discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

apsalba scrie:
As vrea sa postez punctul de vedere al unui pescar sportiv din Arad, legitimat la CSP Arad:
sanyi platicaru
George de pista nu aveam nici o cunostinta dar in rest totul a fost super ok.
Ps. din moment ce faci parte dintr-o federatie, asociatie si chiar si club in cazul nostru nu te opui doar te supui atita timp cit federatia organizeaza si achita costurile( nu ca in alte organizatii unde nu majoritatea ci toti vin cu banii de acasa si organizatia respectiva aduna laurii, no ofense) nu cred ca am fii putut avea vreo obiectie. cind v-a fii cazul sa aducem si noi bani de acasa lucru improbabil atunci poate vom regindi intregul concept.
Cred ca ce era de spus, a fost sintetizat in aceasta postare.
Ba, daca
sanyi platicaru zice ca a fost ok si , daca
sanyi platicaru zice
sa te supui, si eu cred, ca si musiu' de altfel, ca tot ce era de spus a fost sintetizat in acea postare. Daca pana acuma nu m-a convins nimeni si nimic sa ma inscriu in Federatia Popesciana, postarea lu'
sanyi platicaru tre' sa marturisesc ca m-a determinat sa imi rup permisul de pescuit, sa sting calculatorul si sa alerg degraba la poarta federatiei pt a fi primul maine dimineata sa il intampin cu capul plecat pe presedintele nostru drag musiu' Popescu, sa ii cer iertare si sa ii jur supunere.
Huuuuuooooooo!!!! 
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
apsalba
- veteran

Adelin,
Pana si pe lista celor care renunta la pescuitul sportiv decat sa se ligitimeze la federatie ai ramas singur. Esti demn de mila!
-
Adelin
- Moderator

apsalba scrie:domnule rcorbu,
Nu cred ca vorbiti serios. Tot ce postez este exact crezul meu. Valoarea unui sportiv se dovedeste pe pista, nu pe forum. Din tot ce am postat, chiar daca cuvintele au fost uneori dure, nu cred ca au deviat de la lege si de la obiectivul pe care mi l-am asumat constituind aceasta federatie. Nu m-a interesat altceva, intrucat, dupa constituirea si autorizarea federatiei, restul va veni de la sine.
Dar, ca in orice lucru lumesc, si in pescuitul sportiv romanesc nu totul este perfect. Si asta se vede de la o posta. Nu am ascuns (si nici acum nu o fac) faptul in care cred cu putere, si anume ca pescuitul sportiv are nevoie rapid de o igienizare serioasa. Adica, trebuie scoasa din pescuitul sportiv frauda, micile interese si persoanele care au facut din pescuitul sportiv propria jucarie si care cred ca acest sport le apartine. Aici trebuie introduse reguli, unanim acceptate si respectate, ca in orice sport serios.
Nu stiu daca ati retinut (si acest lucru poate fi confirmat de membri federatiei) dar nu m-am implicat in organizarea competitiilor. Am onorat insa aceste evnimente oficiale organizate de federatie cu prezenta mea, pentru a verifica daca ceea ce am construit este functional. Si, din fericire, federatia face ce si-a propus.
Preocuparea mea in continuare, excede viitorul apropiat si se axeaza pe pregatirea viitorului pescuitului sportiv din Romania. Cred ca nu v-a scapat ca m-am ocupat de autorizarea afilierii internationale, am contribuit la crearea primului corp federal de arbitrii, am demarat actiunea de autorizare a antrenorilor de pescuit sportiviv si am facut demersurile legale pentru infiintarea scolilor de pescuit sportiv. Nu in ultimul rand, ma preocupa realizarea infrastructurii de pescuit sportiv si consolidarea finaciara a cluburilor sportive afiliate. Restul sunt, dupa parerea mea, lucruri nesemnificative, iar lucrurile serioase nu se discuta aici, ci in cadru institutionalizat, prin structurile federatiei.
Parerea mea este ca foarte multi nu realizeaza (sau nu le vine sa creada) ca aceasta federatie este o realitate care nu mai poate fi demolata, desi unii ar da matanii ca acest lucru sa se realizeze.
PS Sunt dispus sa accept situatia in care Romania sa nu aiba cativa ani rezultate notabile in competitiile internationale, dar va rog sa ma credeti ca sunt in stare, ca, in cativa ani, sa construiesc o noua generatie de pescari sportivi. Precum ati vazut, ce-mi propun si realizez. Cu toate piedicile care mi se pun.
Cu stima!
Dupa ce am lecturat cu interes scrisoarea dumneavoastra, Domnule Presedinte Popescu, o singura intrebare mai am sa va pun:"
Dumneavoastra pe vremea raposatului ati avut functie in Partid....ca prea frumos le ziceti si prea ca pe vremea aceia."
Sa stiti ca am citit si cu into
natie, ca sa imi amin
tesc mai
bine cum se ci
teau docu
mentele in se
dintele de par
tid... sa se simta
patosul din
cel cuvan
tator.
Uuurra, Urrra, Uurra!!!!
Urmeaza un set de aplauze!

WSB CLUB
-
Adelin
- Moderator

apsalba scrie:
Esti demn de mila!
Sa nu uiti replica asta, prezidente, pt ca iti promit ca in viata asta o sa ti-o trantesc inapoi!!!
Iti mai amintesc inca o data ca
intotdeauna m-am tinut de cuvant cand am promis ceva si asta ti-o spun fara sa am ceva personal cu matale.

...pe principiul roata se invarte!

WSB CLUB
-
apsalba
- veteran

Nu cred sa ai ocazia. Traim in sfere diferite! Tu nu poti sa-ti depasesti conditia de pescar si de circar pe forum!
-
Adelin
- Moderator

apsalba scrie:Nu cred sa ai ocazia. Traim in sfere diferite! Tu nu poti sa-ti depasesti conditia de pescar si de circar pe forum!
Nea Fane, esti om bătrân, "niciodată sa nu spui niciodată"! Viata e încâlcită, nu sti niciodată când ajungi la mana unui circar!

WSB CLUB
-
apsalba
- veteran

Am mai multă experiența de viață decât tine. De ăștia ca tine, fumez zilnic câte o duzină!
-
miyagi
- veteran

apsalba scrie:domnule rcorbu,
Nu cred ca vorbiti serios. Tot ce postez este exact crezul meu. Valoarea unui sportiv se dovedeste pe pista, nu pe forum. Din tot ce am postat, chiar daca cuvintele au fost uneori dure, nu cred ca au deviat de la lege si de la obiectivul pe care mi l-am asumat constituind aceasta federatie. Nu m-a interesat altceva, intrucat, dupa constituirea si autorizarea federatiei, restul va veni de la sine.
Dar, ca in orice lucru lumesc, si in pescuitul sportiv romanesc nu totul este perfect. Si asta se vede de la o posta. Nu am ascuns (si nici acum nu o fac) faptul in care cred cu putere, si anume ca pescuitul sportiv are nevoie rapid de o igienizare serioasa. Adica, trebuie scoasa din pescuitul sportiv frauda, micile interese si persoanele care au facut din pescuitul sportiv propria jucarie si care cred ca acest sport le apartine. Aici trebuie introduse reguli, unanim acceptate si respectate, ca in orice sport serios.
Nu stiu daca ati retinut (si acest lucru poate fi confirmat de membri federatiei) dar nu m-am implicat in organizarea competitiilor. Am onorat insa aceste evnimente oficiale organizate de federatie cu prezenta mea, pentru a verifica daca ceea ce am construit este functional. Si, din fericire, federatia face ce si-a propus.
Preocuparea mea in continuare, excede viitorul apropiat si se axeaza pe pregatirea viitorului pescuitului sportiv din Romania. Cred ca nu v-a scapat ca m-am ocupat de autorizarea afilierii internationale, am contribuit la crearea primului corp federal de arbitrii, am demarat actiunea de autorizare a antrenorilor de pescuit sportiviv si am facut demersurile legale pentru infiintarea scolilor de pescuit sportiv. Nu in ultimul rand, ma preocupa realizarea infrastructurii de pescuit sportiv si consolidarea finaciara a cluburilor sportive afiliate. Restul sunt, dupa parerea mea, lucruri nesemnificative, iar lucrurile serioase nu se discuta aici, ci in cadru institutionalizat, prin structurile federatiei.
Parerea mea este ca foarte multi nu realizeaza (sau nu le vine sa creada) ca aceasta federatie este o realitate care nu mai poate fi demolata, desi unii ar da matanii ca acest lucru sa se realizeze.
PS Sunt dispus sa accept situatia in care Romania sa nu aiba cativa ani rezultate notabile in competitiile internationale, dar va rog sa ma credeti ca sunt in stare, ca, in cativa ani, sa construiesc o noua generatie de pescari sportivi. Precum ati vazut, ce-mi propun si realizez. Cu toate piedicile care mi se pun.
Cu stima!
Esti un alienat mintal. Numai astfel de napastuiti ai sortii nu pot recunoaste realitatea. Ti-am mai demonstrat-o. Tot ceea ce spui mai sus arata faptul ca nu detii simtul ridicolului si nici al responsabilitatii atata timp cat te faci vinovat tocmai de cele enumerate. Pe de alta parte esti si agramat. Niciodata nu se pune virgula inainte de si in limba romana. Nici p-asta n-ai de unde s-o aflii daca ai atatia `telectuali pe langa tine? Adevarul e ca daca te iei dupa soni plasticaru ala incepi sa pui si verbului a fi doi de i.
In concluzie! La ce te pricepi si tu Fane fara sa ai reclamatii? Ce te recomanda ca presedinte de federatie de utilitate publica?
-
apsalba
- veteran

Votul Adunării Generale. Si rezultatele de până acum. Pe tine ce te recomandă?
-
miyagi
- veteran

O alta intrebare! Ai cam mult timp sa stai pe forumuri pentru un presedinte de federatie atat de "ocupata"! Se cam vede de la distanta ce cautare are sandramaua daca poluezi atatea forumuri de pescuit!
Pe pescuitul.ro de ce nu intrii ca aia pe-acolo iti dedica osanale. Nu mai esti interesat de banii lor?