Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Ian 2014, 12:56

Pentru anul 2014, FRPS va organiza campionate naționale la următoarele probe sportive: staționar, feeder, crap, răpitori (barcă și mal), marin, muscă, copii și juniori, femei.

La toate aceste probe sportive, FRPS va trimite si va susține toate loturile naționale la competițiile internaționale la care vor lua parte.
Veniti, privighetoarea canta si liliacul a-nflorit! :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Ian 2014, 15:58

Auauauauauauauaua...tiididididadadada
Hauauauauatitititi....si liliacu a-nfloriiit. :lol1:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Ian 2014, 16:59

În urma demersurilor făcute de Federația Română de Pescuit Sportiv, Federația Internațională de Pescuit Sportiv în ape dulci (FIPS Ed), a decis:

Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv la CRAP se va ține în România. Pentru buna organizare a Campionatului Mondial, forul internațional va colabora cu Federația Română de Pescuit Sportiv.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tupeu de mitoman ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Ian 2014, 17:45

Imagine
Imagine
Imagine

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Ian 2014, 18:23

Nu va ingrijorati, omul e ocupat cu organizarea unui concurs de pescuit la copca si de aceea nu va raspunde niciunde in spatiul virtual. Doar nu credeati ca are vre-o interdictie in acest sens...doar el e pesedintele :elkgrin: , :lol: cine ar putea sa-i interzica lui asa ceva?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Doar unui copil ii poti impune sa nu mai intre pe NET, sa-i spui: "NU MAI AI VOIE SA SCRI!!!". Pai ce autoritate mai esti in federatie ca presedinte cand toata lumea rade de tine ca nu te lasa troienii sa te mai dai pe forum. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu pot sa cred cat e de haios, dar de fapt nu e, pt ca nu e asa, doar speculatii rautacioase. Cum v-am spus musiu' e ocupat cu orgnizarea. Chiar acum a ajuns la faza cu alinierea standurilor si matura gheata, ca sa traseze liniile de stand...am inteles ca o sa vina multa lume si a achizitionat foreze pt fiecare concurent, ca deh federatia asigura la toata lumea cele necesare participarii.

Deci, inca odata recapitulam: musiu' nu are interdictie, el e doar ocupat, da?! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Imagine
Imagine
Imagine
WSB CLUB

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Ian 2014, 18:55

Vai dar nu pot sa cred. Sau poate nu inteleg eu bine...AGVPS cheama la sedinta si cluburile NEafiliate?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Ian 2014, 19:49

A ajuns AGVPS-ul mai transparent decat cooperativa popesciana ! :lol:

Popescule, asta e celebra „intelegere” pe care ai tinut-o secret ?!! :lol: Pacat ca nu te mai lasa subalternii sa vorbesti pe net, ca erau multe de dezbatut pe marginea ei...

Apropos, cum te impaci cu rolul decorativ pe care l-ai capatat dupa cat te-ai luptat ? Din faraonul pescuitul sportiv ai ajuns doar o biata mumie, pe care o scot ingratii la geam doar atunci cand trece postasul cu pensia ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Ian 2014, 20:32

Schimbarea de politica a lui Popescu, desi nu va tine mult, poate surprinde. Dar in spate se vede altceva! Domnul interpus Popescu a primit un nou sef din partea grupului din umbra, sef care l-a luat de lesa din scurt, i-a pus botniță și l-a învățat comunicare.
Sa imi ceara el mie iertare ca m-a injurat? Popescu? Bine nu il cred pentru stiu ca e o ipocrizie de imagine! Dar si-a calcat pe sufletul lui mic si negru sa faca gesturi d-astea? Cred ca vorbim de ceva cascaval pentru gestul asta!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Ian 2014, 23:27

StefanDinu scrie:Dar in spate se vede altceva! Domnul interpus Popescu a primit un nou sef din partea grupului din umbra, sef care l-a luat de lesa din scurt, i-a pus botniță și l-a învățat comunicare.
Sa imi ceara el mie iertare ca m-a injurat? Popescu?
Imagine

Pai daca marioneta e legata la bot, sa asteptam sa i se dea dezlegarea...sa nu-l urecheze papusarul din umbra daca nu se tine de interdictie. :lol: :lol: :lol: Sa iti dea interdictie angajatul :lol: :lol: :lol: ...asta e tare, vai de varsta si batranetile lui, ce a fost si ce-a ajuns saracu, sa-l impaieze astia cu zile. :lol: :lol: :lol: :lol: El parca era ala potent, care le-o tragea la doua odata :lol: :lol: :lol: ...saracu batranel, azilul in mananca de viu. Vedeti cum e, orice nas isi are nasul! Daca spunea cineva ca o sa-l reduca troienii la tacere pana nici nu le-a facut carte de munca, as fi zis: "...hai ma, asa ceva la musiu'?!!... fugi domn'le d'acilea!" Si uite: niciodata sa nu zici niciodata! Si culmea e ca asa l-au prostit de cap, ca el crede ca de fapt el vrea sa nu zica nimic! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:L-au dat cu sampon direct pe creier! :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Ian 2014, 00:25

Dupa puternicul semnal dat ieri de doamna Varvara Durante, cand a sunat-o unul dintre putinii jurnalisti impartiali care au mai ramas in Romania si a intrebat-o de trei ori „sigur veti tine seama si de noi, de federatie ?”, iar dupa ce doamna Varvara a zis „Da domne, vom tine !”, interdictia chiar nu isi mai are rostul ! :lol:
Singura explicatie e ca asa l-au facut din guitz incat el, Popescu crede ca el vrea, altfel nu vad cum s-ar lasa calarit asa... taman de fostul cal troian ! :lol:

Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns