Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Noh.....azi e 2 aprilie....Popescule,ce mai faci???Pregatisi caviarul si sampania??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Mai bine cupa cu cucuta 

-
- veteran
Infama cooperativa a intrat in FALIMENT mai repede decat era prevazut legal ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
rcorbu scrie:Ideea este ca cei care participa si cred ca reprezinta Romania se pot trezii la usa cu o "uniforma" trimisa de "cineva", care sa-i intrebe pe ce baza reprezinta ei Romania.
Si e al naibii de neplacut sa fii purtat prin tribunale pentru ca ai o pasiune si vrei sa vezi cat de bun esti in raport cu altii.
Cineva mai intelept spunea: cea mai mare victorie a diavolului este sa-i faca pe oameni sa creada ca el nu exista.
Amice , esti idiot !
Ma simt flatat de remarca unui tampit !SF scrie:rcorbu scrie:Ideea este ca cei care participa si cred ca reprezinta Romania se pot trezii la usa cu o "uniforma" trimisa de "cineva", care sa-i intrebe pe ce baza reprezinta ei Romania.
Si e al naibii de neplacut sa fii purtat prin tribunale pentru ca ai o pasiune si vrei sa vezi cat de bun esti in raport cu altii.
Cineva mai intelept spunea: cea mai mare victorie a diavolului este sa-i faca pe oameni sa creada ca el nu exista.
Amice , esti idiot !
- semlecangheorghe
- veteran
Ai mah ,ce rost are sa ne mancam intre noi..?? 

.
.
Trei zile pana la focurile de artificii !!! 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Mda,prostu daca nu ii fudul ,parca nu ii prost destul !
Gheorghe , individu are suficienta informatie cat sa priceapa ca popescu abereaza , da el nu si nu , chiar crede in ce spune desi ii contrar logicii , asa ca de ce sa nu ii spun ca-i un idiot ?
Consider ca-i o chestie de atitudine si desi eu vad ca bate campii de cand scrie pe aici , cu pareri contrare logicii ,cu aberatii cat China, poate imi spune si el unde bat eu campii , incat sa fiu tampit , altfel nu ramane decat un simplu "ba tu ".
Gheorghe , individu are suficienta informatie cat sa priceapa ca popescu abereaza , da el nu si nu , chiar crede in ce spune desi ii contrar logicii , asa ca de ce sa nu ii spun ca-i un idiot ?
Consider ca-i o chestie de atitudine si desi eu vad ca bate campii de cand scrie pe aici , cu pareri contrare logicii ,cu aberatii cat China, poate imi spune si el unde bat eu campii , incat sa fiu tampit , altfel nu ramane decat un simplu "ba tu ".
- semlecangheorghe
- veteran
razvan m. scrie:Trei zile pana la focurile de artificii !!!
Pregatiti masina de pompieri,doamne fereste de vreun incendiu..taman acu' al afiliere...hartiile ''e combustibile''..

Popesculeeee,e pregatita masina da pompieri???
.
.
SF scrie:Mda,prostu daca nu ii fudul ,parca nu ii prost destul !
asta e..eu cedez primul !