Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cristi Y
senior
senior

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Cristi Y » 21 Oct 2013, 16:52

oskare scrie cu gura inchis ca puți a popescu de la o poșta :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2013, 17:23

Englezule, ai uitat limba majestatii sale? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2013, 18:16

semlecangheorghe scrie:Copacael,copacel...cu asta trebuia sa incepi,apoi totul ar fi venit de la sine..
Iti mai dau o veste; M-au contactat si muscarii pentru a se legitima la cluburile din federatie. Ce i-o fi apucat? :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 21 Oct 2013, 18:44

apsalba scrie:Englezule, ai uitat limba majestatii sale?

nu-ti face griji , o cunosc mai bine decat iti inchipui dar o folosesc unde trebuie , tu joaca-te mai departe de-a concursurile ca eu stiu ce am de facut , de ras radem la urma , influentati de CIPS :wink: :wink:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 22 Oct 2013, 07:19

apsalba scrie: Iti mai dau o veste; M-au contactat si muscarii pentru a se legitima la cluburile din federatie. Ce i-o fi apucat? :lol: :lol: :lol: :lol:
Da da da... si incepuse sa sune ceasul si cocosul canta de zor cucuriguuuu... repede fugi la poarta ca sosesc sportivii :lol:

Imagine

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Oct 2013, 11:14

Am vorbit cu unul din lotul federal care a castigat la Timisoara la concursul de feeder organizat de Federatie si l-am intrebat daca pleaca la Mondialele de Feeder la care a promis mosiu' ca ii trimite si in care el credea cu tarie acum 2 saptamani... acum insa era foarte dezamagit si a spus ca nu mai pleaca nicaieri, ca musiu se da ranit si nu a mai zis un cuvant de plecare....totusi spera ca macar anul viitor, poate, o sa plece la Mondialele din Irlanda. Io nu vreau sa dau nici un pronostic, dar nu cred ca o fi nici anul viitor nimic de plecarea lotului federal.

Deci canci plecare la Mondiale, doar abureala cat incape. :oops: :oops: :oops: Sincer imi pare rau pt baietii care au crezut in promisiunea mincinoasa a presedintelui. :elkgrin:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Oct 2013, 11:24

aps alba-neagra scrie: baIti mai dau o veste; M-au contactat si muscarii pentru a se legitima la cluburile din federatie. Ce i-o fi apucat? :lol: :lol: :lol: :lol:
...e vorba de muscarii din Timisoara, sau de muscarii din toata tara, nu de alta dar sa nu faca lumea vre-o confuzie?!!

...si zici ca i-ai facut campeoni pe baietii cu feeder si i-ai abandonat?!! :oops: ...nu ii trimiti nicaieri afara?!! :oops: ...pai dupa ce naiba i-ai amagit si ai facut din ei campeoni daca nu ai avut nimic de gand mai departe?! :roll:...numa sa-i amarasti?! :cry: ...na, daca asta inseamna sa faci performanta, ce sa zic: " - sa fi sanatos!"
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Oct 2013, 11:29

Adelin, nu mai da cu zoaie. Documentația de autorizare pentru participare a fost trimisă la MTS, și am cerut acordul CIPS. Aștept să primesc răspunsul!

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 22 Oct 2013, 11:38

apsalba scrie: Documentația de autorizare pentru participare a fost trimisă la MTS, și am cerut acordul CIPS. Aștept să primesc răspunsul!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Oct 2013, 11:42

apsalba scrie:Adelin, nu mai da cu zoaie. Documentația de autorizare pentru participare a fost trimisă la MTS, și am cerut acordul CIPS. Aștept să primesc răspunsul!

Si daca ai raspuns pozitiv pleaca baietii la Mondiale, ca tot nu pricep?!!! :roll:
WSB CLUB

Scrie răspuns