Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 10:44

StefanDinu scrie:
zavera scrie:Dar, o negociere este o negociere ?i, având în vedere trecutul, nu cred c? va fi o negociere u?oar?.
Are experienta domnul popescu ... au mai negociat. Dar cand sa semneze domnul pre?edinte s-a r?zgândit. Voia el tot pescuitul ?i AGVPS-ul sa r?mân? doar cu vân?toarea.
Tovar??u Dinu,
Am coresponden?? cu AGVPSR. AGVPSR trebuie întâi s? se autorizeze ca structur? sportiv? ?i apoi se poate afilia la federa?ie. De ce nu o face? Sau nu ?tii c? AGVPSR este asocia?ie?
PS Federa?ia are deja tot pescuitul sportiv de competi?ie în jurisdic?ia sa. Faptul c? unele cluburi nu se afiliaz?, este un drept al lor.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Oct 2013, 10:51

Tvarase ?!? Iar ies la supravafa obiceiurile vechi si grele !!!
Nu uita ca MTS s-a facut ca nu e atenta (pentru a cata oara) la problema asta. Pentru ca orice student la drept iti datea in cap cu apelul tau.
Tu crezi ca daca il lingi in *** pe Harsan sa iti faca lipeala la CHINYAKOV o sa ajungi departe? Acolo se fac lucrurile un pic altfel!

Si ca sa iti spun eu niste realitati:
- tu esti federatia si federatia esti tu. orice om este acum langa tine va disparea in 3 luni.oi
- cand faci pe nebunul asteapta-te sa ti-o iei. E normal si nu te mai supara.
- ghinionul este ca federatia este normal sa existe ... tu esti anomalia. Si modul cum vrei tu sa existe.

Iar in final repet întrebarea: de ce nu incheie federatia un protocol prin care recunoaste LRS ca organzaitor al campionatelor nationale de spinning din barca si de pe mal ?
?tefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 10:53

StefanDinu scrie:
zavera scrie:Dar, o negociere este o negociere ?i, având în vedere trecutul, nu cred c? va fi o negociere u?oar?.
Are experienta domnul popescu ... au mai negociat. Dar cand sa semneze domnul pre?edinte s-a r?zgândit. Voia el tot pescuitul ?i AGVPS-ul sa r?mân? doar cu vân?toarea.
P?i a?a a zis Curtea Constitu?ional? a României prin Decizia nr. 156/1999. AGVPSR doar vân?toare. Dac? pescarii sportivi nu au fost în stare s?-?i fac? o federa?ie, a cui este vina?
PS Chestia aia c? ??ru? a blocat infiin?area federa?iei este o prostie. N-o mai ?ine în gur?!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Oct 2013, 10:54

Ba escrocule ,lasa-ne cu vrajeala ta expirata , CIPS FIPS nu vrea sa te afilieze si gata , AGVPS nici nu vrea sa auda de infama cooperativa dupa cat kkt ai mancat pe toate forumurile de pescuit !
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Oct 2013, 10:55

apsalba scrie:Tovar??u Dinu,
Am coresponden?? cu AGVPSR. AGVPSR trebuie întâi s? se autorizeze ca structur? sportiv? ?i apoi se poate afilia la federa?ie. De ce nu o face? Sau nu ?tii c? AGVPSR este asocia?ie?
PS Federa?ia are deja tot pescuitul sportiv de competi?ie în jurisdic?ia sa. Faptul c? unele cluburi nu se afiliaz?, este un drept al lor.
Securist mitoman nu ai arunca fumigene !
Eu vorbesc de anii 2005 ... ai negociat din positia de presedinte FNPSR un protocol de colaborare cu AGVPS. Doua luni. Cand s-a ajuns la final si mai aveai sa pui stiloul jos pe hartie sa semnezi i-ai propus lui Selarul sa iti lase tie pescuitul si sa ramana el cu vanatarea. Te-a dat afara din birou. Restul este istorie!
?tefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 10:58

apsalba scrie:
zavera scrie:
apsalba scrie:CIPS are un membru în România? Unul care nu este organism sportiv recunoscut.
Nici nu este nevoie, conform statutului CIPS. În cadrul CIPS exist? cca 20 de membri care nu sunt organisme sportive recunoscute pe plan na?ional.
Ave?i?i un r?spuns oficial de la CIPS în acest sens, din câte îmi amintesc. De ce nu-l face?i public ?
Intra?i pe site-ul CIPS ?i verifica?i, nu m? crede?i pe cuvânt.
zavera, ai aici listele cu membri CIPS. Se vede si cine este sau nu federatie:
http://www.cips-fips.com/cips/federations.html
Hai s? vedem ce zice si statutul CIPS. ?tii unde s? cau?i! Subliniez eu: federa?ii sportive nationale sau organisme sportive recunoscute. S?-?i traduc ce inseamn??
Nu trebuie, domnule pre?edinte!
Statutul era acela?i ?i când a fost acceptat AGVPSR. Pân? ?i denumirea AGVPSR con?ine cuvântul sportiv. Deci, CIPS l-a recunoscut..
Articolul respectiv se interpreteazâ în sensul ?sta, nu în cel dorit de dvs.
Crede?i c? CIPS este "institut meteorologic", s? o întoarc? dup? cum bate vântul.

V-am mai scris ?i v? rog s? nu v? sup?ra?i. Poate sunte?i un tigru în "jungla chi?ibu?urilor juridice" din legile noastre, dar pe zona func?ion?rii institu?ionale sunte?i "praf". La fel ?i pe comunicare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 11:09

StefanDinu scrie: Iar in final repet întrebarea: de ce nu incheie federatia un protocol prin care recunoaste LRS ca organzaitor al campionatelor nationale de spinning din barca si de pe mal ?
Pentru c? nu o las? legea ?i propriul statut.
S?-?i demonstrez:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Acum s?-?i traduc.
1. LRS nu este recunoscut? ca structur? sportiv? ?i nu poate fi recunoscut? ca partener.
2. Pentru a participa la competi?ii cluburile trebuie s? fie afiliate la federa?ie.
3. Federa?ia are prin statut în subordine o comisie de competi?ii care se ocup? de a?a ceva, pentru fiecare prob? sportiv?. Nu este interzis niciunui club s? propun? persoanele pe care le dore?te pentru a se ocupa de organizarea competiilor pe ramura respectiv?.
4. Chestia aia cu bugetul dat la dispozi?ia LRS (pentru care am rezerve c? ar fi un bun gestionar) este ilegal?. Vezi HG 1447/2007.
5. Moda asta cu protocoale este o „g?selni??” a AGVPSR c? s? spolieze de bani pe cei care îi cred, nu pe mine. Exist? o lege care trebuie aplicat? ?i de aici nu se face rabat.

PS Atrag aten?ia cluburilor sportive, c? sunt obligate de lege s? fac? preg?tirea sportivilor numai cu persoane atestate ca antrenori. Am organizat deja prima serie de antrenori de pescuit sportiv ?i nu am observat s? fie vreunul interesat, cu excep?ia celor din Federa?ie.
PPS Oare de unde ?i-a venit ideea de a încheia LRS protocol cu federa?ia? S? fi sim?it tu ceva, dup? ce MTS a trimis AGVPSR la plimbare? :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Oct 2013, 11:10

Nu mai ascultati la fomistul mitoman si la manipularile lui penale , el nu stie acum cum sa-si mai justifice esecurile fata de cei prostiti din cooperativa , iar acum cauta fel de fel de subrefugii

Le-a promis la fraieri ca ii duce la CM de crap , si i-a lasat cu ochii in soare , acum a venit cu alta minciuna : Africa de Sud si CM de feeder :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 15 Oct 2013, 11:12

apsalba scrie:
StefanDinu scrie: PS Atrag aten?ia cluburilor sportive, c? sunt obligate de lege s? fac? preg?tirea sportivilor numai cu persoane atestate ca antrenori. Am organizat deja prima serie de antrenori de pescuit sportiv ?i nu am observat s? fie vreunul interesat, cu excep?ia celor din Federa?ie.
Ce chestie... cred ca nimeni nu se astepta la asa ceva :lol1:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 11:13

StefanDinu scrie:
apsalba scrie:Tovar??u Dinu,
Securist mitoman nu ai arunca fumigene !
Eu vorbesc de anii 2005 ... ai negociat din positia de presedinte FNPSR un protocol de colaborare cu AGVPS. Doua luni. Cand s-a ajuns la final si mai aveai sa pui stiloul jos pe hartie sa semnezi i-ai propus lui Selarul sa iti lase tie pescuitul si sa ramana el cu vanatarea. Te-a dat afara din birou. Restul este istorie!
Nene,
FNPSR s-a înfiin?at în 2006. :lol: :lol: :lol:
?i ?lelaru nu m-a dat afar?. Am plecat eu. ?elaru a dat o cafea ?i un spri?. :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns