Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toteu
utilizator constant
utilizator constant

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de toteu » 26 Ian 2014, 14:06

WBF , dumneata ai participat anul trecut la BibanMania ? Daca da , inseamna ca ai participat si ai termen de comparatie, nu te bazezi pe povesti.
De unde stii ca anul asta v-a fi mai frumos concursul ? Ne poti da ceva amanunte concrete ?
Numar de echipe , taxe de inscriere , locatie , premii...etc...si va fi organizat sub egida FRPS?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2014, 16:36

Sase luni mai tarziu Popica disparea din polemicile idioate pe care le purta aici si la crapari.
O mai ''disparut'' el..
Acuma,dupa gogoasa aia fumigena lansata printre concursari,trebuie sa taca asteptand sa vada cate cluburi vor adera.Asta daca va pune careva botul la ideea ca madam Durante hotaraste in suete telefonice cine ramane si cine pleaca.
Era mai haioasa faza in care Adriean Niculae :D lansa de pe defunctu-i forum,zvonul ala cu sumele ''imense'' de j'mii de euro pe care vor fi silite sa le plateasca cluburile care nu se prezinta la adunarea de constituire... :D Si ca sa revin putin,''forum'' e prea mult spus ,ca numai el piscalea pe la taste pe acolo :D
Carevasazica,nici cu trasu' nici cu impinsu' cluburile nu vor sa intre in federatie..si atunci or zis consilierii lu' fanel ca daca poate tace el si se mai potriveste treaba asta si cu presupusule palavaragelile telefonice ale unei femei...doara,doara ..navalesc cluburile..Ca daca nu navalesc ,frate ,e groasa rau...or sa fie concursuri fara ''concursari''...Sau o sa fie concursuri d-alea cu podiumul doar partial ocupat din lipsa de ''sportivi''
Asa ca ''disparitia'' lu' fanel e doar conjuncturala...apare iel,fiti pe pace...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 26 Ian 2014, 17:03

@ toteu
Nu te recomanzi tu putin, asa?

Ca de labari anonimi am curu' plin.

Si de zmei din LRS, aroganti si rupti in kur, legal vorbind, iar is satul.
Hai Dinule cu zapaceli si baionete boante.
Cuaie, chiar daca sponsorii deja anuntati se trag pe fese, o sa sustin Bibanmania din fonduri proprii pentru ca deoarece.
Gent Agrement.

@Gigi
Hai ma, e jenant

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2014, 17:27

Asa-i ,adevarul e jenant..
E jenant sa incerci sa faci ca cinevasa creada ca o treaba care poate fi hotarata doar printr-o adunare generala prin votul a mai multor persoane diferite(cu viziuni diferite,cu perceptii si simpatii diferite),se hotareste asa...la o discutie telefonica..

Fumigenele sant parte componenta a razboiului de uzura din transeele sapate peste iarna cu gandul la ghioceii din aprilie.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 26 Ian 2014, 19:04

WBF scrie: Hai Dinule cu zapaceli si baionete boante.
Cuaie, chiar daca sponsorii deja anuntati se trag pe fese, o sa sustin Bibanmania din fonduri proprii pentru ca deoarece.
Băiete (ca tot nu știu cum îți zice) eu îmi fac temele mele. Am carat odată ca Greuceanu ... dar mi-a trecut ... mai facem și pași în spate sa vedem cum se vede din tribune.
Cat despre susținere din bani proprii: asta este sistemul LRS. Costurile de competiție sunt susținute de sponsori sau bani proprii. La FRPS costurile sunt susținute de federație sau de club. Cum nici unul și nici altul nu au bani (serios vorbind, fără rachete și sateliți geostaționari lansați de la Alba) rămânem cum am discutat. Diferența este ca LRS va face un campionat iar FRPS nu va face un campionat dacă nu sunt bani. Chiar ma doare la brăcinari ca după ce **** 2-3 ani de competiții Popescu își recunoaște, în sfârșit impotenta și pleacă.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 26 Ian 2014, 20:21

StefanDinu scrie: Cum nici unul și nici altul nu au bani (serios vorbind, fără rachete și sateliți geostaționari lansați de la Alba) rămânem cum am discutat. Diferența este ca LRS va face un campionat iar FRPS nu va face un campionat dacă nu sunt bani. Chiar ma doare la brăcinari ca după ce **** 2-3 ani de competiții Popescu își recunoaște, în sfârșit impotenta și pleacă.

...eh, face Fane campionate. Așa triste cum știe numai el dar le face. Mai prostește câte un club să facă pe fonduri proprii o finală, mai face el una pe vreo apă tristă precum ”căcăstoarea” din Tg Jiu unde au prins exclusiv doar obleți, mai anunță anularea unei finale din cauza temperaturilor înalte... Problema e că fane e exact ca pensionarii ăia ce participă la un concurs între prieteni și câștigă, de au impresia că sunt campioni mondiali. Așa crede și el că a organizat mega finale, fiindcă neavând nici măcar un dram de habar despre cum trebuie să arate un concurs adevărat, unde se întrec cei mai tari pescari, are impresia că a făcut din căcat bici și mai și pocnește. Trist, să ajungi la anii lui să să fii atât de tare pe arătură e grav de tot.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 26 Ian 2014, 20:32

Ho ho ho ia uite Greuceanul.
O venit Dinul pe un cal alb sa ne povesteasca diverse.
Cam cum e cu cascavalul si cum e cu sponsorii si banii proprii.
M-am umplut brusc de respect , mai sa dau pe dinafara.
Dinul e inca putin nelamurit cu cine povesteste si baga una din top cu " baiete" dar in rest e zmeu.
Sa-ti trimit o carte de vizita cu suport Braille, baiete? :P

Povestim putin de sponsori sau ne oprim la excell-ul de la berea cu bobitza, grenada si obuzul?
Hai no sa nu ne tot masuram ciorapii si care e mai zmeu si mai arogant Dinule.

Dinule, perfect de acord cu tine, ca, costurile de competitie is suportate de sponsori si de banii proprii.
Vrei sa schimbi ceva sau explici nimic pe aici?

Ai impresia ca federatia lui peste prajit are buget?
Sa-ti soptesc eu :NU

Esti constient ca din 2014, LRS, pe langa ca abia respira, nu mai trimite pe nimeni niciunde.
Ca nu are cum.
Oricat ati face voi bugete, v-ati pescui intre voi (Dinule, 2013 a fost de kkt pentru LRS) o sa trebuiasca sa faceti un pas.
In stanga sau in dreapta.
In ambele directii te intalnesti cu mine Dinule.
Nu cu Popica si nici cu vanatorii veseli.
Te astept sa-mi mai dai o mouje.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 26 Ian 2014, 20:49

Ai scris mult si ai spus fix nimic ... dar cu aroganta nu asa oricum!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 26 Ian 2014, 20:58

WBF...in ce postura te va intalni pe tine in ambele directii?? Reprezentand ce anume, legal vorbind? Ca vad ca semnatura ti-a cam disparut ca si "club"...dar tu esti prezent in ambele directii...

Ca si sponsor...sau un intermediar de sponsorizari, deocamdata doar teoretic...ca functia oferita ai declinat-o, nu ca ai fi gresit in sensul asta :) ...

Deocamdata doar la nivel declarativ existi in tot rahatul asta...exact ce ne reprosezi noua...vorbe,"discutii" pe forum si cam atat...aaa, tu mai si promiti, am uitat....sa te vedem facand, punand osu' la treaba si poate atunci o sa poti sa emiti pretentii in legatura cu altii de pe aici....tare mi-e ca toti care te cred pe cuvant in momentul asta o sa aiba o surpriza, cand vine vorba de fapte..si mai ales cand o sa trebuiasca sa scoti cascavalul din propriul buzunar... un "patzasti"...si tu ai trecut mai departe...
Doar pentru binele lui Vali sper sa nu am dreptate.

Spor la treaba.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 26 Ian 2014, 21:21

StefanDinu scrie:Ai scris mult si ai spus fix nimic ... dar cu aroganta nu asa oricum!
Dinule, invat si eu de lal voi, ce sa fac.....
Mai o aroganta, mai un fum si o oglinda.

Ai inteles mesajul?
Daca l-ai inteles e ok.

Gabi aka @ULK
Incerc sa nu- ti raspund de o seama de vreme.
Hai sa ramana asa, politicos.

Scrie răspuns