Domnilor pescari (juristi si avocati ) de pe acest forum , daca afirmatia de mai sus se dovedeste adevarata , cum ar trebui sa le raspundem acelor ipocriti frustrati care tot vin sa ne frece la icre ?Cei care mergeti pe la sedinta agvps, spuneti-le la tolomacii aia de juristi ai agvps-ului sa citeasca mai atent statutul Fips. Ala e sfant la fel cum e si statutul lui Fane. Iar statutul fips spune ca un membru atata timp cat isi plateste taxa nu poate fi dezafiliat. Situatia este perfect identica cu a bulgarilor. Ai au tot un agvps iar fipsul a respins afilierea unei federatii bulgare nou infiintate. In afara de asta si in olanda s-a incercat formarea unei federatii care sa ia fortat locul vechii structuri si nu au reusit
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Domnul Nutzu_z face urmatoarea afirmatie pe crapmania
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Avand in vedere ca se abereaza grav pe aici.
Si ca Popica nu va mai da lemne de foc......
Discutam de buget?
Asa, serios?
Eh?
Aia de se pregatesc sa ma moujeasca, multa sanatate familiei lor reunite, ficatul meu rezista
Am intrebat politicos, la prima umbra de grobianiasm, nu mai discutam, o aflati din comunicate de kkt.
Si ne oprim din arogante, m-am saturat.
OK?
Discutam de buget?
Asa, serios?
Eh?
Aia de se pregatesc sa ma moujeasca, multa sanatate familiei lor reunite, ficatul meu rezista

Am intrebat politicos, la prima umbra de grobianiasm, nu mai discutam, o aflati din comunicate de kkt.
OK?
Acuma fara supare .. Da e o vorba.. ' ai intrat in hora acum taci si joaca'.WBF scrie:Avand in vedere ca se abereaza grav pe aici.
Discutam de buget?
Asa, serios?
Eh?
OK?
Baietii au frustrari si le 'calmeaza'cu cine e prezent din tabara adversa

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
Propunerea e buna..dar te-ai saturat????????????????? Cum vine asta??? Cine te-a pus sa te bagi aici? Noi?
Ne bagi pumnu' in gura ca la Popica?...Daca ti-o mers cu el ca i-ai promis bani cu caru'...sa vedem noua ce ne promiti (iar) ?
Te-ai saturat? No shit !!! Dece? Cum ? Cand? De cand?
Vrei sa pozezi in mesia, cine aduce pacea si discutii joviale pe aceasta tema..pai atunci in stilu asta ne vorbesti? A murit Popica..traiasca Popica 2?
Venea candva unu' din neant..ne ameninta, ne injura... azi altu' ii baga pumnu' in gura..si continua el???? Tot de pe cai mari?
Asta e rezolvarea....ne-ai salvat... Si tu ziceai de zavrea ca e din aceasi aluat...
Sa vedem ce ne promiti de data asta tu....vezi sa si punem botu'.
Ne bagi pumnu' in gura ca la Popica?...Daca ti-o mers cu el ca i-ai promis bani cu caru'...sa vedem noua ce ne promiti (iar) ?
Te-ai saturat? No shit !!! Dece? Cum ? Cand? De cand?
Vrei sa pozezi in mesia, cine aduce pacea si discutii joviale pe aceasta tema..pai atunci in stilu asta ne vorbesti? A murit Popica..traiasca Popica 2?
Venea candva unu' din neant..ne ameninta, ne injura... azi altu' ii baga pumnu' in gura..si continua el???? Tot de pe cai mari?
Asta e rezolvarea....ne-ai salvat... Si tu ziceai de zavrea ca e din aceasi aluat...
Sa vedem ce ne promiti de data asta tu....vezi sa si punem botu'.
Mi se pare mie sau WBF este cel care acum cateva luni il ameninta pe fane cu bataia ?
Aceeasi persoana cu 3 oua care ii blama pe cei de la master pe belis
pescar particular
Cosmin
Eu nu fac parte din tabara adversa.
Cel putin asa sper.
Nu promit nimic ca nu am de promis nimic.
Vrei sa promit?
Uite ce pot sa promit :
Bibanmania e cu premii in cash, e cu doi in barca, e cu partener beros , e mai misto ca anul trecu
Si daca mnezo e bun vor fi doua etape.
Nici o legatura cu federatia lui peste prajit.
@ULK
Stiu ca ai frustrari Gabi.
Patzasti.
Chiar nu e momentul sa-ti raspund la aberatii.
Ce plm is **** astea cu mesia, pace, pumnul in gura, salvari......etc?
O iesire pe balcon, o gura de aer rece, ceva...
Cel putin asa sper.
Vrei sa promit?
Uite ce pot sa promit :
Bibanmania e cu premii in cash, e cu doi in barca, e cu partener beros , e mai misto ca anul trecu
@ULK
Stiu ca ai frustrari Gabi.
Patzasti.
Chiar nu e momentul sa-ti raspund la aberatii.
Ce plm is **** astea cu mesia, pace, pumnul in gura, salvari......etc?
O iesire pe balcon, o gura de aer rece, ceva...
Nu Viorel, aceeasi persoana la cae-i vindeai acum un an diverse pe aici.viorel. scrie:Mi se pare mie sau WBF este cel care acum cateva luni il ameninta pe fane cu bataia ?
Cum ar fi un Skeet Reese Jerk Bait/Top Water
Mersic de bat , e prinzator.
Ca nu gandesc venal ci pragmatic e alatceva
Nu cred ca bataie sau diverse ai vazut de la mine.
Ce plm nu intelegi, daca nu-mi convine ceva, incerc sa schimb ?
Deci stai asa: esti in tabara lui fane sau vb de bibanmania/ V Stratonov?
Ca vad ca ai scris de cm de crap de la corbu !
Si da , de bataie vb cand ziceai ca treci pe la alba , eu asa tin minte
Ca vad ca ai scris de cm de crap de la corbu !
Si da , de bataie vb cand ziceai ca treci pe la alba , eu asa tin minte
pescar particular
WBF scrie:Cosmin
Cel putin asa sper.
Vrei sa promit?
Uite ce pot sa promit :
pai din toate vorbite pe aici asa pare ca te-ai dat cu federatia.. poate ma insel si te acuz pe nedrept

Faza cu Bibanmania e super.. nu am apuca sa ma duc anu trecut ca venea piticotu si a trebuit sa stau cu nevasta
oricum nu premii in bani fac o competite frumoasa cel putin pt mine
apropo la ce a zis Gabi.. e vb ca ai lasat o impresie (repet poate gresita) ca esti pe treaba cu Popescu.. si deci incepi sa fi vazut cu aceeas ochi

Dar totusi.. daca nu esti de partea federatiei sau a AJVPS/WSB .. cum de vrei sa ajuti la organizarea CM de Crap?
dar totusi sa nu ne suparam unu pe altu din motive chiar marunte

"In fiecare zi ne batem joc
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
Viorel
Da, Popica merita niste castane pentru modul in care se etala public.
Drept care m-am dus sa vad despre ce e vorba. Pe viu, nu zmeieli de forum din spatele unei tastaturi.
Sase luni mai tarziu Popica disparea din polemicile idioate pe care le purta aici si la crapari.
Legat de tabere: pentru mine nu exista tabere, va las voua placerea asta.
Da, am legaturi bine definite si cu concursuri private dar extrem de misto, am legatura si cu Popica pentru ca face parte din ecuatie si da, o sa am legatura si cu CM de la Corbu.
Cosmin
Razboaiele purtate de diversi cu Popica, s-au cam terminat cu un scor public.
Restul e multa harmalaie.
N-au fost razboaiele mele deci ma doare la patina.
Nu am tabere de ales, am deja o parere despre toata supa asta si ma priveste strict la modul personal ce am de facut.
Miorlaielile alea cu " ce-mi promiti" , "cu ce ma vrajesti" , "mesia" , "promis bani cu carul" is asa niste tampenii puerile de nici sa zambesc nu pot.
Daca chiar vrei sa stii cum sta treaba e simplu.
Luni, undeva intre 3 si 6 ma vad cu Vali sa mai batem in cuie la bibaneala si alte diverse.
Poate vrei sa ne dai o mana de ajutor sau sa-ti dai cu parerea.
Da, Popica merita niste castane pentru modul in care se etala public.
Drept care m-am dus sa vad despre ce e vorba. Pe viu, nu zmeieli de forum din spatele unei tastaturi.
Sase luni mai tarziu Popica disparea din polemicile idioate pe care le purta aici si la crapari.
Legat de tabere: pentru mine nu exista tabere, va las voua placerea asta.
Da, am legaturi bine definite si cu concursuri private dar extrem de misto, am legatura si cu Popica pentru ca face parte din ecuatie si da, o sa am legatura si cu CM de la Corbu.
Cosmin
Razboaiele purtate de diversi cu Popica, s-au cam terminat cu un scor public.
Restul e multa harmalaie.
N-au fost razboaiele mele deci ma doare la patina.
Nu am tabere de ales, am deja o parere despre toata supa asta si ma priveste strict la modul personal ce am de facut.
Miorlaielile alea cu " ce-mi promiti" , "cu ce ma vrajesti" , "mesia" , "promis bani cu carul" is asa niste tampenii puerile de nici sa zambesc nu pot.
Daca chiar vrei sa stii cum sta treaba e simplu.
Luni, undeva intre 3 si 6 ma vad cu Vali sa mai batem in cuie la bibaneala si alte diverse.
Poate vrei sa ne dai o mana de ajutor sau sa-ti dai cu parerea.