Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de jhonny » 18 Oct 2013, 08:42

La subsol??????????

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Oct 2013, 18:41

...si pe bani, 10 lei la plic.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Oct 2013, 19:17

Adelin scrie:...si pe bani, 10 lei la plic.
...dar fara zahar...daca vrei cu...tre' sa depui cerere tipizata.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 18 Oct 2013, 20:27

Ai rabdare Tica sa gaseasca baza legala :D .

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 18 Oct 2013, 22:35

Deci voi sugerati sa nu ma duc :o ....ca 'se ia' :roll: :mrgreen: :mrgreen:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Oct 2013, 14:04

zavera scrie:Zavera,
Sportivul respectiv este legitimat la un club sportiv. Clubul ce face, în afară de a-i lua banii pentru a participa la o competiție?

Lua-i-ar naiba de bani, domnule preşedinte! Eu vorbeam de cu totul altceva. Ar trebui ca, după atata timp, sa intelegeti că pescarii sportivi nu pot fi luaţi cu fulgi cu tot, ca să încasaţi dvs. bani. E destul de clar lucrul ăsta. :mrgreen:
zavera,
Despre ce bani vorbesti? Acum la Tg Jiu este in derulare Campionatul National de stationar. Sportivii au masa si casa la Hotelul Sportiv din Tg Jiu, pe cheltuiala federatiei, si fara a plati taxe. Banii ii incaseaza altii, nu federatia.
Poti sa-mi dai un singur exemplu de pescar luat cu fulgi cu tot? Aici au venit de bunavoie. Ultimul sosit (ultima) Kiss Catalina, fosta campioana AGVPS pe care acestia au uitat sa o trimita la mondialele feminine și acum concurează la federație, legitimată la CSP Arad.
Mai zic odata, poate se pricepe. Nu există pescar sportiv de competitie dacă nu este angrenat în competițiile oficiale organizate de FRPS. AGVPSR face propriile sale brăile, fără valoare sportivă.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 19 Oct 2013, 15:37

apsalba scrie:
zavera scrie:Zavera,
Sportivul respectiv este legitimat la un club sportiv. Clubul ce face, în afară de a-i lua banii pentru a participa la o competiție?

Lua-i-ar naiba de bani, domnule preşedinte! Eu vorbeam de cu totul altceva. Ar trebui ca, după atata timp, sa intelegeti că pescarii sportivi nu pot fi luaţi cu fulgi cu tot, ca să încasaţi dvs. bani. E destul de clar lucrul ăsta. :mrgreen:
zavera,
Despre ce bani vorbesti? Acum la Tg Jiu este in derulare Campionatul National de stationar. Sportivii au masa si casa la Hotelul Sportiv din Tg Jiu, pe cheltuiala federatiei, si fara a plati taxe. Banii ii incaseaza altii, nu federatia.
Poti sa-mi dai un singur exemplu de pescar luat cu fulgi cu tot? Aici au venit de bunavoie. Ultimul sosit (ultima) Kiss Catalina, fosta campioana AGVPS pe care acestia au uitat sa o trimita la mondialele feminine și acum concurează la federație, legitimată la CSP Arad.
Mai zic odata, poate se pricepe. Nu există pescar sportiv de competitie dacă nu este angrenat în competițiile oficiale organizate de FRPS. AGVPSR face propriile sale brăile, fără valoare sportivă.
1. Domnule preşedinte, cuvantul bani apare în postarea dvs, pe care am şi citat-o. Nu ştiu ce vă nedumereşte! :shock:

2. Nu am afirmat că i-aţi luat, ci că nu pot fi luaţi cu fulgi cu tot! Este o diferenţă pe care sigur o sesizaţi.
Şi nu îi luaţi (pe pescarii sportivi-n.a) nu pentru că nu încercaţi (deşi încercaţi în modul cel mai insistent posibil, inclusiv cu plangeri penale)!, ci pentru că nu se lasă luaţi!

Cum să nu existe pescar sportiv dacă nu este angrenat în competiţiile oficiale ale federaţiei? Păi nu vă bazaţi toată lupta pentru taxe şi cotizaţii pe teza că toţi suntem pescari sportivi, deci federaţia dvs. îşi asumă pescuitul sportiv în toate formele lui de existenţă, inclusiv cel recreativ?
Păi, cum vi-l asumaţi? Numai la drepturi (ca nu scriu iar bani)?
Nooo, să ştiţi că vă asumaţi inclusiv "brăilele" practicate sub auspiciile AGVPSR, atata timp cat vor fi practicate de pescari sportivi aflaţi sub autoritatea federaţiei, aşa cum evident doriţi.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Oct 2013, 16:08

:lol: :lol: :lol:

Prinsi din nou cu alba-neagra !

Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 19 Oct 2013, 16:38

Ahh! Si cat mi-am dorit sa particip la "stationarul" de la Tg. Jiu!!!!
Ma rog,.... daca sunt secrete,...ce sa fac????? Raman pe dinafara, asta e!!!
Neaparat trebuie sa bag la inaintare "informatorii" ca precis urmeaza "marinul" pe plaja de la ......???? :wink: :wink:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Oct 2013, 20:43

SENZATIONAL !!! *** SENZATIONAL !!! *** SENZATIONAL !!! *** SENZATIONAL !!! ***

Etapă de campionat național de pescuit sportiv staționar la Târgu Jiu !!!

”Președintele proaspăt înființatei Federații Române de Pescuit Sportiv, Ștefan Popescu, a ajuns la Târgu Jiu pentru a participa la prima competiție majoră pe care această federație o organizează.” :shock: :shock: :shock:

„Suntem o federație nou înființată și ne propunem promovarea pescuitului sportiv la nivel național. Am ales Târgu Jiu pentru prima competiție la nivel național și dintr-un patriotism local, eu fiind gorjean, din Albeni, dar și pentru că Gorjul are un potențial fantastic fiind pretabil pentru toate tipurile de pescuit sportiv”, a declarat Ștefan Popescu la conferința de presă de prezentare a etapei de Campionat Național ce se desfășoară la Târgu Jiu în acest weekend. :shock: :shock: :shock:

Legat de participarea la acest prim concurs de pescuit sportiv organizat la Târgu Jiu, președintele Ștefan Popescu a declarat că va avea o destul de largă participare: „Vor participa circa 20 de pescari sportivi din țară, reprezentând șase cluburi printre care CS Moldova din Suceava, CS Cetate Alba Iulia, CS Arad, CS Monster xxx Timisoara și CS Gorj Fishing. Concursul nu va fi unul pe echipe, ci individual și se va desfășura după toate regulile federației internaționale”, a declarat Ștefan Popescu, președintele Federației Române de Pescuit Sportiv :lol: :lol: :lol:

http://www.sportingorj.ro/2013/10/17/et ... targu-jiu/

PS Stie cineva rezultatele acestei competitiile oficiale, care s-a bucurat de o atat de larga participare ? Am tot cautat pe net dar nu gasesc nimic.
Se pare ca finala s-a desfasurat cam... in clandestinitate. :lol:
A fost frumos pe pista de la Targu Jiu ? :headbash:

:lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns