Nu stiu cati dintre cei care se gandesc sa se inregimenteze sub pulpana lui Popescu au avut curiozitatea de a asculta aseara la radio (de la orele 18.00) emisiunea Carpfishing Radio Show, care i-a avut invitati pe Stefan Popescu - Presedinte al FRPS si Victor Oana - Presedinte Club Pelicanul. Merita !
V-ati fi lamurit cu privire la certitudinea resurselor financiare din care federatia va promite sa va faca concursuri gratuite:
- pe locul I veniturile aduse de Complexul de la Orastie (estimate de iluzionistul Popescu la 200.000 Euro pe an -

);
- alte activitati economice prospere pe care federatia urmeaza a le initia in curand;
- sponsorizarea consistenta de la Hidroconstructia (care a "sponsorizat" si Cupa FNPSR Baracuda la stationar; pentru cei cu memoria mai scurta, acea competitie cu cantec de la Doripesco, ale carei premii s-au dat cu concursul procurorului

) , ce a si intrat deja zilele acestea in cont (

);
- alte sponsorizari ce urmeaza a veni in scurt timp de la sponsori importanti, cu care aproape ca s-a batut palma, caci li s-au inaintat deja oferte scrise (de catre Federatie, nu invers !

);
- taxa de permise pentru pescuitul recreativ (??!! - aici marturisesc ca nu am inteles eu prea bine. Pe de o parte, taxa legala este de doar 2 lei, caci taxa de 30 lei este numai si numai pentru eliberarea permisului, nu si pentru vizarea lui anuala. Pe de alta parte, aceasta taxa s-ar cuveni federatiei... sau cluburilor care fac parte din federatia.... Recunosc, n-am priceput.... );
- si altele !
Atata a reusit sa adune Federatia in cei trei ani impliniti de cand fiinteaza. La asa venituri, este o bagatela sustinerea celor cinci sau sase campionate nationale al caror buget a fost estimat de prezidentul federal la vreo 340.000 Euro (vezi aici :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 80#p482684) !
Nu e putin, dar nici mult, ar zice carcotasii ! Probabil afederatia a fost impiedicata de lipsa c.i.s.-ului sa faca mai multe pentru voi, dar acuma ca il are lucrurile vor merge struna.
Deci, domnilor, grabiti-va ! Popescu sta pe o gramada imensa de bani si e dornic sa ii imparta cu voi !
Nu ratati ocazia, ca nu va mai intalnit in graba cu asa ceva !
Pentru toti pescarii, soarele rasare de acum la Alba !!!
Intr-acolo trebuie sa ne indreptam privirea, caci Alba va da ora exacta in pescuitul romanesc !!!
Respect Federatiei, respecte Domnului Presedinte Popescu Stefan !
Popescu, tricolorul !!! Popescu, tricolorul !!! Popescu, tricolorul !!! Popescu, tricolorul !!!
PS Sper sa se posteze cat mai curand inregistrarea emisiunii, sa avem pe ce dezbate mai la concret.