discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Cristi Y
- senior

Adelin scrie:apsalba scrie:Adelin,
Ce te faci daca iti ia cineva creioanele colorate? Ai dat in mintile copiilor! Te credeam un pic mobilat pe la mansarda!
Personal ma retrag din competitii, deci nu cred ca ai ce sa-mi iei...eventual boii de la carutza.
Ce ti-am spus mai demult, si anume ca eu nu particip la competitii atata timp cat Federatia e sub dictatura Popesciana ramane valabil pana cat voi putea tine lanseta in mana... si crede-ma cei ce ma cunosc stiu ca atunci cand am spus ceva m-am tinut de cuvant pana la ultima litera! Intreaba-l pe Dorel Harsan ce i-am spus la telefon cand m-a sunat sa ma cheme sa vin la voi, nu m-am dat dupa copac.

atitudinea unui om cu coloana vertebrala , felicitari , daca toti ar fi la fel de fermi nu ar mai avea de unde sa traga aer in piept un gunoi cu existenta parazitara ca popescu
din pacate mai exista nevertebrate parșive care sunt duse de vant fara directie
un lucru este cert insa , niciodata uleiul nu se va amesteca cu apa , oricat le-ai amesteca se decanteaza

-
Adelin
- Moderator

Un dobitoc mai putin in Federatie, deci nici o pierdere din partea ta...in conditiile de fata clar ai numai de castigat.
Dar de ce esti atat de inversunat si jignesti fara motiv?! Eu doar ti-am spus ca nu ai cum sa-mi iei mie jucariile si ca nu o sa ma ai ca sluga in Federatia ta
niciodata... sa inteleg ca te doare?!

Sau ai inteles ca nu mai ai nimic de castigat dupa mine si acum ma poti injura in fata?! Daca ai inteles abia acum inseamna ca ai inbatranit degeaba.
...si inca ceva mosiu', stiu ca esti la capatul carierei si te macina ca ti-ai irosit anii tineretii in zadar, dar cand o sa ajungi matale cu vre-un lot federal la performanta cu care am ajuns eu cu lotul LRS cauta-ma sa pui jugul unui dobitoc...si ma tem ca asta nu se va intampla
NICIODATA din simplu motiv ca ai adunat doar
incompetenta si non-valoare in jurul tau.
Succes si multa bafta, ca ai mare nevoie!!!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
semlecangheorghe
- veteran

Nea Fane,tre' sa recunosti ca ai jignit chiar fara motiv,si spre norocul tau Adelin ti-o intors-o mai mult decit elegant,eleganta pe care nu o prea meriti,zau asa..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
steff
- veteran

prostescule, mare marlan esti. frustratule!
-
oskar
- utilizator nou

S-au jignit reciproc de multe ori ... de prea multe ori.
Adelin e un mare campion, ca atare sunt convins ca dupa 1-2 ani de tusa va reveni aspra deciziei (in cazul in care se retrage).
Multi nu inteleg ca personalitatea lui Fane nu conteaza prea mult in ecuatia asta. Iar in opozitie cu Selaru si Bentu, el chiar se manifesta, exista, are activitate. Inactivitatea primilor doi e mai mult decat daunatoare. Tot nu inteleg, cum, avand in vedere relatiile AGVPS-ului cu pleiada de oameni politici, judecatori, avocati mari vanatori (ca niciunul nu e pescar), Fane Incurca Lume poate avea macar sanse de reusita. Si totusi... Ca atare imi exprim concluzia ca ori AGVPS-ul a ajuns la un grad de incompetenta crasa, ori il doare-n cot de competitori si pescuit, ori e mana in mana cu Fane. Din pacate, manevra trei are cele mai mici sanse, mai degraba o combinatie din primele 2 (incompetenta si durere in c..r).
O zi buna!
-
apsalba
- veteran

Os
oskar scrie:S-au jignit reciproc de multe ori ... de prea multe ori.
Adelin e un mare campion, ca atare sunt convins ca dupa 1-2 ani de tusa va reveni aspra deciziei (in cazul in care se retrage).
Multi nu inteleg ca personalitatea lui Fane nu conteaza prea mult in ecuatia asta. Iar in opozitie cu Selaru si Bentu, el chiar se manifesta, exista, are activitate. Inactivitatea primilor doi e mai mult decat daunatoare. Tot nu inteleg, cum, avand in vedere relatiile AGVPS-ului cu pleiada de oameni politici, judecatori, avocati mari vanatori (ca niciunul nu e pescar), Fane Incurca Lume poate avea macar sanse de reusita. Si totusi... Ca atare imi exprim concluzia ca ori AGVPS-ul a ajuns la un grad de incompetenta crasa, ori il doare-n cot de competitori si pescuit, ori e mana in mana cu Fane. Din pacate, manevra trei are cele mai mici sanse, mai degraba o combinatie din primele 2 (incompetenta si durere in c..r).
O zi buna!
Sunt întru totul de acord cu tine. Varianta trei este imposibilă și nici nu trebuie luată în calcul. Primele două sunt explicabile întrucât mânăriile făcute de AGVPSR pentru ascunderea furtului baban din patrimoniul statului, au condus la această situație. Ce nu înțeleg mulți (și aici intră și Adelin, cu care personal nu am nimic) este această strategie securistă prin care se încearcă macularea federației aruncând cu zoaie în președinte.
PS Federația este o realitate care nu mai poate fi contestată. Rămâne să confirme și o va face. Iarna aceasta va așeza la locul lor foarte multe lucruri și foarte multe necunoscute vor fi rezolvate.
-
Mister Fisherman
- veteran

Sconcsul asta urat mirositor se face ca nu intelege ca , toate legile din Romania nu poate obliga FIPS CIPS sa-i afilieze infama cooperativa
Este si cazul federatiei sportive din Ungaria (parca si Bulgaria a incercat) care n-a avut sanse la CIPS FIPS , numai mitomanul incerca sa induca ideea ca MTS poate obliga CIPS sa-i afilieze sandramaua , o sa vedeti dupa Congresul CIPS de anul viitor ca nu este cum vrea mitomanul
Sa nu mai vorbim de cazul celor de la porumbei , care au avut si CIS si recunostere oficiala prin ordin de ministru , si tot n-au fost afiliati la FCI pentru ca pur si simplu n-au vrut aia
Si ca una care dovedeste faptul ca este pe langa fenomen si urmareste alte interese , numai mintea bolnava a sconsului putea inventa un CN cu o singura etapa si 2 concurenti

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
oskar
- utilizator nou

Cristi, nu am absolut nicio legatura cu Fane sau Federatia lui. Punct.
Si orice actiune de bun simt pe care o va face AGVPS-ul pentru pescari o voi sprijini.
Problema este, ca pana si ideea memoriului a venit de la tine, AGVPS avand pana acum doar initiative tardive si prostesti.