Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 10:44

StefanDinu scrie:
zavera scrie:Dar, o negociere este o negociere şi, având în vedere trecutul, nu cred că va fi o negociere uşoară.
Are experienta domnul popescu ... au mai negociat. Dar cand sa semneze domnul președinte s-a răzgândit. Voia el tot pescuitul și AGVPS-ul sa rămână doar cu vânătoarea.
Tovarășu Dinu,
Am corespondență cu AGVPSR. AGVPSR trebuie întâi să se autorizeze ca structură sportivă și apoi se poate afilia la federație. De ce nu o face? Sau nu știi că AGVPSR este asociație?
PS Federația are deja tot pescuitul sportiv de competiție în jurisdicția sa. Faptul că unele cluburi nu se afiliază, este un drept al lor.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Oct 2013, 10:51

Tvarase ?!? Iar ies la supravafa obiceiurile vechi si grele !!!
Nu uita ca MTS s-a facut ca nu e atenta (pentru a cata oara) la problema asta. Pentru ca orice student la drept iti datea in cap cu apelul tau.
Tu crezi ca daca il lingi in *** pe Harsan sa iti faca lipeala la CHINYAKOV o sa ajungi departe? Acolo se fac lucrurile un pic altfel!

Si ca sa iti spun eu niste realitati:
- tu esti federatia si federatia esti tu. orice om este acum langa tine va disparea in 3 luni.oi
- cand faci pe nebunul asteapta-te sa ti-o iei. E normal si nu te mai supara.
- ghinionul este ca federatia este normal sa existe ... tu esti anomalia. Si modul cum vrei tu sa existe.

Iar in final repet întrebarea: de ce nu incheie federatia un protocol prin care recunoaste LRS ca organzaitor al campionatelor nationale de spinning din barca si de pe mal ?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 10:53

StefanDinu scrie:
zavera scrie:Dar, o negociere este o negociere şi, având în vedere trecutul, nu cred că va fi o negociere uşoară.
Are experienta domnul popescu ... au mai negociat. Dar cand sa semneze domnul președinte s-a răzgândit. Voia el tot pescuitul și AGVPS-ul sa rămână doar cu vânătoarea.
Păi așa a zis Curtea Constituțională a României prin Decizia nr. 156/1999. AGVPSR doar vânătoare. Dacă pescarii sportivi nu au fost în stare să-și facă o federație, a cui este vina?
PS Chestia aia că Țăruș a blocat inființarea federației este o prostie. N-o mai ține în gură!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Oct 2013, 10:54

Ba escrocule ,lasa-ne cu vrajeala ta expirata , CIPS FIPS nu vrea sa te afilieze si gata , AGVPS nici nu vrea sa auda de infama cooperativa dupa cat kkt ai mancat pe toate forumurile de pescuit !
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Oct 2013, 10:55

apsalba scrie:Tovarășu Dinu,
Am corespondență cu AGVPSR. AGVPSR trebuie întâi să se autorizeze ca structură sportivă și apoi se poate afilia la federație. De ce nu o face? Sau nu știi că AGVPSR este asociație?
PS Federația are deja tot pescuitul sportiv de competiție în jurisdicția sa. Faptul că unele cluburi nu se afiliază, este un drept al lor.
Securist mitoman nu ai arunca fumigene !
Eu vorbesc de anii 2005 ... ai negociat din positia de presedinte FNPSR un protocol de colaborare cu AGVPS. Doua luni. Cand s-a ajuns la final si mai aveai sa pui stiloul jos pe hartie sa semnezi i-ai propus lui Selarul sa iti lase tie pescuitul si sa ramana el cu vanatarea. Te-a dat afara din birou. Restul este istorie!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Oct 2013, 10:58

