Crezi ca Lefter Popica poate sa creasca valoarea pescuitului de competitie macar cu un procent mai mult decat a facut LRS?!WBF scrie:[
Nu o sa -ti raspund azi, nu urasc LRS, nu am nici o treaba cu LRS, si ca sa fiu cinstit, da, LRS a dat ora exacta in spinning.

Daca imi spui si garantezi ca poate, eu maine ma inregimentez si vin la musiu sa invat pescuit, pt ca daca am ales sa merg la concursuri atatia ani, am mers pt ca am invatat si am fost stimulat sa cresc si sa evoluez ca pescar. Asta a facut liga pt mine, faptul ca am facut parte din lot si ca am avut onoarea sa reprezint Romania la un Campionat Mondial, nu a fost un tzel pe care l-am urmarit in mod special. Am vrut doar sa invat si am reusit! Asta ar trebui sa faca toti cei ce vor sa invete sa pescuiasca, sa vina sa se alature celor mai buni, sa se ridice, sa ramana acolo unde se dau bataliile adevarate! ...indiferent ce promite Federatia, asta nu va putea sa ofere NICIODATA celor ce vor sa fie peste noapte: campioni de paie ai Romaniei!
VALOAREA!
In toti acesti ani in care am concurat, am urmarit cum a crescut valoarea colegilor de competitie si pot spune ca de la ultimul clasat si pana la cel mai bun toti, DAR ABSOLUT TOTI, am avut doar de castigat si de invatat! ...si pt asta mi-am respectat colegii, indiferent de pozitia in clasament, zona geografica sau club, pt ca fiecare din ei au contribuit in acest proces de invatare. Am invatat unul de la altul si pot spune cu tarie ca nimeni nu a ramas niciodata corigent la scoala LRS!!!
AM FOST SI VOM RAMANE O MARE FAMILIE!!!
...si atunci ma intreb inca odata: de ce sa ne bucuram de moartea LRS?! ...de ce nu intelegem ca doar noi avem de aici de pierdut?! ...si totul pt ce?!...pt Fane GuraBogata?!
Oare merita?!