Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rcorbu
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de rcorbu » 16 Ian 2014, 09:36

Mister Fisherman scrie:Decizia ANPA nr 6 din 13. 01.2014

Art 1. Incepand cu data prezentei, practicarea pescuitului recreativ/ sportiv pentru anul 2014 se face in baza
permisului de pescuit recreativ/ sportiv, a chitantei privind taxa de autorizare pentru anul 2014 sau a talonului de
pensie, dupa caz.
Art2. Chitantele privind plata taxei de autorizare si taloanele de pensie, insotite de timbrul fiscal de 2 lei, se vor
viza de catre personalul structurilor regionale ale ANPA sau de catre reprezentantii asociatiilor de pescari( recreati/
sportiv), aflate in evidenta ANPA, dupa caz, cu respectareareglementarilorin vigoare.

Pentru unii ,acesta decizie inseamna finalul carierei de sefi in pescuitul "sportiv" :lol: :lol: :lol:
Si ce treaba are asta cu pescuitul competitional ?

Posteaza si la Permise 2014, ca sa-l vada si cei care cauta in topicul respectiv !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Ian 2014, 12:55

Adelin scrie:
Eu am spus ca Fane e batran, bolnav si ramolit fizic si ca toate semnele care i se citesc pe figura duc intr-un singur loc: la groapa! Io nu m-a referit nici o secunda ca Federatia nu va reusi, sau ca nu ar fi pe val. Io vorbeam strict de Lefter Popescu, de raposatu, daca m-antelegi...fie-i tarana usoara! Asta va fi cel mai mare regret al lui Fane, ca nu se va putea bucura de ce a construit. O sa vedeti ca nu vorbesc prosti, vorba lu' Fane din interviul cu anticonceptionalele din rauri, care sterilizeaza carasul: "...o sa va dovedesc!" :-) Cand va fi gata lucrarea si o sa cante fanfara cu foc, presedintele o va auzi, dar de la 2m sub cota zero...ce nu credeti?! :roll: ...o sa va dovedesc! :lol:
Aia i-am spus si eu acum un an , nu arata prea bine , ii cam galben pe sub ochii aia obositi de atatea sali de judecata si asteptand atatea procese , plus deplasarile , alcoolu si mai facea fata si pe forum :)

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 16 Ian 2014, 16:14

rcorbu scrie:Si ce treaba are asta cu pescuitul competitional ?
are !!! taxele pe pescuitul recreativ / sportiv sunt de fapt targetul lui lefter popescu , de acolo viseaza sa finanteze competitia si sa se imbuibe !!! :!: :!: :!:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 16 Ian 2014, 16:23

Cristi Y scrie:
rcorbu scrie:Si ce treaba are asta cu pescuitul competitional ?
are !!! taxele pe pescuitul recreativ / sportiv sunt de fapt targetul lui lefter popescu , de acolo viseaza sa finanteze competitia si sa se imbuibe !!! :!: :!: :!:

He !He ! atunci stau linistit 100 de ani pana ajunge Fanel sa colecteze taxe de pescuit......

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 16 Ian 2014, 16:28

Cristi Y scrie:are !!! taxele pe pescuitul recreativ / sportiv sunt de fapt targetul lui lefter popescu , de acolo viseaza sa finanteze competitia si sa se imbuibe !!! :!: :!: :!:
Cu vrajeala asta si-a atras prozelitii la cooperativa :lol: Acum unii dintre ei ...viseaza cu ochii deschisi la salarii de mii de euro , in speranta ca va iesi soarele si pe strada lor :lol: :lol: :lol:
Din pacate , multi nu stiu ca pentru ei ... o sa urmeze o eclipsa totala :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 16 Ian 2014, 17:58

Art 1. Incepand cu data prezentei, practicarea pescuitului recreativ/ sportiv pentru anul 2014 se face in baza
permisului de pescuit recreativ/ sportiv, a chitantei privind taxa de autorizare pentru anul 2014 sau a talonului de
pensie, dupa caz.
Art2. Chitantele privind plata taxei de autorizare si taloanele de pensie, insotite de timbrul fiscal de 2 lei, se vor
viza de catre personalul structurilor regionale ale ANPA sau de catre reprezentantii asociatiilor de pescari( recreati/
sportiv), aflate in evidenta ANPA, dupa caz, cu respectareareglementarilorin vigoare.

Pentru unii ,acesta decizie inseamna finalul carierei de sefi in pescuitul "sportiv" :lol: :lol: :lol:

Unde ai gasit chestia asta, sau e vrajeala pentru derutarea lui Fanel ? Pe www.anpa.ro nu am gasit asa ceva!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 16 Ian 2014, 18:53

flydb scrie:

pensie, dupa caz.

Unde ai gasit chestia asta, sau e vrajeala pentru derutarea lui Fanel ? Pe http://www.anpa.ro nu am gasit asa ceva!
Nu e vrajeala, ordinul este real, prin amabilitatea dlui presedinte Gherghisan l-am obtinut pe mail, este insa in format pdf si nu pot sa-l preiau. Vad si eu ca ANPA nu l-a pus pe site.
Ordinul integral are 4 articole, dar esentiale sunt cele doua de mai sus.
Acest ordin a fost transmis tuturor asociatiilor inscrise in Registrul ANPA, precum si inspectoratelor teritoriale ale politiei de frontiera.

Daca voi gasi o posibilitate tehnica, il voi transpune maine pe forum sau il voi trimite adminului, pentru a-l urca pe forum.
Nu moare nimeni pana maine. :lol:

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 16 Ian 2014, 20:03

Trimite-l la mine in mail ca rezolv eu cu postarea lui: nutzu_z@yahoo.com

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 16 Ian 2014, 22:11

Pentru cineva la 24 de ani, care ne povesteste cum intra la guvern si face lobby, ne mai povesteste cum prietenii lui l-au speriat pe Fane de nu mai combate toxic labareli pe forum, nu poate lucra cu un pdf si alte povesti, trebuie sa recunosc ca e o realizare stelara.
Tinerii din ziua de azi is extrem de evoluati.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 16 Ian 2014, 22:36

WBF scrie:Pentru cineva la 24 de ani, care ne povesteste cum intra la guvern si face lobby, ne mai povesteste cum prietenii lui l-au speriat pe Fane de nu mai combate toxic labareli pe forum, nu poate lucra cu un pdf si alte povesti, trebuie sa recunosc ca e o realizare stelara.
Tinerii din ziua de azi is extrem de evoluati.
Asta este, am si lipsuri! :oops:
Nu toti tinerii s-au nascut cu mouse-ul in mana. Eu unul, recunosc ca trebuie sa ma perfectionez la acest capitol. :|
Nu va faceti probleme, maine faimoasa decizie va ajunge pe forum, pana la urma asta conteaza, nu ?

Scrie răspuns