Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Adelin » 26 Ian 2014, 23:53

WBF scrie:[
Nu o sa -ti raspund azi, nu urasc LRS, nu am nici o treaba cu LRS, si ca sa fiu cinstit, da, LRS a dat ora exacta in spinning.
Crezi ca Lefter Popica poate sa creasca valoarea pescuitului de competitie macar cu un procent mai mult decat a facut LRS?! :roll:

Daca imi spui si garantezi ca poate, eu maine ma inregimentez si vin la musiu sa invat pescuit, pt ca daca am ales sa merg la concursuri atatia ani, am mers pt ca am invatat si am fost stimulat sa cresc si sa evoluez ca pescar. Asta a facut liga pt mine, faptul ca am facut parte din lot si ca am avut onoarea sa reprezint Romania la un Campionat Mondial, nu a fost un tzel pe care l-am urmarit in mod special. Am vrut doar sa invat si am reusit! Asta ar trebui sa faca toti cei ce vor sa invete sa pescuiasca, sa vina sa se alature celor mai buni, sa se ridice, sa ramana acolo unde se dau bataliile adevarate! ...indiferent ce promite Federatia, asta nu va putea sa ofere NICIODATA celor ce vor sa fie peste noapte: campioni de paie ai Romaniei!

VALOAREA!

In toti acesti ani in care am concurat, am urmarit cum a crescut valoarea colegilor de competitie si pot spune ca de la ultimul clasat si pana la cel mai bun toti, DAR ABSOLUT TOTI, am avut doar de castigat si de invatat! ...si pt asta mi-am respectat colegii, indiferent de pozitia in clasament, zona geografica sau club, pt ca fiecare din ei au contribuit in acest proces de invatare. Am invatat unul de la altul si pot spune cu tarie ca nimeni nu a ramas niciodata corigent la scoala LRS!!!
AM FOST SI VOM RAMANE O MARE FAMILIE!!!

...si atunci ma intreb inca odata: de ce sa ne bucuram de moartea LRS?! ...de ce nu intelegem ca doar noi avem de aici de pierdut?! ...si totul pt ce?!...pt Fane GuraBogata?!

Oare merita?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Ian 2014, 00:32

Adelin...LRS s-a nascut din pasiune, pentru pescuit si competitie...si va muri tot din cauza asta..interesele nu vor tine in viata asaceva, nu au cum...

Federatia..a fost conceputa din pantec pe interese...de niste oameni(cu putine exceptii) care nu au in sange aceasta pasiune ci alta..pasiunea de a manipula acesti pasionati.... cine poate sa creada si sa spere ca acest proces va duce spre ceva mai bun???
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 27 Ian 2014, 00:53

Adelin
Care parte din aia cu respect e neinteleasa?

Ulk/ Gabi, prietene, am libertatea sa te ignor, ok?

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 27 Ian 2014, 06:29

Adelin scrie: ... de ce sa ne bucuram de moartea LRS?!
Băieți! Stați liniștiți ... nu moare LRS! Nu e pentru prima oara când apare cate unul de face pe groparul.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Ian 2014, 07:08

Se intimpla in urma cu un an,cam pe vremea asta...
maxx1979 scrie:
Vladut,

CS CARP ZONE NU ESTE MEMBRU FRPS. Am depus doar o solicitare de afiliere dar nu s-a tinut AG de primire de membrii, asa cum fusese anuntata.
Clubul Carp Zone nu participa la CN organizat de X su Y ci participam la CN pur si simplu, indiferent cine il organizeaza si indiferent cine are sau va avea relatia cu FIPS-CIPS. Asa am procedat si anul trecut si asa vom proceda si acum.
Obiectivul Clubului Carp Zone este de a participa si castiga aceste calificari si de a reprezenta Romania la Campionatul Mondial, atat si nimic mai mult.
Popescu Stefan
Subiectul mesajului: Re: Intrebare ptr presedintele FrpsMesajScris: Lun Ian 16, 2012 8:17 am
Neconectat

Nu ar strica să citiți și statutul FRPS, dacă ați decis să vă afiliați la federație. Afilierea cluburilor se aprobă de Biroul federal și se validează de AG. Probabil că această decizie de a solicita afilierea, vă pune în avantaj față de alte cluburi care au stat pe gânduri până acum.
PS Clubul Carp zone nu va reprezenta niciodată România, indiferent dacă câștigă sau nu un Campionat Național. Lotul Național se stabilește de antrenorul federal și va fi selecționat dintre cei mai buni sportivi legitimați de federație, indiferent de clubul la care sunt legitimați. Așa este corect și statutar. Nu uitați să achitați taxa de afiliere și cotizația așa cum au fost ele aprobate de AG. S-ar putea ca taxa de afiliere să se mărească.
Dacă clubul Carp Zone dorește să renunțe la calitatea de membru afiliat, să se adreseze federației în scris, așa cum a făcut și pentru afiliere. Calitatea de membru FRPS este o opțiune a clubului, nu un favor făcut federației.
Și ca să răspund la întrebarea topic-ului, FRPS nu recunoaște nici o alta structură care să o substituie în dreptul conferit de lege privind reprezentarea pe ramura de sport pescuit sportiv și nici nu va ceda vreun drept pe care legea i-l conferă. Acest lucru va fi evident după ce federația va fi afiliată la CIPS la următorul congres. Nu mai este mult de așteptat. O lună.

Si-a mai trecut un an prin noi
A fost si soare,au fost si ploi.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 27 Ian 2014, 07:50

Zici PA , apoi iar ma bagi in discutie. Cred ca esti PA cu capul dumneata , domnule WBF .
Sunt 100% sigur ca stii cine sunt , dar faci pe prostul ! Vezi sa nu ramai asa .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Ian 2014, 10:32

Din Volumul XI -lea al Operelor Complete despre stiinta concursurilor de pescuit..
. Lotul Național se stabilește de antrenorul federal și va fi selecționat dintre cei mai buni sportivi legitimați de federație, indiferent de clubul la care sunt legitimați. Așa este corect și statutar. Nu uitați să achitați taxa de afiliere și cotizația așa cum au fost ele aprobate de AG. S-ar putea ca taxa de afiliere să se mărească.

Carevasazica nota de originalitate,in opinia maretului president federal,este aceea ca ...geaba lupti sa iesi campeon ,ca tot antrenorul decide cine e ''cel mai bun sportiv''..Poate careva sa-l contrazica??Daca da,stie ce risca?? :D Poi risca numa' sa nu mai fie pe veci incadrat la categoria dintre ghilimele.Asa ca nu e totuna daca mergi cu federatia sau cu vinatorii..La federatie intra in lot cine considera antrenorul,la ajvps intra in lot primii clasati in urma unui turneu.Ca pe mrs. president il doare-n basca de treaba asta,iel de fapt e maximum interesat de partea a doua subliniata in rosu..

Da' am si io o intrebare,domnu' Popescu....S-a marit taxa de ...infiere..??Daca da,cu cat??Daca nu,dece?? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Ian 2014, 10:36

Eheee ! Dar ce vedem noi aici ?
Au aparul mediocrii "uncenici vrajitori" care incerca sa-si depaseasca maestrul cooperatist ! :lol:
Din pacate pentru ei , n-au nici subtilitate si nici atata "pregatire" incat sa-si depasesca propria ipocrizie ,iar la urma urmei , acestia nu sunt decat niste neofiti infatuati care au mirosit ca este rost de ceva "cascaval" :wink:
Asa se intampla cu toti propovaduitorii "binelui" cooperatist ,din cauza grandomaniei patologice , li se pare ca lumea devenit un loc prea stramt pentru viziunile lor "reformatoarea" ! :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Ian 2014, 10:51

Popescu macar era coerent in sustinerea punctelor sale de vedere, se exprima inteligibil si puteai purta un dialog cu el.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Ian 2014, 11:09

WBF scrie:Adelin
Care parte din aia cu respect e neinteleasa?
Partea cu respectul e inteleasa si reciproca, dar nu despre asta era vorba, era vorba de a jubila la raul care ni se intampla noua pescarilor, iar aici suntem bagati toti, nu doar eu si cei neinregimentati.

...partea nenteleasa e aia cu: zmei, cuaie, mouje, kkt, grobianism, arogante, zmeieli, patina, diverse, alea alea, restul depinde restul vedem, ca deoarece, lache semizeu, Greuceanu, mouile, labari anonimi, flacai si alte alea alea, binenteles ca ordinea scrierii chiar nu conteaza. Chiar nu inteleg de unde atata inversunare si mai ales pt ce?!...de unde incarcatura?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns