Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Dle Stefan Dinu , eu cand am spus simpli cotizanti, nu m-am referit la pescarii de competitie
Pescari de competitie carora impostorul le-a promis echipament gratuit , competitii fara taxe si alte balarii fara acoperire
Eu m-am referit la cei care pescuiesc recreativ, care sunt marea majoritate si pe care infama cooperativa de chinuie acum sa-i subordoneze , pentru ca in viziune cooperatista ,acestia vor fi cei care vor cotiza la bugetul si salariile celor din cooperativa
Pescari de competitie carora impostorul le-a promis echipament gratuit , competitii fara taxe si alte balarii fara acoperire
Eu m-am referit la cei care pescuiesc recreativ, care sunt marea majoritate si pe care infama cooperativa de chinuie acum sa-i subordoneze , pentru ca in viziune cooperatista ,acestia vor fi cei care vor cotiza la bugetul si salariile celor din cooperativa
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Da, buna strategia lui Fane flamanzeala, el nu mai scoate capu', doar se uita de dupa perdea si acolitii ies in fata sa agite masele.
Tocmai de aia trebe agitat, ca el saracu vrea, dar nu prea poate...e un fel de Mentos cu Cola.
))
http://www.youtube.com/watch?v=gIi1Gf9Ev_M
Tocmai de aia trebe agitat, ca el saracu vrea, dar nu prea poate...e un fel de Mentos cu Cola.

http://www.youtube.com/watch?v=gIi1Gf9Ev_M
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Mister Fisherman scrie:Dle Stefan Dinu , eu cand am spus simpli cotizanti, nu m-am referit la pescarii de competitie
Dumeata chiar ai o obsesie cu banii recreativilor si Federatia.
Da nu-ti face griji, ca prietenii lui @zavera o sa-i distruga Federatia lui Fane, ca de-aia au luat masa impreuna de Craciun si a mers la Seful de cabinet al lui Ponta.
Iar alalalt si cu tine impreuna o sa duceti dovezi ale fraudelor lui fanel la DNA si o sa-l bage in puscarie, si gata ai scapat de cosmar !
Noroc ca esti aproape singurul, din miile de pescari, care cred o prostie ca asta !
Prietenii lui Zavera i-au cam tăiat cheful de scandal pe forumuri, nu ţi se pare ?rcorbu scrie:Mister Fisherman scrie:Dle Stefan Dinu , eu cand am spus simpli cotizanti, nu m-am referit la pescarii de competitie
Dumeata chiar ai o obsesie cu banii recreativilor si Federatia.
Da nu-ti face griji, ca prietenii lui @zavera o sa-i distruga Federatia lui Fane, ca de-aia au luat masa impreuna de Craciun si a mers la Seful de cabinet al lui Ponta.
Iar alalalt si cu tine impreuna o sa duceti dovezi ale fraudelor lui fanel la DNA si o sa-l bage in puscarie, si gata ai scapat de cosmar !
Noroc ca esti aproape singurul, din miile de pescari, care cred o prostie ca asta !

Şi de bani de la buget, că nu se linguşea degeaba pe lângă RIG Service, nu negocia cu AGVPS-ul (alt putregai)...
Acum este condamnat să reuşească cu mondialul la crap, cu cele 17 campionate naţionale, altfel...vai de capul lui!
Şi, evident, cu constituirea bugetului federal din profitul de la ferma de râme.

Mai degraba cred ca este vorba despre o incercare de schimbare a atitudinii, poate ca a inceput sa realizeze faptul ca unele lucruri trebuie abordate cu seriozitate, chiar si discutiile pe forumuri, daca doreste sa reprezinte serios o Federatie sportiva, care pana acum din cauza vorbelor sale a avut numai de pierdut pana acum.zavera scrie: Prietenii lui Zavera i-au cam tăiat cheful de scandal pe forumuri, nu ţi se pare ?![]()
Voi vedea daca ma insel, prea tare !

- semlecangheorghe
- veteran
Indifirent de vorbe ,caracterul ramane..
Faptul ca cineva minte frumos,savant,cu perdea,academic,etc...nu ajuta cu nimic..
Faptul ca cineva minte frumos,savant,cu perdea,academic,etc...nu ajuta cu nimic..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Vorbeai cu doar o pagina in urma ca odata cu inaintarea in varsta ai ajuns sa vezi lucrurile mai in profunzime, intrebarea mea, ca de la un copil necopt la unul ce a dobandit intelepciune: crezi ca un om cu CV-ul lui Fane se mai poate schimba la varsta lui?!...si cand spun schimba , nu ma refer la hainele de ingropaciune.rcorbu scrie:Mai degraba cred ca este vorba despre o incercare de schimbare a atitudinii, poate ca a inceput sa realizeze faptul ca unele lucruri trebuie abordate cu seriozitate, chiar si discutiile pe forumuri, daca doreste sa reprezinte serios o Federatie sportiva, care pana acum din cauza vorbelor sale a avut numai de pierdut pana acum.zavera scrie: Prietenii lui Zavera i-au cam tăiat cheful de scandal pe forumuri, nu ţi se pare ?![]()

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
stai sa vedem daca mondialul de crap se va mai tine in RO !!! se pare ca nu ... se pare cam sigurzavera scrie:Şi de bani de la buget, că nu se linguşea degeaba pe lângă RIG Service, nu negocia cu AGVPS-ul (alt putregai)...Acum este condamnat să reuşească cu mondialul la crap, cu cele 17 campionate naţionale, altfel...vai de capul lui!

la constanta apele sunt foarte tulburi , ocrotitorul activitatilor competitionale nationale si mondiale la crap de acolo a fost ridicat azi de DNA
popica , stoarce-te de bani ca ai cheltuieli mari anul asta , campionate nationale , 4 campionate mondiale !!!!
ti-ai pus friptura-n farfurie acum sa vedem cum o mananci , tare-mi e ca o sa-ti stea in gat

Pana la urma, efectul conteaza! Forumul este mult mai "igienic" fara dl. presedinte Popescu.rcorbu scrie:Mai degraba cred ca este vorba despre o incercare de schimbare a atitudinii, poate ca a inceput sa realizeze faptul ca unele lucruri trebuie abordate cu seriozitate, chiar si discutiile pe forumuri, daca doreste sa reprezinte serios o Federatie sportiva, care pana acum din cauza vorbelor sale a avut numai de pierdut pana acum.zavera scrie: Prietenii lui Zavera i-au cam tăiat cheful de scandal pe forumuri, nu ţi se pare ?![]()
Mondialul de crap 2014 se va tine, aproape sigur, in Italia, in luna octombrie.Cristi Y scrie:stai sa vedem daca mondialul de crap se va mai tine in RO !!! se pare ca nu ... se pare cam sigurzavera scrie:Şi de bani de la buget, că nu se linguşea degeaba pe lângă RIG Service, nu negocia cu AGVPS-ul (alt putregai)...Acum este condamnat să reuşească cu mondialul la crap, cu cele 17 campionate naţionale, altfel...vai de capul lui!![]()
![]()
la constanta apele sunt foarte tulburi , ocrotitorul activitatilor competitionale nationale si mondiale la crap de acolo a fost ridicat azi de DNA
popica , stoarce-te de bani ca ai cheltuieli mari anul asta , campionate nationale , 4 campionate mondiale !!!!
ti-ai pus friptura-n farfurie acum sa vedem cum o mananci , tare-mi e ca o sa-ti stea in gat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Crapistii romania au toate motivele sa fie "fericiti": i-a aranjat dl. Popescu!
Urmeaza spinningul, medaliat cu bronz la Mondialul 2013. Umbla vorba prin targ ca vor fi obligati de federatie sa restituie medaliile de la CM din Irlanda, pentru ca au concurat prin fraudarea legilor romanesti.