Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 18:58

Cum sa nu intre in discutie ,n-ai citit si asta ?
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.
Deci , regulamentul trebuie sa prevada si prevederi privitoare la pescuitul recreativ , altfel nu este valabil :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 19:02

Este vorba doar despre ce e in relatie scriptica cu structura sportiva. Ce nu e interzis e permis. Si-atunci se cheama ca este organizat. Altfel e la libera alegere si conceptie.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 19:05

miyagi scrie:
apsalba scrie:Eu ți-am spus că ești prost, nu mai încerca să demonstrezi și tu acest lucru.
Doar atat poti Fane? Vei ajunge sa cersesti si la mine si alti ca mine cum cersesti "campionilor" sa-i inscri in hartiile tale. Iti promit. :x
Hai mă, să mai fac un ultim efort pentru tine. :lol: :lol: :lol: :lol:

Deci (băbește)
HG 884/2001 Regulament .....
1. ART. 28
Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200 de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România

Bine până aici?

2. La data înființării federației, existau peste 70 de cluburi cu secții de pescuit sportiv. Din toată țara, nu numai din 5 județe. Datele au fost verificare de Registrul sportiv când s-a eliberat Avizul de constituire al federației.
3. Activitatea în ramura de sport se desfășoară in România (oficial) din anul 1958, când pescuitul sportiv a fost inclus printre ramurile sportive din Uniunea de Cultură Fizică și Sport.

Asta ai știut-o?

Și acum să-ți arăt ce nu știi tu pentru că citești legile pe sărite.

Ia uite și notează:
Legea 69/2000

Art. 94 În termen de 180 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi structurile sportive existente se vor reorganiza potrivit prevederilor acesteia.

Ai înțeles sau să-ți traduc?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 19:07

Intreaba-l tu pe mitoman daca ,in calitatea lui de oficial sportuiv, are sau nu are in atributii in administrarea si organizarea pescuitul recreativ ?
Sa vezi ce raspuns primesti ...scuze , sa vezi ce raspuns evaziv primesti :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 19:13

Mister Fisherman scrie:Intreaba-l tu pe mitoman daca ,in calitatea lui de oficial sportuiv, are sau nu are in atributii in administrarea si organizarea pescuitul recreativ ?
Sa vezi ce raspuns primesti ...scuze , sa vezi ce raspuns evaziv primesti :lol: :lol: :lol: :lol:

Si cand ti-am raspuns mai devreme stiam ca-i retorica, dar dupa cum vezi nu dau nici macar doi bani pe ce crede el, ca-s scumpi.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 14 Noi 2013, 19:16

georgelukas scrie:Am si eu o curiozitate ... Ce se mai intampla cu bazele sportive federale? In 2011 vad ca erau in proiectare. S-au terminat proiectele?
http://frpsc.ro/category/baze-sportive/
Pai, daca cativa km de autostrada se fac in cativa ani, logica spune ca bazele sportive federale de fac in cateva decenii.
Nici proiectele nu pot dura mai putin de 7-8 ani.
Mai aveti rabdare, ce Dumnezeu!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 19:19

zavera scrie:Pai, daca cativa km de autostrada se fac in cativa ani, logica spune ca bazele sportive federale de fac in cateva decenii.
Nici proiectele nu pot dura mai putin de 7-8 ani.
Mai aveti rabdare, ce Dumnezeu!

Cateva decenii ? :lol:
Da ce face ,mai nene , ridica piramide? :lol: :lol: :lol: Muhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 14 Noi 2013, 19:22 de către Mister Fisherman, modificat de 2 ori în total.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 19:20

apsalba scrie:
miyagi scrie:
apsalba scrie:Eu ți-am spus că ești prost, nu mai încerca să demonstrezi și tu acest lucru.
Doar atat poti Fane? Vei ajunge sa cersesti si la mine si alti ca mine cum cersesti "campionilor" sa-i inscri in hartiile tale. Iti promit. :x
Hai mă, să mai fac un ultim efort pentru tine. :lol: :lol: :lol: :lol:

Deci (băbește)
HG 884/2001 Regulament .....
1. ART. 28
Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200 de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România

Bine până aici?

2. La data înființării federației, existau peste 70 de cluburi cu secții de pescuit sportiv. Din toată țara, nu numai din 5 județe. Datele au fost verificare de Registrul sportiv când s-a eliberat Avizul de constituire al federației.
3. Activitatea în ramura de sport se desfășoară in România (oficial) din anul 1958, când pescuitul sportiv a fost inclus printre ramurile sportive din Uniunea de Cultură Fizică și Sport.

Asta ai știut-o?

Și acum să-ți arăt ce nu știi tu pentru că citești legile pe sărite.

Ia uite și notează:
Legea 69/2000

Art. 94 În termen de 180 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi structurile sportive existente se vor reorganiza potrivit prevederilor acesteia.

Ai înțeles sau să-ți traduc?

Pai bine mai DOBI si eu ce-ti spun de mai bine de 3 ani de zile???????????????????!!!!!!!!!
De la data intrarii in vigoare a prezentei legi in maxim 180 de zile musai reorganizarea. Tu la cat de prost esti ai infiintat-o prin fals si uz de fals la vreo 11 ani, dupa legea 69 si 10 ani dupa HG 884, de la data intrarii in vigoare. Atat de dobitoc ai fost incat cel mai simplu amanunt te-a pus in situatia de delatiune pe care ai tot imputat-o unora si altora fara a o vedea si-n curtea ta. Ceilalti nefiind grevati de infiintarea vreunei federatii, stricto sensu, nu au cum sa se loveasca de problema asta. De aici toate polemicile timp de mai bine de 3 ani de zile. Dar iti fac o marturisire. Eu fiind angajat la stat n-o sa-mi bat capul cu dreptul privat, insa o sa predau probatoriul unui avocat destept. Poate unuia in fata caruia ai mai pierdut. Ce zici?!!!!!!!!!!
`tutzi pa mata de idiot mizerabil!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 19:22

N-ai decât telectualule!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vai de capul tău!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 14 Noi 2013, 19:22

apsalba scrie:
miyagi scrie:Zici ca vrei probe? Ia spune-ne si nou cluburile din pv al AG federative postat de AV-ul dincolo cand au fost infiintate?!!!!!!!!
L-as fi pus eu aici, dar nu mai pot posta jpeg-uri.
Nu stiu si nu ma intereseaza. Legea spune cum se infiinteaza o federatie, nu cand s-au infiintat cluburile. Dar, ma conving din ce in ce mai mult ca esti un dobitoc.
Domnule presedinte, va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti, fara ocolisuri, la o intrebare simpla:

Sesizati vreo diferenta intre "federatie de pescuit sportiv" si "federatie sportiva de pescuit"?

Mi-am permis sa maximizez, ca sa vedeti bine aceasta intrebare!

Domnule GeorgeLukas, cititi si dvs.?
Federatia franceza (in procedura de dizolvare din 2012, daca va informati atent), de care este? Dar cea olandeza?

Scrie răspuns