Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 07:22

StefanDinu scrie:
apsalba scrie:Zavera, respectivii sportivi fac parte din cluburi cu CIS. Numai că au greșit adresa când s-au afiliat. De fapt cluburile nu sunt afiliate la AGVPSR. Este o șmecherie cum că LRS este afiliată, nu cluburile! :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Mai bine nu verifică, pentru că ar fi o problemă cu deplasarea fără autorizație și folosirea numelui României la această competiție oficială.
1. Când s-au constituit și au obținut CIS-uri cluburile acelea tu încă trăgeai sforile sa fie recunoscuta FNPSR ca federatie sportiva. Când ti-au dat vânt de acolo aveai nevoie de un alt front si ai făcut Federatia Sportiva. LRS era si este si in prezent sigura structura care organizeaza campionatele nationale de spinning (din barca & de pe mal).
2. Nici un club membru LRS si nici LRS nu a fost si nu este membru AGVPS. Singura legatura a AGVPS cu LRS este un protocol prin care loturile selecționate de competitiile LRS vor participa la competițiile FIPSed, a carui membru este AGVPS.
3. Când LRS s-a înființat (pentru ca LRS a fost înființat de cluburi reale si nu de carton si dupa aceea au aderat altii) tu inca nu concepeai ca este o diferența intre Federația sportiva si federația de asociații. Dar aveai vise mărețe: sa desființezi AGVPS-ul.
4. Ai făcut o federație. Asa si? Ce faci cu ea? Te tii te hârtii? Autorizezi pe oricine si orice pronunță cuvântul pescuit? Faci o cerere tip pentru orice? Știi ce este foarte grav? Ca deși nu ai habar de nimic in ceea ce privește pescuitul de competiții ai pretenția ca tot ceea ce exista acum e prost, trebuie desființat și făcut totul de la început. Cum vrei tu.
5. Ratații de la ANS sunt la fel de spălați pe creier ca si tine ... nu te mai lua după ei ca devii și mai ridicol.

In rest iti doresc CIS si spor la hârtii.
Ar fi totuși niște lucruri de clarificat cu privire la federația sportivă, cum ar fi:
1. Ce caută cererea de recunoaștere ca structură sportivă al Ligii Române de Spinning la dosarul de evidență al federației Române de Pescuit Sportiv?
2. De ce nu se face public răspunsul ANST la această cerere? Cristi Albu, căruia i-am dat o copie, o poate face publică.
3. De ce cluburile sportive membre ALRS nu au înființat federația sportivă, pentru că așa cum am dovedit eu, acest lucru era posibil?
4. De ce LRS participă la competiții oficiale internaționale fără a solicita autorizația obligatorie prevăzută de lege pentru a putea premia sportivii și a le recompensa meritele sportive?
5. Campionatele Naționale de Pescuit Sportiv sunt drept de proprietate al federației, înregistrate ca atare la OSIM și iau în calcul solicitarea de daune pentru utilizarea acestei denumiri. Atenție, AGVPSR nu mai folosește titulatura de campionate Naționale, ci de campionat de pescuit sportiv al AGVPSR!
6. Dacă tot există federația legal constituită, de ce cluburile sportive nu solicită afilierea? Întrebarea aceasta este adresată cluburilor și ar trebui să mediteze la ea.
7. Folosirea numelui României la competiții oficiale internaționale de către persoane neautorizate, nu încalcă statutul CIPS și legile românești?
Și ca să se știe bine; federația și-a intrat în drepturi prin recunoașterea ca structură sportivă și a demarat competițiile oficiale ale statului român, respectiv Campionatele Naționale, pe probe sportive. A obținut autorizația de afiliere la CIPS și aceasta va fi supusă aprobării următorului Congres al acesteia. Luați în calcul situația, deloc de neglijat, că începând de anul viitor selectarea loturilor naționale și participarea la competițiile oficiale internaționale vor fi atributele federației. Acestea sunt realități și nu pot fi contestate.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 09:27

Pt. dl. presedinte POPESCU

La întrebări punctuale, răspunsuri punctuale (şi la obiect).
N-ar fi rău să învăţaţi şi dvs această regulă a dialogului civilizat.

1. Probabil aţi găsit cererea pe la ANST (MTS) şi aţi preluat-o spre soluţionare la “federatie”. Nu cred că v-a fost greu, la cât haos instituţional există.

2. Din acelaşi motiv din care dvs. nu faceţi publice marea majoritate a documentelor care pot fi relevante şi interesante (sentinţe judecătoreşti nefavorabile, bugetul federaţiei, răspunsuri CIPS, observaţiile la proiectul de lege, lista sponsorilor, etc, etc).

3. Pentru că nu au considerat necesară o nouă structură parazitară, pe banii lor (şi aşa puţini)

4. Pentru că participă la competiţia internaţională de CIPS/FIPS şi n-au nevoie.
Nici cei care participă la Eurovision reprezentând România n-au nevoie de aprobare de la Ministerul Culturii. M-am interesat

5. Perfect, organizaţi, în sfârşit campionate naţionale, pe regulile federale. Puteaţi să o faceţi şi în 2013, de când aţi primit CIS provizoriu, dar n-aţi făcut-o, deşi v-aţi angajat, inclusiv la MTS. Motivele vă privesc, dar concluzia este una singură: aţi fost incapabil să o faceţi. Nu încercaţi cu “era rolul altora”, că nu ţine. „Altora”…nu prea există pe la federaţie, iar răspunderea este a celui care s-a angajat şi n-a făcut!

6. La punctul ăsta cunoaşteţi răspunsul.
a) latura obiectivă : nu sunteţi afiliat cu federaţia la CIPS
b) latura subiectivă : lumea a depăşit faza neîncrederii, acum vă detestă, de-a dreptul. Poate dacă v-aţi retrage, federaţia ar avea o şansă.

7. NU. A se vedea şi pct.4. Mi-aşoptit o păsărică faptul că ştiţi asta, de când aţi renunţat la faza cu plângerile penale împotriva sportivilor.

No number: Autorizaţia de afiliere la CIPS nu obligă CIPS să vă afilieze. Mai concret, MTS vă permite dvs. să cereţi, dar nu obligă CIPS să vă afilieze.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 10:17

CIPS va tine seama de autorizatie, întrucât statutul acesteia are o prevedere în acest sens.
PS Nu mă interesează cine mă iubește si cine mă detestă. Sunt chestiuni subiective. Federația are capacitatea de a crea o nouă generație de pescari sportiv, dacă va fi nevoie!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Oct 2013, 10:19

apsalba scrie:1. Ce caută cererea de recunoaștere ca structură sportivă al Ligii Române de Spinning la dosarul de evidență al federației Române de Pescuit Sportiv?
Este o cerere veche si chiar si asa nu este treaba ta. Irelevanta intrebare!
apsalba scrie:2. De ce nu se face public răspunsul ANST la această cerere? Cristi Albu, căruia i-am dat o copie, o poate face publică.
LRS este o structura de drept privat. S-a comunicat membrilor LRS răspunsul si atat.
apsalba scrie:3. De ce cluburile sportive membre ALRS nu au înființat federația sportivă, pentru că așa cum am dovedit eu, acest lucru era posibil?
Pentru ca legal nu era posibil. Un mare om dat afara din AGVPS pentru incercase sa-l sape pe Selaru a facut o manevra. Cand a vazut ca nu prea iese a abandonat ideea dar a blocat orice initiativa. Daca frustarile si tare de caracter, pe care multa lume le cunoste, nu ieseau inca o data la suprafata, personajul respectiv nu ar fi pupat inelul. Inca odata! Si ai fi ramas din nou fara visul tau.
Dar chiar si asa Federati ta nu e legala asa cum timpul o sa o dovedeasca. Daca vreau fac si eu o federatie sportiva ocolind legea. La ANS s-a facut atatea ilegalități in cat eu nu m-as bate cu caramida in piept de cum am facut. Ca te cauta si pe tine DNA-ul.
apsalba scrie:4. De ce LRS participă la competiții oficiale internaționale fără a solicita autorizația obligatorie prevăzută de lege pentru a putea premia sportivii și a le recompensa meritele sportive?
Nu e treaba ta. Avem o delegatie a membrului CIPSed. Si aia nu-i federatia ta de garsoniera.
apsalba scrie:5. Campionatele Naționale de Pescuit Sportiv sunt drept de proprietate al federației, înregistrate ca atare la OSIM și iau în calcul solicitarea de daune pentru utilizarea acestei denumiri. Atenție, AGVPSR nu mai folosește titulatura de campionate Naționale, ci de campionat de pescuit sportiv al AGVPSR!
Bati câmpii. Ai depus la OSIM dosarul pentru logo FRPSC (o alta dovada de amatorism ... un bass care se repedela o rama ... serios? atat e tot ce poate marea federatie de garsoniera ... mullt mai jalnic decat logo-ul FNPS cu un marlin si pastrav agatati de o ancora navala ... cum poate cineva sa poarte o astfel de sigla pe tricou alaturi de tricolor ?) Denumirile de "CAMPIONAT NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV ..." apartine altcuiva. Tu ia in calcul in continuare. Oricum nu te baga nimeni in seama.
apsalba scrie:6. Dacă tot există federația legal constituită, de ce cluburile sportive nu solicită afilierea? Întrebarea aceasta este adresată cluburilor și ar trebui să mediteze la ea.
Dintr-un singur motiv: TU !!! si mai ales ideile tale cretine supte din deget ! De ce nu incheie federatia un protocol prin care recunoaste LRS ca organzaitor al campionatelor nationale de spinning din barca si de pe mal. Asa cum vrea LRS. Iar toti banii vin si raman la LRS. Fara nici o interferenta a FNPSR in regulamente, bugete si calendare competitionale. Miselul de AGVPS a semnat un astfel de protocol.
apsalba scrie:7. Folosirea numelui României la competiții oficiale internaționale de către persoane neautorizate, nu încalcă statutul CIPS și legile românești?
Nu!
apsalba scrie:Și ca să se știe bine; federația și-a intrat în drepturi prin recunoașterea ca structură sportivă și a demarat competițiile oficiale ale statului român, respectiv Campionatele Naționale, pe probe sportive. A obținut autorizația de afiliere la CIPS și aceasta va fi supusă aprobării următorului Congres al acesteia. Luați în calcul situația, deloc de neglijat, că începând de anul viitor selectarea loturilor naționale și participarea la competițiile oficiale internaționale vor fi atributele federației. Acestea sunt realități și nu pot fi contestate.
A demarat un ****! Demareaza de vre-o 3 ani cate ceva. Tu crezi ca ajunge sa apari tu la costum si sa dai 3 trofee si 10 diplome la costuri astronomice si gata! Exista un campinat national? In mai e Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal. Ce lot are fedeatia la aceasta disciplina ? Aveti buget? Sponsori? Lasa-ma sa ghicesc: aveti un proiect complex cae din motive tehnice bineinteles o sa fasaie rasunator!
FIPSed? Cineva important de acolo m-a intrebat de sanatatea ta mintala. I-am raspuns ca daca isi pune intrebari atunci e ceva in neregula.
Realitatile exista doar in lumea ta. Tu crezi ca daca ne crezi prosti chiar suntem toti prosti?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 10:23

apsalba scrie:CIPS va tine seama de autorizatie, întrucât statutul acesteia are o prevedere în acest sens.
PS Nu mă interesează cine mă iubește si cine mă detestă. Sunt chestiuni subiective. Federația are capacitatea de a crea o nouă generație de pescari sportiv, dacă va fi nevoie!
"A ţine seama" este o chestiune, iar a fi "obligat" să vă afilieze, este cu totul altceva.
Sigur că va ţine seama, va analiza şi vă va răspunde, probabil, ca vă recomandă să negociaţi cu AGVPSR posibilitatea înscrierii loturilor desemnate de federaţie. Dar, o negociere este o negociere şi, având în vedere trecutul, nu cred că va fi o negociere uşoară.

Până la urmă, războiul cu AGVPSR l-aţi pierdut tot timpul. Poate încercaţi să nu pierdeţi şi pacea.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 10:25

CIPS are un membru în România? Unul care nu este organism sportiv recunoscut.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 10:32

apsalba scrie:CIPS are un membru în România? Unul care nu este organism sportiv recunoscut.
Nici nu este nevoie, conform statutului CIPS. În cadrul CIPS există cca 20 de membri care nu sunt organisme sportive recunoscute pe plan naţional.
Aveţişi un răspuns oficial de la CIPS în acest sens, din câte îmi amintesc. De ce nu-l faceţi public ?
Intraţi pe site-ul CIPS şi verificaţi, nu mă credeţi pe cuvânt.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Oct 2013, 10:38

zavera scrie:Dar, o negociere este o negociere şi, având în vedere trecutul, nu cred că va fi o negociere uşoară.
Are experienta domnul popescu ... au mai negociat. Dar cand sa semneze domnul președinte s-a răzgândit. Voia el tot pescuitul și AGVPS-ul sa rămână doar cu vânătoarea.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 10:39

Tovarășu Dinu,
Ai uitat că am fost pus în situația să oblig ANST (MTS) prin decizia Înaltei Curți de Casatie și Justiție să recunoască federația?
Din discuțiile tale cu un membru FIPS Ed, am tras concluzia că acolo, ca și în țară, se dă în Popescu pentru a lovi în federație. Ghinionul este că am avut deja contacte cu președinte CIPS, care are o altă părere. Oricum, la ședința Prezidiului CIPS din luna noiembrie, se va decide ce și cum!
Mișto chestia că mergeți la mondiale cu delegație de la AGVPSR. Nu contează că legea prevede obligativitatea autorizării. :lol: :lol: :lol: :lol:
Să vedem ce va urma!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 10:42

zavera scrie:
apsalba scrie:CIPS are un membru în România? Unul care nu este organism sportiv recunoscut.
Nici nu este nevoie, conform statutului CIPS. În cadrul CIPS există cca 20 de membri care nu sunt organisme sportive recunoscute pe plan naţional.
Aveţişi un răspuns oficial de la CIPS în acest sens, din câte îmi amintesc. De ce nu-l faceţi public ?
Intraţi pe site-ul CIPS şi verificaţi, nu mă credeţi pe cuvânt.
zavera, ai aici listele cu membri CIPS. Se vede si cine este sau nu federatie:
http://www.cips-fips.com/cips/federations.html
Hai să vedem ce zice si statutul CIPS. Știi unde să cauți! Subliniez eu: federații sportive nationale sau organisme sportive recunoscute. Să-ți traduc ce inseamnă?

Scrie răspuns