Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
oskare scrie cu gura inchis ca puți a popescu de la o poșta

Englezule, ai uitat limba majestatii sale?

Iti mai dau o veste; M-au contactat si muscarii pentru a se legitima la cluburile din federatie. Ce i-o fi apucat?semlecangheorghe scrie:Copacael,copacel...cu asta trebuia sa incepi,apoi totul ar fi venit de la sine..
apsalba scrie:Englezule, ai uitat limba majestatii sale?
nu-ti face griji , o cunosc mai bine decat iti inchipui dar o folosesc unde trebuie , tu joaca-te mai departe de-a concursurile ca eu stiu ce am de facut , de ras radem la urma , influentati de CIPS
Da da da... si incepuse sa sune ceasul si cocosul canta de zor cucuriguuuu... repede fugi la poarta ca sosesc sportiviiapsalba scrie: Iti mai dau o veste; M-au contactat si muscarii pentru a se legitima la cluburile din federatie. Ce i-o fi apucat?![]()
![]()
![]()

Am vorbit cu unul din lotul federal care a castigat la Timisoara la concursul de feeder organizat de Federatie si l-am intrebat daca pleaca la Mondialele de Feeder la care a promis mosiu' ca ii trimite si in care el credea cu tarie acum 2 saptamani... acum insa era foarte dezamagit si a spus ca nu mai pleaca nicaieri, ca musiu se da ranit si nu a mai zis un cuvant de plecare....totusi spera ca macar anul viitor, poate, o sa plece la Mondialele din Irlanda. Io nu vreau sa dau nici un pronostic, dar nu cred ca o fi nici anul viitor nimic de plecarea lotului federal.
Deci canci plecare la Mondiale, doar abureala cat incape.
Sincer imi pare rau pt baietii care au crezut in promisiunea mincinoasa a presedintelui. 
Deci canci plecare la Mondiale, doar abureala cat incape.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
...e vorba de muscarii din Timisoara, sau de muscarii din toata tara, nu de alta dar sa nu faca lumea vre-o confuzie?!!aps alba-neagra scrie: baIti mai dau o veste; M-au contactat si muscarii pentru a se legitima la cluburile din federatie. Ce i-o fi apucat?![]()
![]()
![]()
![]()
...si zici ca i-ai facut campeoni pe baietii cu feeder si i-ai abandonat?!!
WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin, nu mai da cu zoaie. Documentația de autorizare pentru participare a fost trimisă la MTS, și am cerut acordul CIPS. Aștept să primesc răspunsul!
apsalba scrie: Documentația de autorizare pentru participare a fost trimisă la MTS, și am cerut acordul CIPS. Aștept să primesc răspunsul!
apsalba scrie:Adelin, nu mai da cu zoaie. Documentația de autorizare pentru participare a fost trimisă la MTS, și am cerut acordul CIPS. Aștept să primesc răspunsul!
Si daca ai raspuns pozitiv pleaca baietii la Mondiale, ca tot nu pricep?!!!
WSB CLUB
WSB CLUB