Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miyagi
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 16:22

Mai trebuie sa va obijnuiti sa nu gasiti fel de fel pe net pentru ca multe sunt numai in capul paranoicului. Intra, le etaleaza si apoi invata de la noi cum sa le materializeze (puna pe hartie / acopere legal).

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 16:23

Scandalul totdeauna vinde cel mai bine si daca nebunul satului arunca piatra se gaseste cine s-o scoata.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 16:25

Stai ,ca are si alte lipsuri mult mai evidente :lol: Aici nu mai are ce sa mai acopere :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 16:52

Mister Fisherman scrie:Stai ,ca are si alte lipsuri mult mai evidente :lol: Aici nu mai are ce sa mai acopere :lol:
Eu stiu si uite ca mi-am facut timp pentru el ca l-am cam lasat sa se desfasoare in ultima vreme. Vezi cum dispare?! Mai o baga p-aia cu securistu`, dar mai mult de-atat nu poate.
E o vorba. Pune-l pe prost pe functie daca vrei sa-si atinga apogeul cat mai repede.

georgelukas
junior
junior

Mesaj de georgelukas » 14 Noi 2013, 17:04

Am si eu o curiozitate ... Ce se mai intampla cu bazele sportive federale? In 2011 vad ca erau in proiectare. S-au terminat proiectele?
http://frpsc.ro/category/baze-sportive/

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 17:07

georgelukas scrie:Am si eu o curiozitate ... Ce se mai intampla cu bazele sportive federale? In 2011 vad ca erau in proiectare. S-au terminat proiectele?
http://frpsc.ro/category/baze-sportive/
Da` cu bazele cluburilor si asociatiilor care au infiintat federatia?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 17:08

Ce cerea legea acestora ca sa poata infiinta o federatie la momentul obtinerii deciziei FRPS?
Ia Fane! Ce-ai masluit tu atunci?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 18:23

rcorbu scrie:Domnu Fane, te superi daca le trimit celor de la ANPA sentinta care ai pus-o aici pe forum si le cer sa anuleze contractele de atribuire a apelor catre asociatiile care nu sunt conforme cu legea, pe motivul incalcarii ordinului 15/2011 ?
Sunt curios care va fi raspunsul !
Nu este cazul. Am facut-o eu si nu au vrut sa o puna in aplicare. Ca urmare, am cerut CA Alba amendarea presedintelui ANPA conf. art.24-24 din Legea 554/2004. Amenda este cam 1 miliard lei vechi!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 18:26

miyagi scrie:Zici ca vrei probe? Ia spune-ne si nou cluburile din pv al AG federative postat de AV-ul dincolo cand au fost infiintate?!!!!!!!!
L-as fi pus eu aici, dar nu mai pot posta jpeg-uri.
Nu stiu si nu ma intereseaza. Legea spune cum se infiinteaza o federatie, nu cand s-au infiintat cluburile. Dar, ma conving din ce in ce mai mult ca esti un dobitoc.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 18:27

apsalba scrie:
rcorbu scrie:Domnu Fane, te superi daca le trimit celor de la ANPA sentinta care ai pus-o aici pe forum si le cer sa anuleze contractele de atribuire a apelor catre asociatiile care nu sunt conforme cu legea, pe motivul incalcarii ordinului 15/2011 ?
Sunt curios care va fi raspunsul !
Nu este cazul. Am facut-o eu si nu au vrut sa o puna in aplicare. Ca urmare, am cerut CA Alba amendarea presedintelui ANPA conf. art.24-24 din Legea 554/2004. Amenda este cam 1 miliard lei vechi!
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
De ce nu amendezi, atata timp cat iti sta in putinta si srl-urile care au concesionat pentru acvacultura si presteaza pescuitul sportiv si de agrement?!!!!!!!

Scrie răspuns