Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Adelin » 24 Ian 2014, 00:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Poate-i place, nah... :lol1: :lol1: :lol1:...mai lasati-l putin, ca a ajuns la oral si acolo a pus intotdeauna multa pasiune. :lol: :lol: :lol: :lol:

Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 24 Ian 2014, 08:49

Nu trebuie sa va faceti probleme , seful infamei cooperative nu este altceva decat un
Imagine
pe care troianul il manipuleaza dupa necesitati

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Ian 2014, 16:19

Vad ca de intrat intra...citeste si fuge repede sa nu-l prinda subalternii la calculator. :lol: :lol: :lol: :lol:
Macar sa dea si el un semn ca e bine sanatos sa nu ne mai facem atatea griji. :lol:
Uite daca ar scrie doar cateva randuri, ne-am linisti si noi si nu ar mai rade curcile de el ca a ajuns mascota. :lol: :lol: :lol:
Oare e chair atat de aspra pedeapsa daca il prind la taste?! :roll: ...tre' sa fie, ca io l-am citit pe musiu' ca nu se teme de nimic, iar acu' de cand cu interdictia, vad ca e pishat pe el. :lol1:
Acuma sa fim cinstiti, e si normal ca de la o varsta sa te mai scapi in nadragi, deci cumva e de inteles. :respekt:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Ian 2014, 11:29

Se apropie si 5Aprilie , data la care furunculul de la Alba va fi extirpat , iar cei care fac acum apologia infamei cooperative vor fugi, care incotro , ca niste ipocriti frustrati :lol: :lol: :lol: Muhahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Ian 2014, 16:34

Mister Fisherman scrie:Se apropie si 5Aprilie , data la care furunculul de la Alba va fi extirpat , iar cei care fac acum apologia infamei cooperative vor fugi, care incotro , ca niste ipocriti frustrati :lol: :lol: :lol: Muhahahaha :lol: :lol: :lol:
Imagine
Imagine

Oare o sa ramana singur, sau...troianul adopta pozitia de reciprocitate?!
Imagine Imagine
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2014, 16:36

Da' oare Gerula,unul dintre primii sustinatori si aparator din oficiu a lui Stefan Popescu,ce mai face??Am io asa o presimtire ca toata ziua piscaleste p-acilea crezind ca are fermoarul tras pina la capat.. :D

Jerulaaa...iesti ghini,sanatos??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Ian 2014, 17:29

Mai bine haimana, decât trădător
Mai bine huligan, decât dictator
Mai bine pescar , decât activist
Mai bine mort decât ... in cooperativa

:wink:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Ian 2014, 19:39

ticairlandezu scrie:Aici gasiti emisiunea... cred ca e ultima de jos. Popescu vs. Oana

http://www.radioul.ro/podcast.html
Am avut răbdare sa ascut tot și am avut de învățat următoarele:

1. Permisele de pescuit se eliberează doar pescarilor sportivi. Cine sunt pescarii sportivi? Pai cei din cluburile sportive ca de aia se numesc sportivi. Care cluburi sportive? Pai alea afiliate FRPS ... restul nu exista! Si celelalte asociații? Pai sa intre in FRPS si sa plătească cotizație la FRPS. Si ANPA? Pai ANPA ia 30 lei si fiecare club va lua o supra taxa pentru eliberare. Pentru ca o sa fie monopol!

2. Chestia cu FRPS, FPSR si FNPSR este epica si cândva o sa scriu cate ceva de asta. Am auzit ca Tarus și-a luat-o deja! Si cu federația luata si mânjit de **** si fără funcție. Bine îmi pare si bine i-a făcut!

3. FRPS are calendare competiționale, bugete, oameni care se ocupa, sponsori etc. Pe hârtie! Daca nu se fac, Popescu pleacă. Pana atunci **** jocul ca asa trebuie. Tipic Popescu. Daca era după el omenirea nu mai evolua niciodată!

4. FRPS nu are cluburi sau sportivi valoroși! Nu este important!

5. FRPS susține financiar competițiile și deplasarea loturilor naționale. Chiar dacă în acest moment nu are bani. Cluburile susțin deplasarea si dotarea sportivilor proprii. Chiar dacă nu au bani! Deci cum rămâne? Ne credem în Popescu ca or sa fie bani? Si dacă nu or sa fie ce facem? Ratam 1, 2, 3, 4 ani de dragul lui Popescu ?

6. Toate competițiile se desfășoară după regulamentele internaționale. Si dacă nu se poate? Sau dacă regulamentele internaționale sunt de rahat? Ne lasă sa ne jucam? Luând în considerare acest aspect, ultimele mișcări încep sa aibă sens si vechi dușmanii reînvie!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Ian 2014, 20:16

StefanDinu scrie:1. Permisele de pescuit se eliberează doar pescarilor sportivi. Cine sunt pescarii sportivi? Pai cei din cluburile sportive ca de aia se numesc sportivi. Care cluburi sportive? Pai alea afiliate FRPS ... restul nu exista! Si celelalte asociații? Pai sa intre in FRPS si sa plătească cotizație la FRPS. Si ANPA? Pai ANPA ia 30 lei si fiecare club va lua o supra taxa pentru eliberare. Pentru ca o sa fie monopol!
Permisele de pescuit sunt singurul scop al infamei cooperative ,pentru asta a si fost constituita , restul nu mai conteaza ...
Pana la urma infama cooperativa a facut si ceva bun pentru pescari ... a separat cutrele de pescarii adevarati :lol: :lol: :lol:

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 25 Ian 2014, 22:10

razvan m. scrie:Faptul ca i s-a interzis sa mai vorbeasca pe forumuri despre proiectele sale arata ca baietii au pus piciorul in prag, iar Popete a facut inca un pas inapoi. Sunt curios sa vad ce va mai ceda... pana la scaun. :lol:
Nu e vorba de interzis Razvan. Hai no, ai unde sa intrebi...
Era o rugaminte doar, ca facea rau.
Nici de pus piciorul in prag.
De ce i-as contesta unui pitbull ca Popica scaunul?
Am scaun regulat, multumesc, ma descurc.

Stiu ca va place sa ****.
De urs.
Cu poze, mascari, diverse, alea alea..

Oricine cu discernamant se uita, vede si trage concluzii logice.
Sau nu.

Popica v-a facut ca la casa de cultura.
Aveati timp destul sa faceti o nefacuta si Popica era in offside.
Aparent erati ocupati cu diverse.

Federatia lui peste prajit nu se mai desface oricati gigei i-ar canta prohodul.
Restul depinde de voi.

Eu personal am sa incerc sa ajut cat pot ca CM de crap sa iasa impecabil.
Restul vedem.

PS: Vanatorii brusc s-au trezit piscati de ***. La spartul targului.
Miez.

Scrie răspuns