Pentru asta a convocat marea adunare cooperatista de la Alba

http://frpsc.ro/calendarul-adunarilor-g ... ederatiei/
Simte fosila turbata ca sfarsitul infamei cooperative este aprospe si vrea sa-l gasesca in functie !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pechinez impotent! Te-a luat panica? Ti-am zis ca o sa te usture peste tot ... si asta e doar ce știi! Stai sa vezi câte ti se întâmplă fără sa știi! Eu unul iti recomand:apsalba scrie:gigione,
Se pare că am fost singurul care a reușit performanța să facă această federație. Și care o să scoată o nouă generație de pescari sportivi. Cu sau fără voia lui gyorg sau a altor ipochimeni! De abia aștept petiția mincinoasă pentru a da cu dobitocul de toți pereții. Auzi, federații pe probele sportive ale federației. Asta vrea netotul! O să se bucure de toată atenția mea!
apsalba scrie:gigione,
Se pare că am fost singurul care a reușit performanța să facă această federație. Și care o să scoată o nouă generație de pescari sportivi. Cu sau fără voia lui gyorg sau a altor ipochimeni! De abia aștept petiția mincinoasă pentru a da cu dobitocul de toți pereții. Auzi, federații pe probele sportive ale federației. Asta vrea netotul! O să se bucure de toată atenția mea!