Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
,
Ia citeste:
ART. 24
(1) Denumirea federaţiilor sportive naţionale este "Federaţia Română de - ramura de sport - ", cu excepţia cazurilor prevăzute de Legea nr. 69/2000.
(2) Utilizarea denumirii "Federaţia Română de - ramura de sport -" pentru orice federaţie sportivă naţională se autorizează de către Ministerul Tineretului şi Sportului în cadrul procesului de avizare şi/sau recunoaştere, sub sancţiunea nulităţii absolute.
Mesaj editat!
Ia citeste:
ART. 24
(1) Denumirea federaţiilor sportive naţionale este "Federaţia Română de - ramura de sport - ", cu excepţia cazurilor prevăzute de Legea nr. 69/2000.
(2) Utilizarea denumirii "Federaţia Română de - ramura de sport -" pentru orice federaţie sportivă naţională se autorizează de către Ministerul Tineretului şi Sportului în cadrul procesului de avizare şi/sau recunoaştere, sub sancţiunea nulităţii absolute.
Mesaj editat!
Am cotizat si cotizez destul. Si voi mai cotiza, dar unde trebuie. Aici sunt pe terenul meu si imi aleg.Mister Fisherman scrie:zavera scrie:Situatia va sta cu totul altfel atunci cand cei 1.000.000 de pescari de agrement, recreativi, competitionali vot fi administrati de "federatie".
Daca vor intra in "pusculita federala" 10-15 milioane de euro anual, plus banii de la bugetul statului, plus sponsorii...altfel vor sta lucrurile.
Auzi Miyagi, trebuie sa cotizezi si tu la infama cooperativa , ca doar pescuiesti recreativ pe Dunare![]()
![]()

Mesaj editat!
Este legat de incalcarea Conventiei privind drepturile animalelor! Dizolvarea a fost ceruta de un ONG.Mister Fisherman scrie:Zavera , poate ne spui si motivele pentru care federatia franceza este in procedura de dizolvare ?
Informatiile le-am citit pe un site frantuzesc, dar a trecut mult timp de atunci si inca nu mi-am adus aminte unde.
Dar, mai caut !

BAI DE CATE ORI SA_TI MAI SPUN CA TU NU AI O FEDERATIE NATIONALA DOAR PENTRU SIMPLU MOTIV CA TI S_A PERMIS LA OSIM SA INSEREZI SI NOTIUNEA DE ROMAN. Este un termen liber, dar ia incearca tu sa o transformi in "nationala". Tot de-asta vrei tu patrimoniul AGVPS? Pai ala e exact al statului impertinentule si daca esti de drept privat si nu public ...... meu sau al lui Selaru & C.O. La alegere. Mie nu-mi vinzi gogosi de-astea.apsalba scrie:Boule,
Ia citeste:
ART. 24
Mesaj editat!
-
- veteran
Mitomanul se face ca nu intelege ,dar dizolvare infamei cooperative vine mai repede decat se asteapta
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Nu uita ca asa cum ti-am devoalat intentia de a pune mana pe banii pescarilor de agrement tot la fel iti tai si macaroana AGVPS-ului, sa-ti pui pofta-n cui. Sau mai bine-n ***.
Nu dizolvam nimic fishermane. Il dilim pa asta de zici ca-i viu.Mister Fisherman scrie:Mitomanul se face ca nu intelege ,dar dizolvare infamei cooperative vine mai repede decat se asteapta
-
- veteran
N-ai cum sa-l dilesti legal pana nu-i dizolvi cooperativa , ca dupa aia se vor infiinta altele care sa reprezinte pescuitul de competitie , asta-i alta treaba 

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
- veteran
Zavera , multumim pentru precizare !zavera scrie:Este legat de incalcarea Conventiei privind drepturile animalelor! Dizolvarea a fost ceruta de un ONG.
Informatiile le-am citit pe un site frantuzesc, dar a trecut mult timp de atunci si inca nu mi-am adus aminte unde.
Dar, mai caut !

Vezi daca s-au facut si arestari in cazul asta , si daca a fost nevoie de avocat din oficiu sau au angajat avocati

Ba-l dilesc ca de-aia l-am lasat 3 ani. Coperativa va ramane, iar el doar propietar la OSIM. Numa` ca la cat a guitat p-aici ca e publica o` s-o foloseasca toata lumea si la o adunare generala extraordinara va fi evacuat a doua oara. Adica inca un rand de zabreleMister Fisherman scrie:N-ai cum sa-l dilesti legal pana nu-i dizolvi cooperativa , ca dupa aia se vor infiinta altele care sa reprezinte pescuitul de competitie , asta-i alta treaba