Zavera, știu că nu ești naiv. AGVPSR trebuie recunoscută de statul român, nu de CIPS. Ce nu știe multă lume, este că AGVPSR a fost în subordinea UCFS până în 1989. După revoluție nu s-a mai înregistrat, nici după 2000, când conf. art. 94 din L.69/2000 trebuia să se reorganizeze ca structură sportivă. A pierdut trenul!zavera scrie:[
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Nici măcar nu-ți dai seama câtă dreptate ai.lazarini scrie:Ce chestie... cred ca nimeni nu se astepta la asa cevaapsalba scrie:StefanDinu scrie: PS Atrag atenția cluburilor sportive, că sunt obligate de lege să facă pregătirea sportivilor numai cu persoane atestate ca antrenori. Am organizat deja prima serie de antrenori de pescuit sportiv și nu am observat să fie vreunul interesat, cu excepția celor din Federație.

Tocmai pentru că nu sunt naiv!apsalba scrie:Zavera, știu că nu ești naiv. AGVPSR trebuie recunoscută de statul român, nu de CIPS. Ce nu știe multă lume, este că AGVPSR a fost în subordinea UCFS până în 1989. După revoluție nu s-a mai înregistrat, nici după 2000, când conf. art. 94 din L.69/2000 trebuia să se reorganizeze ca structură sportivă. A pierdut trenul!zavera scrie:[
Instituţional, după toate regulile, cine are dreptul să decidă, ăla interpretează speţa şi hotărăşte în consecinţă.
Dacă este cineva nemulţumit, poate contesta decizia în justiţie.
Adică, CIPS hotărăşte, iar dvs (adica federaţia) puteţi lua calea judecăţii.
Vă rog, nu mai ameţiţi lumea şi nu încercaţi să inventaţi apa caldă. A fost deja inventată, iar cei din ţările cu un sistem instituţional şi juridic stabil au aflat chestia asta.
- StefanDinu
- veteran
Nu mai fa pe inteligentul ca nu te prinde.apsalba scrie: Pentru că nu o lasă legea și propriul statut.
Să-ți demonstrez:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Acum să-ți traduc.
Art. 24 face referire la recunoastere. LRS nu are nevoie de recunostere sau afiliere la FRPSC. E vorba de un protocol. Atat si nimic mai mult. Deci alta pertada de fum!
Asa si? Nici nu isi doreste sa fie structura sportiva! Si tu nu ai nici un partener care nu e structura sportiva? Niu o atoritate locala sau centrala? De fapt uitasem. Cu tine nu sta nimeni de vorba!apsalba scrie:1. LRS nu este recunoscută ca structură sportivă și nu poate fi recunoscută ca partener.
Se face ... cu conditia semnarii protocolului.apsalba scrie:2. Pentru a participa la competiții cluburile trebuie să fie afiliate la federație.
Vai! Ce ne facem cu comisia ? Pastreaz-o! Da-o afara! Treaba ta! E federatia ta si oricum produceti 0 competitii!apsalba scrie:3. Federația are prin statut în subordine o comisie de competiții care se ocupă de așa ceva, pentru fiecare probă sportivă. Nu este interzis niciunui club să propună persoanele pe care le dorește pentru a se ocupa de organizarea competiilor pe ramura respectivă.
Batii campii! LRS isi gestioneaza banii pe care ii produce. Nu avem nevoie de bani de la tine. Oricum nu ai. Si aia pe care ii ai ajung in firmale tale. Asta e problema majora: nu vreau sa decizi tu unde se duc banii nostrii !!! Si oricum pana acum am avut grija de banii nostrii si am ajuns si la campionate mondiale si cu tricouri frumoase si am luat si medalii.apsalba scrie:4. Chestia aia cu bugetul dat la dispoziția LRS (pentru care am rezerve că ar fi un bun gestionar) este ilegală. Vezi HG 1447/2007.
Serios? LRS sau membrii LRS nu a platit 1 leu la AGVPS. Niciodata! Cine pe cine spoliaza? Fum in ochi!apsalba scrie:5. Moda asta cu protocoale este o „găselniță” a AGVPSR că să spolieze de bani pe cei care îi cred, nu pe mine. Există o lege care trebuie aplicată și de aici nu se face rabat.
Bla, bla, bla ... care lege? Legea conservarii masei?
Serios? Deci nu ma pot pregati singur? Si ce risc?apsalba scrie:PS Atrag atenția cluburilor sportive, că sunt obligate de lege să facă pregătirea sportivilor numai cu persoane atestate ca antrenori. Am organizat deja prima serie de antrenori de pescuit sportiv și nu am observat să fie vreunul interesat, cu excepția celor din Federație.
Vezi astea sunt exemplele de habarnism si pafarism. Antrenori ?!?! Serios? Pe mine nu m-a antrenat nimeni! Cum dracu am ajuns sa pescuiesc nu stiu. Tu insa pegateste si autorizeaza in continuare antrenori, arbitri etc. Competitiile-s fudulie!
Din cunoasterea realitatilor ... realitati atat de departate de tine.apsalba scrie:PPS Oare de unde ți-a venit ideea de a încheia LRS protocol cu federația? Să fi simțit tu ceva, după ce MTS a trimis AGVPSR la plimbare?![]()
![]()
Atunci păstrează-ți cluburile. Așa poți să-ți justifici și tu existența. Afilierea la federație este, așa cum am spus, o opțiune nu o obligație.
Problema va fi după afilierea federației la CIPS. Dacă federația va fi cea care selecționează și trimite loturile, cum te vei justifica în fața eportivilor?
PS Nu miza pe faptul că federația nu are sportivi. Nici nu are nevoie. Sportivii se legitimează la cluburi, federația ținând doar evidența lor. Și este pregătită să genereze o nouă generație de pescari sportivi, dacă cei actuali sunt prea buni pentru ea.
Problema va fi după afilierea federației la CIPS. Dacă federația va fi cea care selecționează și trimite loturile, cum te vei justifica în fața eportivilor?
PS Nu miza pe faptul că federația nu are sportivi. Nici nu are nevoie. Sportivii se legitimează la cluburi, federația ținând doar evidența lor. Și este pregătită să genereze o nouă generație de pescari sportivi, dacă cei actuali sunt prea buni pentru ea.
- StefanDinu
- veteran
Vezi? Asta vrei! Banii !!! Bugetele !!! Noi trebuie sa ne incolonam, tu dirijezi fanfara si noi batem pas de defilare! Ei bine NU !apsalba scrie:Atunci păstrează-ți cluburile. Așa poți să-ți justifici și tu existența. Afilierea la federație este, așa cum am spus, o opțiune nu o obligație.
Așa crezi tu.
Federația a organizat prima finală națională fără taxe. Urmează a doua tot fără taxe. Deci, se poate.
Federația a organizat prima finală națională fără taxe. Urmează a doua tot fără taxe. Deci, se poate.
Și că să nu fi îngrijorat, am făcut și documentația de finanțare pentru competițiile oficiale de anul viitor de la buget. Ai auzit de HG 1447/2007? Vezi că acolo sunt baremurile pe care trebuia să le plătești sportivilor pentru participarea la Campionatul Mondial. Sau cluburile din LRS nu mai sunt structuri sportive?
PS Am analizat cu atenție citatul pe care l-ai menționat. Unde scrie ceva de bani?

Și încă o chestie. Tu pentru federație nu contezi. Ești un nimeni!
PS Am analizat cu atenție citatul pe care l-ai menționat. Unde scrie ceva de bani?

Și încă o chestie. Tu pentru federație nu contezi. Ești un nimeni!
-
- veteran
Ba escocule mitoman , ca ce visezi tu cu afilierea cooperativei ,asta nu se va intampla niciodatainfama cooperativa scrie:Problema va fi după afilierea federației la CIPS. Dacă federația va fi cea care selecționează și trimite loturile

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Deci, în cadrul unei postări de două rânduri, federaţia scrie că nu are ea sportivi, ci cluburile. Apoi, scrie că generează pescari sportivi. Păi, conform liniei dvs de gândire, domnule preşedinte, nu-i generează cluburile la care sunt legitimaţi?
Are federaţia structuri distincte de "generare sportivi"? Iar, dacă totuşi are un fel de incubator de sportivi, ce face cu ei?
Obligă cluburile să-i legitimeze sau îi vinde, ca pe fotbalişti?
Nu v-ar strica mai multă coerenţă, domnule Popescu.
Deci, în cadrul unei postări de două rânduri, federaţia scrie că nu are ea sportivi, ci cluburile. Apoi, scrie că generează pescari sportivi. Păi, conform liniei dvs de gândire, domnule preşedinte, nu-i generează cluburile la care sunt legitimaţi?
Are federaţia structuri distincte de "generare sportivi"? Iar, dacă totuşi are un fel de incubator de sportivi, ce face cu ei?
Obligă cluburile să-i legitimeze sau îi vinde, ca pe fotbalişti?
Nu v-ar strica mai multă coerenţă, domnule Popescu.