Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miyagi
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 18:28

apsalba scrie:
miyagi scrie:Zici ca vrei probe? Ia spune-ne si nou cluburile din pv al AG federative postat de AV-ul dincolo cand au fost infiintate?!!!!!!!!
L-as fi pus eu aici, dar nu mai pot posta jpeg-uri.
Nu stiu si nu ma intereseaza. Legea spune cum se infiinteaza o federatie, nu cand s-au infiintat cluburile. Dar, ma conving din ce in ce mai mult ca esti un dobitoc.
Aha! Hai ca incepusi bine :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 18:29

miyagi scrie:Ce cerea legea acestora ca sa poata infiinta o federatie la momentul obtinerii deciziei FRPS?
Ia Fane! Ce-ai masluit tu atunci?
Nimic.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 18:33

Mitomane , cum ai organizat doua finale de CN daca n-ai avut Regulamentul de organizare a competitiilor pescuitului recreativ/sportiv ? :lol: :lol: :lol:
Mai sunt valabile inscrisurile pe care infama cooperativa le-a emis ? :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 18:39

apsalba scrie:
miyagi scrie:Ce cerea legea acestora ca sa poata infiinta o federatie la momentul obtinerii deciziei FRPS?
Ia Fane! Ce-ai masluit tu atunci?
Nimic.
Cum mah nimic?! Cati ani de activitate trebuia sa aiba fiecare in parte ca sa fie compatibile cu l69/2000 si ce fel de activitate trebuia sa fi indeplinit? In calitate de presedinte cum ai semnat si aprobat activitatea de control federativ asupra lor?

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 18:41

CIS-ul l-au avut?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 18:43

Eu ți-am spus că ești prost, nu mai încerca să demonstrezi și tu acest lucru.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 18:45

georgelukas scrie:Am si eu o curiozitate ... Ce se mai intampla cu bazele sportive federale? In 2011 vad ca erau in proiectare. S-au terminat proiectele?
http://frpsc.ro/category/baze-sportive/
Proiectele, da. Execuția este în curs. Sper ca anul viitor federatia sa facă primele competiții pe prima sa baza sportivă.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 18:46

mitomanul scrie: Pescuitul sportiv are vreo 17 probe sportive. Federația a organizat doar 2 finale anul acesta. De anul viitor vor fi organizate competiții oficiale la toate probele și o să ai ocazia să numeri sportivii.
Are 17 probe +pescuitul recreativ sau fara ?
Unde-s regulamentele ?
Te-ai dat la fund ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 18:49

apsalba scrie:Eu ți-am spus că ești prost, nu mai încerca să demonstrezi și tu acest lucru.
Doar atat poti Fane? Vei ajunge sa cersesti si la mine si alti ca mine cum cersesti "campionilor" sa-i inscri in hartiile tale. Iti promit. :x

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 18:52

Mister Fisherman scrie:
mitomanul scrie: Pescuitul sportiv are vreo 17 probe sportive. Federația a organizat doar 2 finale anul acesta. De anul viitor vor fi organizate competiții oficiale la toate probele și o să ai ocazia să numeri sportivii.
Are 17 probe +pescuitul recreativ sau fara ?
Unde-s regulamentele ?
Te-ai dat la fund ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Pescuitul recreativ nu intra in discutie nicicand. Iata de ce!

Capitolul III - Sportul pentru toti

Art. 10
(1) Sportul pentru toti reprezinta un complex de activitati bazate pe practicarea libera a exercitiului fizic intr-un mediu curat si sigur, individual sau in grup, organizat ori independent.
(2) Sportul pentru toti este sprijinit de stat, de organizatii neguvernamentale si de structuri ale administratiei locale, in vederea mentinerii sanatatii, a recrearii si socializarii cetatenilor.
(3) Pentru coordonarea aplicarii Programului national «Sportul pentru toti» se constituie Comitetul activitatilor fizice sportive pentru sanatate, educatie si recreare, organism consultativ in cadrul Agentiei Nationale pentru Sport, a carui organizare, functionare si componenta se stabilesc prin hotarare a Guvernului.

Scrie răspuns