proprie si gata tot taraboiul cu reprezentarea oficiala.
Pe de alta parte Federatia cu certitudine nu va adera anul acesta dar posibil ca CIPS sa propuna monitorizarea acesteia si in cazul in care sportivii federatiei vor fi la cel putin la nivelul celor din AGVPS atunci...mai vedem pana atunci.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Apr 2014, 11:02

Nu este nevoie de nici o acreditare guvernamentala ... nu stiu cum sunt altii, dar eu nu vreau in stat incompetent si impotent sa isi bage degetele in pasiunea mea!

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 01 Apr 2014, 11:47

StefanDinu scrie:Nu este nevoie de nici o acreditare guvernamentala ... nu stiu cum sunt altii, dar eu nu vreau in stat incompetent si impotent sa isi bage degetele in pasiunea mea!
Atunci desigur ca nu te deranjeaza sa te reprezinti pe tine si clubul din care faci parte, si nu Romania ca tara !
Pentru ca in cazul in care se mentioneaza pe acolo expresia: "echipa reprezentativa a Romaniei ", va halit Fane, nu mai scapati de tribunale.
Un pic de prudenta nu strica nimanui !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Apr 2014, 12:16

Dar cum sa zica lotului L.R.S.??

Lotul L.R.S. ...de unde??Din Patagonia??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns