Poate-i place, nah...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mister Fisherman scrie:Se apropie si 5Aprilie , data la care furunculul de la Alba va fi extirpat , iar cei care fac acum apologia infamei cooperative vor fugi, care incotro , ca niste ipocriti frustrati![]()
![]()
Muhahahaha
![]()
![]()
Am avut răbdare sa ascut tot și am avut de învățat următoarele:ticairlandezu scrie:Aici gasiti emisiunea... cred ca e ultima de jos. Popescu vs. Oana
http://www.radioul.ro/podcast.html
Permisele de pescuit sunt singurul scop al infamei cooperative ,pentru asta a si fost constituita , restul nu mai conteaza ...StefanDinu scrie:1. Permisele de pescuit se eliberează doar pescarilor sportivi. Cine sunt pescarii sportivi? Pai cei din cluburile sportive ca de aia se numesc sportivi. Care cluburi sportive? Pai alea afiliate FRPS ... restul nu exista! Si celelalte asociații? Pai sa intre in FRPS si sa plătească cotizație la FRPS. Si ANPA? Pai ANPA ia 30 lei si fiecare club va lua o supra taxa pentru eliberare. Pentru ca o sa fie monopol!
Nu e vorba de interzis Razvan. Hai no, ai unde sa intrebi...razvan m. scrie:Faptul ca i s-a interzis sa mai vorbeasca pe forumuri despre proiectele sale arata ca baietii au pus piciorul in prag, iar Popete a facut inca un pas inapoi. Sunt curios sa vad ce va mai ceda... pana la scaun.