Pe bază de delagție semnată de club, iar cheltuielile de masă și cazare de către federație. Orice participant o poate confirma. Clubul Sportiv de Pescuit Arad, neștiind că federația achită masa și casa, le-a dat și diurna pentru deplasare!StefanDinu scrie:Nu vrem factura ... Nu vrem sa constatam ca medaliile nu sunt de aur desi au pretul unora de aur. Ar fi interesant sa vedem cum ati decontat cheltuielile sportivilor si ale arbitrilor.
Asta este noutatea pe care federația o aduce în pescuitul sportiv de performanță. Sper să nu mai folosești Sintagma Campionat National de spinnig la brăilele pe care le organizezi tu. Mai ales că tutorele tău, AGVPSR, a fost dovedit a fi un impostor, chiar de Primul Ministru.
Ia cu pâine:
http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L386PV.pdf
PS Ai jucat la cacialma, și o să tragi ponoasele. Nu în fața mea, ci în fața celor pe care i-ai prostit acum 2 ani la Ag de la Doripesco, când o parte din cluburi au vrut să participe la constituirea federației. Nu mă aștept ca un tip de xxx ta să-și asume vreo responsabilitate. cei care au fost de față, știu la ce mă refer.

PPS Arbitrii au semnat un stat de plată și au fost impozitati la sursă.