Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
CIPS va fi foarte impresionat de prelegerile tale puturoase !!! iti va umple iar gurita cu un fluid vascos asa cum esti obisnuit
-
- veteran
Mitomane , la ce CM o sa-i duci pe aia de au iesit "campeoni" cooperatisti ?
La CIPS FIPS nu-i nimeni interesat de sandramaua ta
Si vezi ce faci cu CIS-ul ala ,ca o sa-ti fie retras si o sa ramai cu miaua-n gura

La CIPS FIPS nu-i nimeni interesat de sandramaua ta

Si vezi ce faci cu CIS-ul ala ,ca o sa-ti fie retras si o sa ramai cu miaua-n gura

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- semlecangheorghe
- veteran
Copacael,copacel...cu asta trebuia sa incepi,apoi totul ar fi venit de la sine..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Unii de abia așteptau acest lucru. Să încep fără ca federația să fie autorizată.semlecangheorghe scrie:Copacael,copacel...cu asta trebuia sa incepi,apoi totul ar fi venit de la sine..

PS Ce să vină de la sine? Așa cum am anticipat, sportivii serioși au început să se legitimeze la cluburile din federație. Iarna asta va confirma anticipările mele. Domnul Nagy, tatăl Cătălinei Kiss, îți poate spune diferența dintre competițiile AGVPSR și competițiile oficiale organizate de federație. M-a umflat râsul când am văzut că AGVPSR vrea să o excludă de nu știu de unde. Oare a fost vreodată prin AGVPSR?

Participarea a fost aproape hemoragica
! Dupa un concurs cu 10 paricipanti si 2 participante se stabilesc campionii nationali si lotul national ??? In afara de Florin Aschioapei ,cu cine vrei sa reprezinti Romania ??? Limbric oxiurizat !

Dupa un singur concurs tu vorbesti despre competitiile organizate de federatie ???
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Si voi
....avea nevoie de Campioni nationali pe anul curent
. Pozitia de vicecampioana era asigurata oricum ...singura conditie era sa pui botu'
.
Astea-s manevrele de inceput...stati sa vedeti dupa ce botanismul devine mai popular...atunci sa vezi schimbari in statut
...votat "unanim",adica de unu'anume.

Astea-s manevrele de inceput...stati sa vedeti dupa ce botanismul devine mai popular...atunci sa vezi schimbari in statut

Daca MTS-ul a dat un răspuns CIPS favorabil federației, AGVPS-ul a pierdut bătălia. Congresul, cf. statutului, va da castig de cauză lui Fane. Probabil o sa asistăm in iarna la un troc AGVPS FRPS