StefanDinu scrie:
Iar in final repet întrebarea: de ce nu incheie federatia un protocol prin care recunoaste LRS ca organzaitor al campionatelor nationale de spinning din barca si de pe mal ?
Pentru c? nu o las? legea ?i propriul statut.
S?-?i demonstrez:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Acum s?-?i traduc.
1. LRS nu este recunoscut? ca structur? sportiv? ?i nu poate fi recunoscut? ca partener.
2. Pentru a participa la competi?ii cluburile trebuie s? fie afiliate la federa?ie.
3. Federa?ia are prin statut în subordine o comisie de competi?ii care se ocup? de a?a ceva, pentru fiecare prob? sportiv?. Nu este interzis niciunui club s? propun? persoanele pe care le dore?te pentru a se ocupa de organizarea competiilor pe ramura respectiv?.
4. Chestia aia cu bugetul dat la dispozi?ia LRS (pentru care am rezerve c? ar fi un bun gestionar) este ilegal?. Vezi HG 1447/2007.
5. Moda asta cu protocoale este o „g?selni??” a AGVPSR c? s? spolieze de bani pe cei care îi cred, nu pe mine. Exist? o lege care trebuie aplicat? ?i de aici nu se face rabat.
PS Atrag aten?ia cluburilor sportive, c? sunt obligate de lege s? fac? preg?tirea sportivilor numai cu persoane atestate ca antrenori. Am organizat deja prima serie de antrenori de pescuit sportiv ?i nu am observat s? fie vreunul interesat, cu excep?ia celor din Federa?ie.
PPS Oare de unde ?i-a venit ideea de a încheia LRS protocol cu federa?ia? S? fi sim?it tu ceva, dup? ce MTS a trimis AGVPSR la plimbare?