apsalba scrie:
zavera scrie:
apsalba scrie:CIPS are un membru în România? Unul care nu este organism sportiv recunoscut.
Nici nu este nevoie, conform statutului CIPS. În cadrul CIPS există cca 20 de membri care nu sunt organisme sportive recunoscute pe plan naţional.
Aveţişi un răspuns oficial de la CIPS în acest sens, din câte îmi amintesc. De ce nu-l faceţi public ?
Intraţi pe site-ul CIPS şi verificaţi, nu mă credeţi pe cuvânt.
zavera, ai aici listele cu membri CIPS. Se vede si cine este sau nu federatie:
http://www.cips-fips.com/cips/federations.html
Hai să vedem ce zice si statutul CIPS. Știi unde să cauți! Subliniez eu: federații sportive nationale sau organisme sportive recunoscute. Să-ți traduc ce inseamnă?
Nu trebuie, domnule preşedinte!
Statutul era acelaşi şi când a fost acceptat AGVPSR. Până şi denumirea AGVPSR conţine cuvântul sportiv. Deci, CIPS l-a recunoscut..
Articolul respectiv se interpreteazâ în sensul ăsta, nu în cel dorit de dvs.
Credeţi că CIPS este "institut meteorologic", să o întoarcă după cum bate vântul.

V-am mai scris şi vă rog să nu vă supăraţi. Poate sunteţi un tigru în "jungla chiţibuşurilor juridice" din legile noastre, dar pe zona funcţionării instituţionale sunteţi "praf". La fel şi pe comunicare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 11:09

StefanDinu scrie: Iar in final repet întrebarea: de ce nu incheie federatia un protocol prin care recunoaste LRS ca organzaitor al campionatelor nationale de spinning din barca si de pe mal ?
Pentru că nu o lasă legea și propriul statut.
Să-ți demonstrez:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Acum să-ți traduc.
1. LRS nu este recunoscută ca structură sportivă și nu poate fi recunoscută ca partener.
2. Pentru a participa la competiții cluburile trebuie să fie afiliate la federație.
3. Federația are prin statut în subordine o comisie de competiții care se ocupă de așa ceva, pentru fiecare probă sportivă. Nu este interzis niciunui club să propună persoanele pe care le dorește pentru a se ocupa de organizarea competiilor pe ramura respectivă.
4. Chestia aia cu bugetul dat la dispoziția LRS (pentru care am rezerve că ar fi un bun gestionar) este ilegală. Vezi HG 1447/2007.
5. Moda asta cu protocoale este o „găselniță” a AGVPSR că să spolieze de bani pe cei care îi cred, nu pe mine. Există o lege care trebuie aplicată și de aici nu se face rabat.

PS Atrag atenția cluburilor sportive, că sunt obligate de lege să facă pregătirea sportivilor numai cu persoane atestate ca antrenori. Am organizat deja prima serie de antrenori de pescuit sportiv și nu am observat să fie vreunul interesat, cu excepția celor din Federație.
PPS Oare de unde ți-a venit ideea de a încheia LRS protocol cu federația? Să fi simțit tu ceva, după ce MTS a trimis AGVPSR la plimbare? :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Oct 2013, 11:10

Nu mai ascultati la fomistul mitoman si la manipularile lui penale , el nu stie acum cum sa-si mai justifice esecurile fata de cei prostiti din cooperativa , iar acum cauta fel de fel de subrefugii

Le-a promis la fraieri ca ii duce la CM de crap , si i-a lasat cu ochii in soare , acum a venit cu alta minciuna : Africa de Sud si CM de feeder :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 15 Oct 2013, 11:12

apsalba scrie:
StefanDinu scrie: PS Atrag atenția cluburilor sportive, că sunt obligate de lege să facă pregătirea sportivilor numai cu persoane atestate ca antrenori. Am organizat deja prima serie de antrenori de pescuit sportiv și nu am observat să fie vreunul interesat, cu excepția celor din Federație.
Ce chestie... cred ca nimeni nu se astepta la asa ceva :lol1:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2013, 11:13

StefanDinu scrie:
apsalba scrie:Tovarășu Dinu,
Securist mitoman nu ai arunca fumigene !
Eu vorbesc de anii 2005 ... ai negociat din positia de presedinte FNPSR un protocol de colaborare cu AGVPS. Doua luni. Cand s-a ajuns la final si mai aveai sa pui stiloul jos pe hartie sa semnezi i-ai propus lui Selarul sa iti lase tie pescuitul si sa ramana el cu vanatarea. Te-a dat afara din birou. Restul este istorie!
Nene,
FNPSR s-a înființat în 2006. :lol: :lol: :lol:
Și Șlelaru nu m-a dat afară. Am plecat eu. Șelaru a dat o cafea și un spriț. :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns