Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Nu. Toți membri afiliați votează în mod egal!
-
- utilizator constant
RESPECT MAXIMAdelin scrie:Personal ma retrag din competitii, deci nu cred ca ai ce sa-mi iei...eventual boii de la carutza.apsalba scrie:Adelin,
Ce te faci daca iti ia cineva creioanele colorate? Ai dat in mintile copiilor! Te credeam un pic mobilat pe la mansarda!
Ce ti-am spus mai demult, si anume ca eu nu particip la competitii atata timp cat Federatia e sub dictatura Popesciana ramane valabil pana cat voi putea tine lanseta in mana... si crede-ma cei ce ma cunosc stiu ca atunci cand am spus ceva m-am tinut de cuvant pana la ultima litera! Intreaba-l pe Dorel Harsan ce i-am spus la telefon cand m-a sunat sa ma cheme sa vin la voi, nu m-am dat dupa copac.
acelasi lucru cu aproximativ aceleeasi cuvinte au spus multi pescari de valoare

Poti sa postezi o lista cu ei?

Nu de alta,dar sa stim ce valori pierdem!

Nu de alta,dar sa stim ce valori pierdem!

-
- utilizator constant
poate nu ai observat ....te ignor de mult timp
Am inceput sa plang!

-
- veteran
Mitomane , asteapta sa-ti vina raspunsul negativ dupa Congresul CIPS in legatura cu afilierea infamei cooperativei ,si dupa , sa deschizi gura aia spurcata sa te scuipe toata lumea !

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Haideti sa facem o lista cu pescarii de competitie care se retrag in cazul succesului lui Fane:
1. Adelin;
2. ?????
1. Adelin;
2. ?????
apsalba scrie:Pe banii fraierilor. Nu vezi că sunteți din ce în ce mai puțini? Ai orbul găinilor sau te amăgești singur?
Io ti-am zis ca ai multe in comun cu Gerula, asa zicea si ala ca o sa ia toti forumistii de aici la el in cotet ... ia arunca o privire sa vezi ce atmosfera "plina de viata" e acum acolo. Asta o sa se aleaga si de Federatia ta in scurt timp, ai sa vezi!(si iti subliniez asta ca sa nu uiti ce ti-am spus cand o sa ramai singur!)
Pai tu te auzi ce vorbesti, doar ce te-a bascaluit Dinu acu 2 pagini ca ai facut campionat national cu 15 concurenti la toate categoriile, ai tupeul sa vorbesti de nr de participanti?! Macar atunci cand scri aberatiile pe care le scri, esti constient sau ai rataciri datorita varstei?!
Daca ma uit bine la pozele de la campionatul federal se vede de la o posta ca sunt prea multe medalii si cupe pt atatia concurenti.Cum ati facut imparteala, pe criterii de varsta, sex, sau pur si simplu pe kg-corp?StefanDinu scrie:Federatia de apartament lovește încă o data: 15 concurenți la staționar. Pentru toate categoriile ... senior si senioare, juniori si copii. Daca avea unul un picior mai mic decât celalalt doua bifau si la categoria handicapați. Sper ca au avut bani de cupe si n-au dat teapa la furnizor.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
oskar scrie:Haideti sa facem o lista cu pescarii de competitie care se retrag in cazul succesului lui Fane:
1. Adelin;
2. ?????
daca vrei sa primesti atentie si ai o identitate de care nu-ti este rusine recomanda-te
daca nu...continui sa mirosi a clona federala
Ai inteles gresit, eu ma retrag oricum, nu pun in discutie ipoteza in care se coboara ingerii cu trambitele din Cer si Popescu ia fraiele conpetitiilor in mana. Sincer tu te-ai mai uita la fotbal daca s-ar retrage toti fotbalistii din liga I si ar juca doar impiedicatii din liga onoare, care trag in minge doar cu spitzu'?!...nici eu!oskar scrie:Haideti sa facem o lista cu pescarii de competitie care se retrag in cazul succesului lui Fane:
1. Adelin;
2. ?????
De asta nici nu ma gandesc la ipoteza cu succesul lui nea Fane. Sau te pomenesti ca iti place ce campionat a organizat mosiu' anul asta...numa valoare.(si chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni)

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB