Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 11:17

zavera scrie:[
Zavera, știu că nu ești naiv. AGVPSR trebuie recunoscută de statul român, nu de CIPS. Ce nu știe multă lume, este că AGVPSR a fost în subordinea UCFS până în 1989. După revoluție nu s-a mai înregistrat, nici după 2000, când conf. art. 94 din L.69/2000 trebuia să se reorganizeze ca structură sportivă. A pierdut trenul!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 11:18

lazarini scrie:
apsalba scrie:
StefanDinu scrie: PS Atrag atenția cluburilor sportive, că sunt obligate de lege să facă pregătirea sportivilor numai cu persoane atestate ca antrenori. Am organizat deja prima serie de antrenori de pescuit sportiv și nu am observat să fie vreunul interesat, cu excepția celor din Federație.
Ce chestie... cred ca nimeni nu se astepta la asa ceva :lol1:
Nici măcar nu-ți dai seama câtă dreptate ai. :lol: :lol: :lol: :lol:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 11:33

apsalba scrie:
zavera scrie:[
Zavera, știu că nu ești naiv. AGVPSR trebuie recunoscută de statul român, nu de CIPS. Ce nu știe multă lume, este că AGVPSR a fost în subordinea UCFS până în 1989. După revoluție nu s-a mai înregistrat, nici după 2000, când conf. art. 94 din L.69/2000 trebuia să se reorganizeze ca structură sportivă. A pierdut trenul!
Tocmai pentru că nu sunt naiv!
Instituţional, după toate regulile, cine are dreptul să decidă, ăla interpretează speţa şi hotărăşte în consecinţă.
Dacă este cineva nemulţumit, poate contesta decizia în justiţie.
Adică, CIPS hotărăşte, iar dvs (adica federaţia) puteţi lua calea judecăţii.
Vă rog, nu mai ameţiţi lumea şi nu încercaţi să inventaţi apa caldă. A fost deja inventată, iar cei din ţările cu un sistem instituţional şi juridic stabil au aflat chestia asta.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Oct 2013, 11:52

apsalba scrie: Pentru că nu o lasă legea și propriul statut.
Să-ți demonstrez:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Acum să-ți traduc.
Nu mai fa pe inteligentul ca nu te prinde.
Art. 24 face referire la recunoastere. LRS nu are nevoie de recunostere sau afiliere la FRPSC. E vorba de un protocol. Atat si nimic mai mult. Deci alta pertada de fum!
apsalba scrie:1. LRS nu este recunoscută ca structură sportivă și nu poate fi recunoscută ca partener.
Asa si? Nici nu isi doreste sa fie structura sportiva! Si tu nu ai nici un partener care nu e structura sportiva? Niu o atoritate locala sau centrala? De fapt uitasem. Cu tine nu sta nimeni de vorba!
apsalba scrie:2. Pentru a participa la competiții cluburile trebuie să fie afiliate la federație.
Se face ... cu conditia semnarii protocolului.
apsalba scrie:3. Federația are prin statut în subordine o comisie de competiții care se ocupă de așa ceva, pentru fiecare probă sportivă. Nu este interzis niciunui club să propună persoanele pe care le dorește pentru a se ocupa de organizarea competiilor pe ramura respectivă.
Vai! Ce ne facem cu comisia ? Pastreaz-o! Da-o afara! Treaba ta! E federatia ta si oricum produceti 0 competitii!
apsalba scrie:4. Chestia aia cu bugetul dat la dispoziția LRS (pentru care am rezerve că ar fi un bun gestionar) este ilegală. Vezi HG 1447/2007.
Batii campii! LRS isi gestioneaza banii pe care ii produce. Nu avem nevoie de bani de la tine. Oricum nu ai. Si aia pe care ii ai ajung in firmale tale. Asta e problema majora: nu vreau sa decizi tu unde se duc banii nostrii !!! Si oricum pana acum am avut grija de banii nostrii si am ajuns si la campionate mondiale si cu tricouri frumoase si am luat si medalii.
apsalba scrie:5. Moda asta cu protocoale este o „găselniță” a AGVPSR că să spolieze de bani pe cei care îi cred, nu pe mine. Există o lege care trebuie aplicată și de aici nu se face rabat.
Serios? LRS sau membrii LRS nu a platit 1 leu la AGVPS. Niciodata! Cine pe cine spoliaza? Fum in ochi!
Bla, bla, bla ... care lege? Legea conservarii masei?
apsalba scrie:PS Atrag atenția cluburilor sportive, că sunt obligate de lege să facă pregătirea sportivilor numai cu persoane atestate ca antrenori. Am organizat deja prima serie de antrenori de pescuit sportiv și nu am observat să fie vreunul interesat, cu excepția celor din Federație.
Serios? Deci nu ma pot pregati singur? Si ce risc?
Vezi astea sunt exemplele de habarnism si pafarism. Antrenori ?!?! Serios? Pe mine nu m-a antrenat nimeni! Cum dracu am ajuns sa pescuiesc nu stiu. Tu insa pegateste si autorizeaza in continuare antrenori, arbitri etc. Competitiile-s fudulie!
apsalba scrie:PPS Oare de unde ți-a venit ideea de a încheia LRS protocol cu federația? Să fi simțit tu ceva, după ce MTS a trimis AGVPSR la plimbare? :lol: :lol: :lol:
Din cunoasterea realitatilor ... realitati atat de departate de tine.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 12:11

Atunci păstrează-ți cluburile. Așa poți să-ți justifici și tu existența. Afilierea la federație este, așa cum am spus, o opțiune nu o obligație.
Problema va fi după afilierea federației la CIPS. Dacă federația va fi cea care selecționează și trimite loturile, cum te vei justifica în fața eportivilor?
PS Nu miza pe faptul că federația nu are sportivi. Nici nu are nevoie. Sportivii se legitimează la cluburi, federația ținând doar evidența lor. Și este pregătită să genereze o nouă generație de pescari sportivi, dacă cei actuali sunt prea buni pentru ea.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Oct 2013, 12:14

apsalba scrie:Atunci păstrează-ți cluburile. Așa poți să-ți justifici și tu existența. Afilierea la federație este, așa cum am spus, o opțiune nu o obligație.
Problema va fi după afilierea federației la CIPS. Dacă federația va fi cea care selecționează și trimite loturile, cum te vei justifica în fața eportivilor?
PS Nu miza pe faptul că federația nu are sportivi. Nici nu are nevoie. Sportivii se legitimează la cluburi, federația ținând doar evidența lor. Și este pregătită să genereze o nouă generație de pescari sportivi, dacă cei actuali sunt prea buni pentru ea.
Vezi? Asta vrei! Banii !!! Bugetele !!! Noi trebuie sa ne incolonam, tu dirijezi fanfara si noi batem pas de defilare! Ei bine NU !
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 12:16

Așa crezi tu.
Federația a organizat prima finală națională fără taxe. Urmează a doua tot fără taxe. Deci, se poate.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 12:27

Și că să nu fi îngrijorat, am făcut și documentația de finanțare pentru competițiile oficiale de anul viitor de la buget. Ai auzit de HG 1447/2007? Vezi că acolo sunt baremurile pe care trebuia să le plătești sportivilor pentru participarea la Campionatul Mondial. Sau cluburile din LRS nu mai sunt structuri sportive?
PS Am analizat cu atenție citatul pe care l-ai menționat. Unde scrie ceva de bani? :lol: :lol: :lol: :lol:
Și încă o chestie. Tu pentru federație nu contezi. Ești un nimeni!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Oct 2013, 12:33

infama cooperativa scrie:Problema va fi după afilierea federației la CIPS. Dacă federația va fi cea care selecționează și trimite loturile
Ba escocule mitoman , ca ce visezi tu cu afilierea cooperativei ,asta nu se va intampla niciodata :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 12:34

Deci, în cadrul unei postări de două rânduri, federaţia scrie că nu are ea sportivi, ci cluburile. Apoi, scrie că generează pescari sportivi. Păi, conform liniei dvs de gândire, domnule preşedinte, nu-i generează cluburile la care sunt legitimaţi?
Are federaţia structuri distincte de "generare sportivi"? Iar, dacă totuşi are un fel de incubator de sportivi, ce face cu ei?
Obligă cluburile să-i legitimeze sau îi vinde, ca pe fotbalişti?

Nu v-ar strica mai multă coerenţă, domnule Popescu.

Scrie răspuns