Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 19:43

,
Ia citeste:
ART. 24
(1) Denumirea federaţiilor sportive naţionale este "Federaţia Română de - ramura de sport - ", cu excepţia cazurilor prevăzute de Legea nr. 69/2000.
(2) Utilizarea denumirii "Federaţia Română de - ramura de sport -" pentru orice federaţie sportivă naţională se autorizează de către Ministerul Tineretului şi Sportului în cadrul procesului de avizare şi/sau recunoaştere, sub sancţiunea nulităţii absolute.

Mesaj editat!

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 19:43

Mister Fisherman scrie:
zavera scrie:Situatia va sta cu totul altfel atunci cand cei 1.000.000 de pescari de agrement, recreativi, competitionali vot fi administrati de "federatie".
Daca vor intra in "pusculita federala" 10-15 milioane de euro anual, plus banii de la bugetul statului, plus sponsorii...altfel vor sta lucrurile.

Auzi Miyagi, trebuie sa cotizezi si tu la infama cooperativa , ca doar pescuiesti recreativ pe Dunare :lol: :lol: :lol:
Am cotizat si cotizez destul. Si voi mai cotiza, dar unde trebuie. Aici sunt pe terenul meu si imi aleg. 8) . Inclusiv sacrificiile facute pentru jegul asta numai sa inteleaga ca nu-i domeniul sau de activitate si sa plece odata de unde a venit. L-am lasat sa coaca ca un furuncul pana a copt si se revarsa. O secretie purulenta contagioasa.

Mesaj editat!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 14 Noi 2013, 19:46

Mister Fisherman scrie:Zavera , poate ne spui si motivele pentru care federatia franceza este in procedura de dizolvare ?
Este legat de incalcarea Conventiei privind drepturile animalelor! Dizolvarea a fost ceruta de un ONG.
Informatiile le-am citit pe un site frantuzesc, dar a trecut mult timp de atunci si inca nu mi-am adus aminte unde.
Dar, mai caut ! :)

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 19:47

apsalba scrie:Boule,
Ia citeste:
ART. 24
(1) Denumirea federaţiilor sportive naţionale este "Federaţia Română de - ramura de sport - ", cu excepţia cazurilor prevăzute de Legea nr. 69/2000.
(2) Utilizarea denumirii "Federaţia Română de - ramura de sport -" pentru orice federaţie sportivă naţională se autorizează de către Ministerul Tineretului şi Sportului în cadrul procesului de avizare şi/sau recunoaştere, sub sancţiunea nulităţii absolute.
BAI DE CATE ORI SA_TI MAI SPUN CA TU NU AI O FEDERATIE NATIONALA DOAR PENTRU SIMPLU MOTIV CA TI S_A PERMIS LA OSIM SA INSEREZI SI NOTIUNEA DE ROMAN. Este un termen liber, dar ia incearca tu sa o transformi in "nationala". Tot de-asta vrei tu patrimoniul AGVPS? Pai ala e exact al statului impertinentule si daca esti de drept privat si nu public ...... meu sau al lui Selaru & C.O. La alegere. Mie nu-mi vinzi gogosi de-astea.

Mesaj editat!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 19:48

Mitomanul se face ca nu intelege ,dar dizolvare infamei cooperative vine mai repede decat se asteapta
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 19:49

Nu uita ca asa cum ti-am devoalat intentia de a pune mana pe banii pescarilor de agrement tot la fel iti tai si macaroana AGVPS-ului, sa-ti pui pofta-n cui. Sau mai bine-n ***.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 19:50

Mister Fisherman scrie:Mitomanul se face ca nu intelege ,dar dizolvare infamei cooperative vine mai repede decat se asteapta
Nu dizolvam nimic fishermane. Il dilim pa asta de zici ca-i viu.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 19:57

N-ai cum sa-l dilesti legal pana nu-i dizolvi cooperativa , ca dupa aia se vor infiinta altele care sa reprezinte pescuitul de competitie , asta-i alta treaba :wink:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 20:13

zavera scrie:Este legat de incalcarea Conventiei privind drepturile animalelor! Dizolvarea a fost ceruta de un ONG.
Informatiile le-am citit pe un site frantuzesc, dar a trecut mult timp de atunci si inca nu mi-am adus aminte unde.
Dar, mai caut ! :)
Zavera , multumim pentru precizare ! :wink:

Vezi daca s-au facut si arestari in cazul asta , si daca a fost nevoie de avocat din oficiu sau au angajat avocati :lol: :lol: :lol:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 20:38

Mister Fisherman scrie:N-ai cum sa-l dilesti legal pana nu-i dizolvi cooperativa , ca dupa aia se vor infiinta altele care sa reprezinte pescuitul de competitie , asta-i alta treaba :wink:
Ba-l dilesc ca de-aia l-am lasat 3 ani. Coperativa va ramane, iar el doar propietar la OSIM. Numa` ca la cat a guitat p-aici ca e publica o` s-o foloseasca toata lumea si la o adunare generala extraordinara va fi evacuat a doua oara. Adica inca un rand de zabrele :wink: . Dupe nu mai conteaza cate se vor infiinta. Eu am avut trei proiecte puse "la bataie" (in discutie publica). Toate sunt inca fezabile, dar licenta in asta mi-as da-o :mrgreen: .

Scrie răspuns