miyagi scrie:apsalba scrie:Eu ți-am spus că ești prost, nu mai încerca să demonstrezi și tu acest lucru.
Doar atat poti Fane? Vei ajunge sa cersesti si la mine si alti ca mine cum cersesti "campionilor" sa-i inscri in hartiile tale. Iti promit.

Hai mă, să mai fac un ultim efort pentru tine.
Deci (băbește)
HG 884/2001 Regulament .....
1. ART. 28
Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200 de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România
Bine până aici?
2. La data înființării federației, existau peste 70 de cluburi cu secții de pescuit sportiv. Din toată țara, nu numai din 5 județe. Datele au fost verificare de Registrul sportiv când s-a eliberat Avizul de constituire al federației.
3. Activitatea în ramura de sport se desfășoară in România (oficial) din anul 1958, când pescuitul sportiv a fost inclus printre ramurile sportive din Uniunea de Cultură Fizică și Sport.
Asta ai știut-o?
Și acum să-ți arăt ce nu știi tu pentru că citești legile pe sărite.
Ia uite și notează:
Legea 69/2000
Art. 94 În termen de 180 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi structurile sportive existente
se vor reorganiza potrivit prevederilor acesteia.
Ai înțeles sau să-ți traduc?