Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 14 Oct 2013, 08:59

Adelin, felicitări, fără resentimente.
Azi am discutat la MTS posibilitatea ca, în conformitate cu prevederile Legii sportului si a rezultatului obținut, sportivii să fie premiați. Din păcate acest lucru este imposibil având în vedere că lotul care a participat nu a fost autorizat de MTS în condițiile legii și rezultatul obținut nu poate fi recunoscut de către minister.
Pentru conformitate, consultați-l pe d.l secretar general adjunct Popa de la MTS, cu care am discutat această posibilitate.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2013, 09:13

apsalba scrie:Adelin, felicitări, fără resentimente.
Azi am discutat la MTS posibilitatea ca, în conformitate cu prevederile Legii sportului si a rezultatului obținut, sportivii să fie premiați. Din păcate acest lucru este imposibil având în vedere că lotul care a participat nu a fost autorizat de MTS în condițiile legii și rezultatul obținut nu poate fi recunoscut de către minister.
Pentru conformitate, consultați-l pe d.l secretar general adjunct Popa de la MTS, cu care am discutat această posibilitate.

Aiurea-n tramvai..
Cind lotul L.R.S. a fost inscris la aceasta competitie federatia astepta c.i.s.-ul mult dorit..o hirtie printre multe,multe,altele..
rezultatul obținut nu poate fi recunoscut de către minister
:lol1: :lol1:

Cui ii pasa??In toata media halieutica ,aceste rezultat este recunoscut,apreciat si mediatizat.Ministerul ,federatia etc...se pot lua de minutza si pot pleca la plimbare..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 14 Oct 2013, 09:26

Domnule preşedinte, cred că felicitările ar trebui adresate întregukui lot de spurtivi care au realizat această frumoasă performanţă, preczm şi L.R.S.-ului care a organizat, cu mari efortiri, o competiţie puternică şi onestă.
Decât să invocaţi numele nu ştiu cărui vremelnic funcţionar din MTS, mai bine aţi trage anumite concluzii, măcar pentru viitor.
Mai ales, ar trebui să înţelegeţi faptul că sport înseamnă în primul râmd valoare de competiţie, adică talent, muncă, timp şi, desigur bani.

Fără astea, hârtiile dvs. nu valorează doi bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Oct 2013, 09:53

Pentru mine primează legea. Și cred că și pentru ceilalți ar trebui să fie la fel. Pentru mine, LRS nu există, atâta timp cât ea nu poate reprezenta interesele sportivilor în raport cu statul român și nu poate să omologheze rezultatele sportive. Știi, la fel de bine ca mine, că LRS nu este recunoscută ca structură sportivă și participarea la acest CM s-a făcut în urma unui protocol rușinos cu AGVPSR care, prin falsuri, a reușit să se afilieze la CIPS. Și mai știi foarte bine că rolul ei în pescuitul sportiv a încetat să mai existe, odată cu recunoașterea FRPS ca federație sportivă.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Oct 2013, 10:01

Ca sa iti reamintesti ca LRS exista si pentru tine, ia la studiu hotararile judecatoresti prin care ti s-a respins irevocabil actiunea de dizolvare !
:lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Oct 2013, 10:18

Felicitari echipei pentru performanta realizata !

Uite ca se poate si fara "ajutorul' cooperatist sau recunosterea "oficiala", iar ala care tot invoca legea ...ar face bine sa-si vada de infama cooperativa ca mai are putin si se dizolva
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 14 Oct 2013, 10:30

Rusine maiFFFF......ai scuipat, acum lingi si dupa, motivezi de ce ai lins!!!!!

In alta ordine de idei...FELICITARI BAIETI si de asemenea FELICITARI LRS!!!!!!!!!!!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 14 Oct 2013, 10:31

apsalba scrie:Pentru mine primează legea. Și cred că și pentru ceilalți ar trebui să fie la fel. Pentru mine, LRS nu există, atâta timp cât ea nu poate reprezenta interesele sportivilor în raport cu statul român și nu poate să omologheze rezultatele sportive. Știi, la fel de bine ca mine, că LRS nu este recunoscută ca structură sportivă și participarea la acest CM s-a făcut în urma unui protocol rușinos cu AGVPSR care, prin falsuri, a reușit să se afilieze la CIPS. Și mai știi foarte bine că rolul ei în pescuitul sportiv a încetat să mai existe, odată cu recunoașterea FRPS ca federație sportivă.
Domnule preşedinte, probabil că aţi observat că eu nu scriu nimic fără o documentere temeinică.

1. LRS este o structură legal constituită, iar eşecurile dvs. în încercările de a dizolva această structură o dovedesc cu prisosinţă. dacă ştiu până şi eu, un biet novice, ce înseamnă o SENTUNŢĂ DEFINITIVĂ ŞI IREVOCABILĂ, ştiţi desigur şi dvs.

2. LRS a dovedit capacitate organizatorică şi managerială. Acestea, însiţite de MUNCA şi VALOAREA sporiivilor, au adus performanţe frumoase. Protocolul cu AGVPSR, pe care dvs. îl apreciaţi ca "ruşinos", a făcut posibilă participarea la competiţia mondială. Nu ştiu despre ce falsuri vorbiţi, dar având în vedere data afilierii la CIPS, cred că a fost suficient timp ca să fie dovedite.

3. Rolul LRS în mişcarea sportivă va înceta atunci când veţi capabil (dacă veţi fi vreodată) să organizaţi ceva similar, dacă nu mai bun.
Până atunci, veţi fi numai un personaj dezagreabil, pus pe scandal şi procese. Dar, ceea ce este mai rău este că vă confundati cu federaţia (sau federaţia se confundă cu dvs.), ceea ce este foarte rău.
Părerea dvs. chiar nu contează, după cum nu contează nici părerea unui "neica-nimeni" din MTS, ajuns acolo pe bază de "dat cu gura".
La penuria de medalii din sportul românesc, amicul dvs din MTS trebuia sâ pună imediat mâna pe telefon şi să-i felicite pe sportivi. Poate avea şi el ceva de scris când va da socoteală şefilor (politici...) asupra activităţii sale.
Rămân doar PERFORMANŢELE, domnule preşedinte. Adică titlurile, medaliile, gloria sportivă de moment sau acumulată în timp.

Recunoaşterea FRPS ca federaţie sportivă nu a schimbat nimic, iar anul 2013 dovedeşte că a fost un demers inutil, aş zice de o ridicolă inutilitate.
Poate salvaţi ceva cu CM de feeder din Africa de Sud, dar dacă şi acolo eşuaţi, nu dau doi bani pe credibilitatea dvs.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 14 Oct 2013, 10:36

[quote="apsalba"]Pentru mine primează legea........

Prietenii tai de la Apsalba zic alceva! Se vorbeste in "sat" ca ai rupt acte contabile, registru de casa, nu s-au mai justificat banii pentru intabulari(balta Aiud ssi Noslac), cica ai facut numai NENOROCIRI in contabilitate si tu zici ca primeaza la tine LEGEA.
Gunoi se numeste ce ramane in urma ta, asa vei ramane in veci!!!!!! NUUUUU???????

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Oct 2013, 11:45

Ce gest nobil din partea dumitale...ai discutat posibilitatea ca sportivii sa fie premiati din bugetul statului... :lol:
Oare matale, un fin cunoscator al legii, nu stiai ca nu se poate? Ai aflat cu surprindere pentru conformitate de la dl. secretar general adjunct Popa de la MTS? :lol:
Oricum, macar ai incercat, de apreciat. Ar mai fi de discutat posibilitatea ca pescarii medaliati cu bronz sa fie premiati, macar asa simbolic, de bonton de catre Federatie. Sau din pacate si acest lucru este imposibil? :twisted:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns