Adelin scrie:rcorbu scrie:zavera scrie:
Prietenii lui Zavera i-au cam tăiat cheful de scandal pe forumuri, nu ţi se pare ?
Mai degraba cred ca este vorba despre o incercare de schimbare a atitudinii, poate ca a inceput sa realizeze faptul ca unele lucruri trebuie abordate cu seriozitate, chiar si discutiile pe forumuri, daca doreste sa reprezinte serios o Federatie sportiva, care pana acum din cauza vorbelor sale a avut numai de pierdut pana acum.
Voi vedea daca ma insel, prea tare !

Vorbeai cu doar o pagina in urma ca odata cu inaintarea in varsta ai ajuns sa vezi lucrurile mai in profunzime, intrebarea mea, ca de la un copil necopt la unul ce a dobandit intelepciune: crezi ca un om cu CV-ul lui Fane se mai poate schimba la varsta lui?!...si cand spun
schimba , nu ma refer la hainele de ingropaciune.

Fane este obligat sa-si schimbe comportamentul, a facut o promisiune referitoare la campionatul mondial de crap ( daca patronul este arestat si nu se mai poate tine concursul, Fane desigur cava arunca vina e patron asa e caracterul lui nativ), este in tratative cu FIPS pentru afiliere ( daca pica concursul de la Corbu, Fane va avea poate o surpriza neplacuta din partea FIPS), Federatia este inregistrata la MTS, poarta tratative cu AGVPS-ul, mai altfel spus a inceput sa se invarta intr-o alta lume, mai cizelata unde este necesara diplomatia pentru a reusii.
Cu limbajul lui de mahala, tot ce a cladit pana acum se poate darama iar Fanel este constient de asta, conjunctura il forteaza sa-si schimbe naravul.
Oricum cred ca si cei din anturajul lui au un merit in potolirea lui Fanel, pentru ca pierd si ei niste pozitii influente.
Se pare ca Federatia este pe cai mari iar Fane poate strica tot avand un comportament vulgar.
Ma gandesc la Gigi Becali, care avea acelasi comportament de cartier dar care dupa intrarea in politica a inceput sa se autocenzureze.
Cred ca la fel se intampla si cu Fane.
@mister fisherman, contul pe pescuitstationar il am demult.
si ca sa stai linistit, deocamdata cu legislatia existenta Fane nu are cum sa puna mana pe banii tai.
asta ar insemna ca Federatia sa obtina drepturile exclusive de la ANPA pentru pescuitul recreativ, ceea ce nu este posibil deocamdata
si chiar daca prin absurd ar reusii, cred ca este imposibil ca cineva in tara asta sa administreze toate apele naturale,
este necesar un efort financiar extraordinar, mai ales in primii ani.
ar trebuii ca federatia sa aiba cate o asociatie in fiecare judet, si nici vorba de asa ceva pana acum, poate peste 2-3 ani, dar nici atunci.
iar banii tai care sa fie: cei 30 roni care merg la ANPA ? nici vorba aia sunt ai statului si acolo vor merge, cotizatia ta catre asociatie ? doar daca asociatia ta intra in Federatie, si atunci te poti retrage si platesti taxa ca nemembru (esti mai castigat)
eu nu vad cum Fane va putea lua banii de la unditari, cel putin in urmatorii 2-3 ani.