Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 22 Oct 2013, 11:42

Da.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 22 Oct 2013, 11:56

d-na Durante s-a aratat foarte interesanta de sesizarea mea catre cips fata de afirmatia de inautenticitate ( sustinuta de frpsc ) a medaliilor emise de ei si mi-a cerut dezvoltarea memoriului care este in lucru si pana la ora asta este semnat de 30 de persoane implicate in fenomenul competitional dintre care 9 medaliati de CIPS . Probabil ca in pauzele din lecturarea memoriului va semna si acordul de participare la CM din Africa de Sud

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 22 Oct 2013, 13:19

Adelin scrie:
apsalba scrie:Adelin, nu mai da cu zoaie. Documentația de autorizare pentru participare a fost trimisă la MTS, și am cerut acordul CIPS. Aștept să primesc răspunsul!

Si daca ai raspuns pozitiv pleaca baietii la Mondiale, ca tot nu pricep?!!! :roll:
Daca totul depinde de acordul CIPS nu e nicio mirare ca iti vine foarte usor sa promiti luna de pe cer :mrgreen:

BTW, remarc schimbarea de atitudine. Daca pana acum CIPS nu putea decat "sa ia act" si pe cale de consecinta sa dispuna dezafilierea AGVPS si inregimentarea federatiei, dintr-o data stai frumos la coada sa te bage cineva de la CIPS in seama. Oare cumva ai inteles pana la urma faptul ca CIPS are libertatea deplina de a alege organismele pe care ei le considera reprezentantive, si nicio prevedere din legislatia romana nu le este opozabila?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Oct 2013, 13:53

apsalba scrie:Da.
Daca vei trimite doar un sportiv in Africa de Sud, nu tot lotul, eu ma voi declara sustinatorul Federatiei pe viatza, voi jura credinta vesnica si voi fi vasal federal pana la moarte... dar vreau sa vad un sportiv federal roman in Africa. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 22 Oct 2013, 14:38

Nu jura Adeline . musiu e in stare sa mearga el :lol1:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Oct 2013, 14:49

Adelin scrie:
apsalba scrie:Da.
Daca vei trimite doar un sportiv in Africa de Sud, nu tot lotul, eu ma voi declara sustinatorul Federatiei pe viatza, voi jura credinta vesnica si voi fi vasal federal pana la moarte... dar vreau sa vad un sportiv federal roman in Africa. :lol: :lol: :lol:
Nu depinde doar de mine. Cert este că federația deține sumele necesare deplasării lotului. Sper ca autorizația să fie emisă în timp util.
PS Federația nu are nevoie de slugi. Este un forum democratic și etic. Slugile sunt în altă parte. Am luat act că Ștefan Dinu vrea protocol cu federația. Probabil că în câteva minute veți vedea de ce cred eu că bate câmpii!

oskar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oskar » 22 Oct 2013, 15:28

Fane, ti-am mai scris sa fii profesionist. Pana dupa congres, adică anul asta, doar AGVPSR-ul poate trimite pescari la concursurile CIPS. Punct.
Gurita, Cristi cromozom, nu pentru tine era textul british. Știm cate clase ai. Se observa.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Oct 2013, 15:35

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Oct 2013, 15:51

Si punctul de vedere al Guvernului României!
http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L386PV.pdf

oskar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oskar » 22 Oct 2013, 16:00

Mda. Una din caile de aparare ale AGVPS s-a dus ...
Alta, consiliata tot de mari juristi, cu falsitatea actelor Federatiei, e mai stupida ca asta.
Memoriul e bun, insa numai daca este sustinut de sute, mii de pescari, si este bine documentat si alcatuit. Fiind facut de Gurita Cromozom, consiliat de un jurist bugetar, slabe sanse.

Alte cai???

Atat de penibil este AGVPSul? Ma intreb retoric, ce s-a ales de relatiile bazate pe nenumarate partide de vanatoare??? Ce s-a ales de prostitutia generalizata a angajatilor AGVPS fata de clasa politica??? Unii din cei care au fost linsi le-au luat fonduri de vanatoare si acum AGVPS-ul pierde (PIERDE) si pescuitul (l-a pierdut mai demult prin ANPA, insa acum vine lovitura decisiva). Insa conducerea ramane, angajatii mor, nu se predau. Seamana a jaf, mana in mana, nu a lupta. Caci nu cred in atata incompetenta!

Scrie răspuns