Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Ian 2014, 18:39

rcorbu scrie:Dumeata chiar ai o obsesie cu banii recreativilor si Federatia.
Da nu-ti face griji, ca prietenii lui @zavera o sa-i distruga Federatia lui Fane, ca de-aia au luat masa impreuna de Craciun si a mers la Seful de cabinet al lui Ponta.
Iar alalalt si cu tine impreuna o sa duceti dovezi ale fraudelor lui fanel la DNA si o sa-l bage in puscarie, si gata ai scapat de cosmar !

Noroc ca esti aproape singurul, din miile de pescari, care cred o prostie ca asta !
RCorbu , ai devenit intre timp agentul de propaganda al infamei cooperative ?
Vad ca te-ai alaturat si tu grupului de prozeliti umili ,care au jurat credinta vesnica impostorului, in speranta ca se vor putea infrupta cu firmiturile aruncate in dispret de infama cooperativa

Cat despre DNA , cred ca ai citit ce spune dl Alin Tudose pe forumul stationaristilor ( vad ca si acolo ti-ai facut cont)
Ce sa zica de Baracuda ,va zic eu , inca da mancare procurorilor si judecatorilor. In 13 ian 2014 a avut iarasi infatisare pt inselatoriile de la Baracuda , dar s-a mai amanat o luna.Inca n-a terminat presedintele tangentele cu penalul...
Vezi ca maine se intruneste Consiliul Consultativ la ANPA , unde infama cooperativa si-a anuntat prezenta cu mare fast si plina de sperante ...desarte :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 15 Ian 2014, 21:18

@zavera

Ma insel sau ai 24 de ani?
Nu intreb cu rautate, mie-mi plac tinerii.

Fix dupa raspunsul la intrebarea asta cred ca urmeaza un zambet.
Nu o lua ca un atac, departe de mine ci mai degraba ca un "wake-up call"

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 15 Ian 2014, 23:32

Adelin scrie:
rcorbu scrie:
zavera scrie: Prietenii lui Zavera i-au cam tăiat cheful de scandal pe forumuri, nu ţi se pare ? :wink:
Mai degraba cred ca este vorba despre o incercare de schimbare a atitudinii, poate ca a inceput sa realizeze faptul ca unele lucruri trebuie abordate cu seriozitate, chiar si discutiile pe forumuri, daca doreste sa reprezinte serios o Federatie sportiva, care pana acum din cauza vorbelor sale a avut numai de pierdut pana acum.

Voi vedea daca ma insel, prea tare ! :D
Vorbeai cu doar o pagina in urma ca odata cu inaintarea in varsta ai ajuns sa vezi lucrurile mai in profunzime, intrebarea mea, ca de la un copil necopt la unul ce a dobandit intelepciune: crezi ca un om cu CV-ul lui Fane se mai poate schimba la varsta lui?!...si cand spun schimba , nu ma refer la hainele de ingropaciune. :lol:
Fane este obligat sa-si schimbe comportamentul, a facut o promisiune referitoare la campionatul mondial de crap ( daca patronul este arestat si nu se mai poate tine concursul, Fane desigur cava arunca vina e patron asa e caracterul lui nativ), este in tratative cu FIPS pentru afiliere ( daca pica concursul de la Corbu, Fane va avea poate o surpriza neplacuta din partea FIPS), Federatia este inregistrata la MTS, poarta tratative cu AGVPS-ul, mai altfel spus a inceput sa se invarta intr-o alta lume, mai cizelata unde este necesara diplomatia pentru a reusii.
Cu limbajul lui de mahala, tot ce a cladit pana acum se poate darama iar Fanel este constient de asta, conjunctura il forteaza sa-si schimbe naravul.
Oricum cred ca si cei din anturajul lui au un merit in potolirea lui Fanel, pentru ca pierd si ei niste pozitii influente.
Se pare ca Federatia este pe cai mari iar Fane poate strica tot avand un comportament vulgar.
Ma gandesc la Gigi Becali, care avea acelasi comportament de cartier dar care dupa intrarea in politica a inceput sa se autocenzureze.
Cred ca la fel se intampla si cu Fane.

@mister fisherman, contul pe pescuitstationar il am demult.
si ca sa stai linistit, deocamdata cu legislatia existenta Fane nu are cum sa puna mana pe banii tai.
asta ar insemna ca Federatia sa obtina drepturile exclusive de la ANPA pentru pescuitul recreativ, ceea ce nu este posibil deocamdata
si chiar daca prin absurd ar reusii, cred ca este imposibil ca cineva in tara asta sa administreze toate apele naturale,
este necesar un efort financiar extraordinar, mai ales in primii ani.
ar trebuii ca federatia sa aiba cate o asociatie in fiecare judet, si nici vorba de asa ceva pana acum, poate peste 2-3 ani, dar nici atunci.
iar banii tai care sa fie: cei 30 roni care merg la ANPA ? nici vorba aia sunt ai statului si acolo vor merge, cotizatia ta catre asociatie ? doar daca asociatia ta intra in Federatie, si atunci te poti retrage si platesti taxa ca nemembru (esti mai castigat)
eu nu vad cum Fane va putea lua banii de la unditari, cel putin in urmatorii 2-3 ani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Ian 2014, 00:52

rcorbu scrie: Mai degraba cred ca este vorba despre o incercare de schimbare a atitudinii, poate ca a inceput sa realizeze faptul ca unele lucruri trebuie abordate cu seriozitate, chiar si discutiile pe forumuri, daca doreste sa reprezinte serios o Federatie sportiva, care pana acum din cauza vorbelor sale a avut numai de pierdut pana acum.

Voi vedea daca ma insel, prea tare ! :D
Adelin scrie:Vorbeai cu doar o pagina in urma ca odata cu inaintarea in varsta ai ajuns sa vezi lucrurile mai in profunzime, intrebarea mea, ca de la un copil necopt la unul ce a dobandit intelepciune: crezi ca un om cu CV-ul lui Fane se mai poate schimba la varsta lui?!...si cand spun schimba , nu ma refer la hainele de ingropaciune. :lol:
rcorbu scrie:Fane este obligat sa-si schimbe comportamentul, a facut o promisiune...........mai altfel spus a inceput sa se invarta intr-o alta lume, mai cizelata unde este necesara diplomatia pentru a reusii.
Cu limbajul lui de mahala, tot ce a cladit pana acum se poate darama iar Fanel este constient de asta, conjunctura il forteaza sa-si schimbe naravul.
Oricum cred ca si cei din anturajul lui au un merit in potolirea lui Fanel, pentru ca pierd si ei niste pozitii influente.
Se pare ca Federatia este pe cai mari iar Fane poate strica tot avand un comportament vulgar.
Ma gandesc la Gigi Becali, care avea acelasi comportament de cartier dar care dupa intrarea in politica a inceput sa se autocenzureze.
Cred ca la fel se intampla si cu Fane.
Deci, concluzia pe care o trag din acest raspuns e ca tu crezi ca Fane se va schimba in bine (si cand spun in bine nu ma refer ca se va schimba doar asa de fatada, adica sa dea bine la fraieri). :wallbash: ... asta dupa tot ce ai vazut si azit despre el. :wallbash: ... si dupa toate manifestarile si derapajele lui la care ai fost martor aici pe net. :wallbash: ... si dupa tot ce au scris oamenii care au avut de a face cu el. :wallbash: ... nu vreu sa te supar, dar am indoieli legate de maturitatea de care ne vorbeai, sau daca ma insel si e posibil sa ma insel, atunci e vorba de duplicitate. :elkgrin: Macar sa stim si noi exact cum sta treaba, adica chiar crezi in el sau esti trimis intr-un razboi pentru o solda...si atunci totul e clar. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 16 Ian 2014, 07:36

WBF scrie:@zavera

Ma insel sau ai 24 de ani?
Nu intreb cu rautate, mie-mi plac tinerii.

Fix dupa raspunsul la intrebarea asta cred ca urmeaza un zambet.
Nu o lua ca un atac, departe de mine ci mai degraba ca un "wake-up call"
24 si jumatate! :lol:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 16 Ian 2014, 09:03

Adelin scrie: Deci, concluzia pe care o trag din acest raspuns e ca tu crezi ca Fane se va schimba in bine (si cand spun in bine nu ma refer ca se va schimba doar asa de fatada, adica sa dea bine la fraieri).
Mai degraba spun ca este fortat sa-si schimbe comportamentul, cel putin in public.
Poate ca in spatele usilor o sa injure birjareste, dar pentru imbunatatirea relatiilor cu ceilalti va afisa o atitudine mai civilizata.
Nici macar nu-l cunosc personal pe fanel, dar vad ca este un om insistent, cu defecte ca de nu e sfant, stie sa profite de oportunitatile create de lege, si a profitat la maxim, speculeaza greselile celorlalti, dovada faptul ca a obtinut un CIS, o sentinta de la ICCJ impotriva ANPA, e perseverent.
Si e normal ca dupa atata munca sa inceapa sa-si marcheze teritoriul, altfel toti l-ar fi luat in deradere.
Lucrul bun, parerea mea, este Federatia (este chiar singura forma de organizare dedicata exclusiv pescuitului, comparativ cu AGVPS care considera vanatoarea ca prioritara) si chiar daca aceasta este pentru cei care merg la competitii, cred ca poate aduce beneficii si pescarilor recreationali, ca doar pescuim toti in aceleasi ape.
Iar presedintii de Federatie se pot schimba.
Si sa nu-mi spui ca nu ai avut niciodata conflicte cu anumite persoane, dar dupa ceva timp nu ai colaborat cu ele ! :mrgreen:
Lumea e mica, tare mica !

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 16 Ian 2014, 09:10

RCorbu ,nu mai incerca sa-l albesti pe impostor ,ca el si asa este mai negru decat scaraoschi , iar dumneata risti sa te murdaresti de negreala :wink:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Ian 2014, 09:14

rcorbu scrie: si chiar daca aceasta este pentru cei care merg la competitii, cred ca poate aduce beneficii si pescarilor recreationali, ca doar pescuim toti in aceleasi ape.
Iar presedintii de Federatie se pot schimba.
!
Nu am reusit sa discern ce beneficii a facut pana acum popescu pentru cei care merg la competitii....
din contra : amenintari la toti si chemare in judecata pentru rapitoristi si le-a stricat organizarea CM la crapisti ....
Ca a dat chix in sala de judecata lamentabil in fata unui avocat pe care-l facea dobitoc pe aici pe forum dovedeste subtirimea fundamentului legal pe care il trambiteaza la tot pasul popescu .

Deci una peste alta pana acum popescu si federatia lui e pure evil ....
am deschis nu demult un topic cu : de ce avem nevoie de o federatie in pescuit
Eu unul nu am si din postarile numeroase de acolo nu a existat un singur motiv serios pt care e NEVOIE de o federatie ....
Astfel incat legat de beneficiile pe care acest organism dubios le-ar putea aduce , da cu o foarte mare virgula ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 16 Ian 2014, 09:16

Decizia ANPA nr 6 din 13. 01.2014

Art 1. Incepand cu data prezentei, practicarea pescuitului recreativ/ sportiv pentru anul 2014 se face in baza
permisului de pescuit recreativ/ sportiv, a chitantei privind taxa de autorizare pentru anul 2014 sau a talonului de
pensie, dupa caz.
Art2. Chitantele privind plata taxei de autorizare si taloanele de pensie, insotite de timbrul fiscal de 2 lei, se vor
viza de catre personalul structurilor regionale ale ANPA sau de catre reprezentantii asociatiilor de pescari( recreati/
sportiv), aflate in evidenta ANPA, dupa caz, cu respectareareglementarilorin vigoare.

Pentru unii ,acesta decizie inseamna finalul carierei de sefi in pescuitul "sportiv" :lol: :lol: :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Ian 2014, 09:26

Asta nu inseamna nimic
Federatia prin Club cetate alba va notifica ANPA ca se afla in ilegalitate fiind neoficiala si va cere dizolvarea ANPA in instanta.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns