Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 24 Oct 2013, 14:21

StefanDinu scrie:Nu vrem factura ... Nu vrem sa constatam ca medaliile nu sunt de aur desi au pretul unora de aur. Ar fi interesant sa vedem cum ati decontat cheltuielile sportivilor si ale arbitrilor.
Pe bază de delagție semnată de club, iar cheltuielile de masă și cazare de către federație. Orice participant o poate confirma. Clubul Sportiv de Pescuit Arad, neștiind că federația achită masa și casa, le-a dat și diurna pentru deplasare!
Asta este noutatea pe care federația o aduce în pescuitul sportiv de performanță. Sper să nu mai folosești Sintagma Campionat National de spinnig la brăilele pe care le organizezi tu. Mai ales că tutorele tău, AGVPSR, a fost dovedit a fi un impostor, chiar de Primul Ministru.
Ia cu pâine:
http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L386PV.pdf

PS Ai jucat la cacialma, și o să tragi ponoasele. Nu în fața mea, ci în fața celor pe care i-ai prostit acum 2 ani la Ag de la Doripesco, când o parte din cluburi au vrut să participe la constituirea federației. Nu mă aștept ca un tip de xxx ta să-și asume vreo responsabilitate. cei care au fost de față, știu la ce mă refer.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PPS Arbitrii au semnat un stat de plată și au fost impozitati la sursă.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Oct 2013, 14:26

nucus scrie:Cu un concurs cu 15 concurenti si 2 concurente i-ai dat pe spate pe cei de la CIPS :lol1: . Sunt sigur ca la asa istoric competitional vei fi primit triumfal in CIPS . De ce nu concurezi la presidentia CIPS-FIPSed ???
bucus,
Atâți sportivi cu acte în regulă are pescuitul sportiv din România. Dar am impresia că nu știi la ce mă refer. Stai liniștit. Iarna este un sfetnic bun. Dar am o vagă impresie că pescuitul sportiv nu-și va mai aminti de tine. Cât despre junior, și-a dat proba de capacitate îngropând definitiv Liga Română de Spinnig. Cei avizați știu la ce mă refer.
Apropo, când puneți AG a LRS? După Congresul CIPS?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 24 Oct 2013, 14:28

apsalba scrie:
StefanDinu scrie:Nu vrem factura ... Nu vrem sa constatam ca medaliile nu sunt de aur desi au pretul unora de aur. Ar fi interesant sa vedem cum ati decontat cheltuielile sportivilor si ale arbitrilor.
Pe bază de delagție semnată de club, iar cheltuielile de masă și cazare de către federație. Orice participant o poate confirma. Clubul Sportiv de Pescuit Arad, neștiind că federația achită masa și casa, le-a dat și diurna pentru deplasare!
Asta este noutatea pe care federația o aduce în pescuitul sportiv de performanță. Sper să nu mai folosești Sintagma Campionat National de spinnig la brăilele pe care le organizezi tu. Mai ales că tutorele tău, AGVPSR, a fost dovedit a fi un impostor, chiar de Primul Ministru.
Ia cu pâine:
http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L386PV.pdf

PS Ai jucat la cacialma, și o să tragi ponoasele. Nu în fața mea, ci în fața celor pe care i-ai prostit acum 2 ani la Ag de la Doripesco, când o parte din cluburi au vrut să participe la constituirea federației. Nu mă aștept ca un tip de xxx ta să-și asume vreo responsabilitate. cei care au fost de față, știu la ce mă refer.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PPS Arbitrii au semnat un stat de plată și au fost impozitati la sursă.
Lasa ca mai aveau unii de primit de la tine ... si au primit cu executorul judecatoresc!
Si nu vreau sa vad facturi! Vreau sa vad OP-uri si chitante. Ca deocamdata n-ai tras tepe in toata Romania si mai sunt oameni care nu s-au lamurit cu tine si inca livreaza inainte de primirea banilor. Deocamdata.
Cat despre Campionatul National de Spinning de pe Mal stai linistit! Esti prea depasit sa faci tu asa ceva! Campionatul FNPSR a fost o mare reusita fata de susanalele tale. Pe care nici macar nu le faci tu! Ci doar apari la festivitate.
Ce nu inte;eg eu este de ce mai cheltuiti bani sa veniti la concurs. Trageti la sorti si gata! Macar nu va mai faceti de toate cele.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 24 Oct 2013, 14:29

apsalba scrie:Stai liniștit că nu este medalie. Este o plachetă distribuită tuturor participanților la această competiție sportivă oficială.
si cum ai procedat prostescule, te-ai aplecat si ti-ai pus singur placheta la gat, apoi te-ai aplaudat si ti s-a cantat imnul? :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 24 Oct 2013, 14:33

apsalba scrie:... i-ai prostit acum 2 ani la Ag de la Doripesco, când o parte din cluburi au vrut să participe la constituirea federației. Nu mă aștept ca un tip de xxx ta să-și asume vreo responsabilitate. cei care au fost de față, știu la ce mă refer.
Cred ca erai in perioada in care nu-ti luai medicamentele ... nici macar un club nu a crezut in tine! Niciodata!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Oct 2013, 14:39

Nu se știa atunci cine va fi președintele. Și dacă faci o socoteală simplă (15 cluburi LRS+ 10 cluburi federație) socoteala era simplă. Dar tu ești filozof!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 24 Oct 2013, 14:50

apsalba scrie:Nu se știa atunci cine va fi președintele. Și dacă faci o socoteală simplă (15 cluburi LRS+ 10 cluburi federație) socoteala era simplă. Dar tu ești filozof!
Nu sunt filozof ... sunt realist. De cate ori au incercat sa te schimbe ? Cine este inca presedinte?
Sa intram in federatie ca sa ne umplem de cacao ... sa incepi tu sa refulezi idei de cum trebuie facut un campionat national. Nu multumesc. Prefer sa dezvolt un campionat care sa genereze performata.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Oct 2013, 14:55

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Oct 2013, 14:59

Pe banii fraierilor. Nu vezi că sunteți din ce în ce mai puțini? Ai orbul găinilor sau te amăgești singur?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 24 Oct 2013, 15:03

Cine are drept de vot in Federatie pentru schimbarea presedintelui? Nu cumva doar cluburile fondatoare? Orice club ce adera ulterior nu avea nici o putere de vot in aceasta problema...era si este doar o cacealma ca mata o sa lasi fraurile daca cineva ar dori sa ocupe presedentia.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns