WBF scrie:
1.Dinule, ce povesti aveai tu cu Fane?
Numa intreb, nu dau cu parul..
Ai probleme de pe mal si putem noi din barca putem sa te ajutam?
Tu crezi ca ma luam deunazi de tine degeaba?
Hai no ...
Eu la mal nu am nici un fel de probleme ... totul e pe teava! Si la barca o sa ajut ... doar cu idei insa. O sa ajut insa in LRS. Pe "voi" nu va mai ajuta nimeni.
Ce am eu cu Fane? Pai sa vedem:
- ca baga inepții gen: Campionat National Gratis. Serios! Cine pune botul la chestii d-astea? Chiar crezi ca Hidroconstructia o sa-i dea mai mult de 5.000 de euro? Lui Fane? Foarte posibil sa ii prezinte scuze si pa!
- ca pune carul inaintea boilor: acum aveam nevoie de antrenori, clasificari de sportivi, statistica si istorie, piste de concurs de la 0 si alte nave spatiale? Unde este un calendar competitional coerent? Bani sa realizeze deziderate fantasmagorice?
- in luna mai este campionatul de spinning de pe mal! Are FRPS bani sa trimita un lot minimal acolo? Nu vorbesc de un lot extins cu capitani si runneri! Nu raspunde ca stiu: nu are ca e la inceput si etc. Si atunci ce facem el? Dărâmăm absolut tot ceea ce a dovetit ca merge si inlocuieste cu ceva care vrea el sa mearga pentru ca orgoliul sau personal sa strige "eu am inventat apa curgatoare!". El bazandu-se pe o experienta personala 0. In tribunale nu se pescuieste decat in ape tulburii si la figurat.
- atunci cand cluburile vor intra in FRPS vor aduce: taxa de aderare, taxa de membru, taxa de sportiv (sportivi care exista pe banii lor si a cluburilor si sunt dotati pe banii lor si ai cluburilor), sponsorizari ale unor parteneri traditionali, experienta, know-how si rezultate internationale. Ce aduce Fane in FRPS? Pai o hartie! Si promisiuni inclusiv, una ca daca este incompetent (si nu trebuie sa fii Nostradamus sa iti dai seama cat de pe câmpii este) va demisiona. Si daca **** 2014 si poate 2015 cine raspunde? Popescu? Ma doare la pedala de el. El este cantitate neglijabila.
- ca nu sunt sigur ca banii pe care un sponsor ii aduce clar spre un proiect (deplsare lot, sponsorizare etapa, campionat, cupa) ajung in integralitatea lor acolo. Vor aparea tot felul de regii, chirii si salarii care trebuie sustinute partial din sponsorizari.
- pentru ca mai intai distruge totul si ulterior se gandeste cum sa faca ceva. Daca era dupa el prograsul uman era in urma cu 1000 de ani.
- pentru ca are o agenda ascunsa si este o simpla marioneta de prim-plan. Dara acest lucru
Si asta fara a mai discuta statutul si regulamentele FRPS (nu mai gasesc statutul FRPS si regulamentul de functionare a comisiilor de competitii).