Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 14 Oct 2013, 08:59

Adelin, felicit?ri, f?r? resentimente.
Azi am discutat la MTS posibilitatea ca, în conformitate cu prevederile Legii sportului si a rezultatului ob?inut, sportivii s? fie premia?i. Din p?cate acest lucru este imposibil având în vedere c? lotul care a participat nu a fost autorizat de MTS în condi?iile legii ?i rezultatul ob?inut nu poate fi recunoscut de c?tre minister.
Pentru conformitate, consulta?i-l pe d.l secretar general adjunct Popa de la MTS, cu care am discutat aceast? posibilitate.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2013, 09:13

apsalba scrie:Adelin, felicit?ri, f?r? resentimente.
Azi am discutat la MTS posibilitatea ca, în conformitate cu prevederile Legii sportului si a rezultatului ob?inut, sportivii s? fie premia?i. Din p?cate acest lucru este imposibil având în vedere c? lotul care a participat nu a fost autorizat de MTS în condi?iile legii ?i rezultatul ob?inut nu poate fi recunoscut de c?tre minister.
Pentru conformitate, consulta?i-l pe d.l secretar general adjunct Popa de la MTS, cu care am discutat aceast? posibilitate.

Aiurea-n tramvai..
Cind lotul L.R.S. a fost inscris la aceasta competitie federatia astepta c.i.s.-ul mult dorit..o hirtie printre multe,multe,altele..
rezultatul ob?inut nu poate fi recunoscut de c?tre minister
:lol1: :lol1:

Cui ii pasa??In toata media halieutica ,aceste rezultat este recunoscut,apreciat si mediatizat.Ministerul ,federatia etc...se pot lua de minutza si pot pleca la plimbare..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 14 Oct 2013, 09:26

Domnule pre?edinte, cred c? felicit?rile ar trebui adresate întregukui lot de spurtivi care au realizat aceast? frumoas? performan??, preczm ?i L.R.S.-ului care a organizat, cu mari efortiri, o competi?ie puternic? ?i onest?.
Decât s? invoca?i numele nu ?tiu c?rui vremelnic func?ionar din MTS, mai bine a?i trage anumite concluzii, m?car pentru viitor.
Mai ales, ar trebui s? în?elege?i faptul c? sport înseamn? în primul râmd valoare de competi?ie, adic? talent, munc?, timp ?i, desigur bani.

F?r? astea, hârtiile dvs. nu valoreaz? doi bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Oct 2013, 09:53

Pentru mine primeaz? legea. ?i cred c? ?i pentru ceilal?i ar trebui s? fie la fel. Pentru mine, LRS nu exist?, atâta timp cât ea nu poate reprezenta interesele sportivilor în raport cu statul român ?i nu poate s? omologheze rezultatele sportive. ?tii, la fel de bine ca mine, c? LRS nu este recunoscut? ca structur? sportiv? ?i participarea la acest CM s-a f?cut în urma unui protocol ru?inos cu AGVPSR care, prin falsuri, a reu?it s? se afilieze la CIPS. ?i mai ?tii foarte bine c? rolul ei în pescuitul sportiv a încetat s? mai existe, odat? cu recunoa?terea FRPS ca federa?ie sportiv?.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Oct 2013, 10:01

Ca sa iti reamintesti ca LRS exista si pentru tine, ia la studiu hotararile judecatoresti prin care ti s-a respins irevocabil actiunea de dizolvare !
:lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Oct 2013, 10:18

Felicitari echipei pentru performanta realizata !

Uite ca se poate si fara "ajutorul' cooperatist sau recunosterea "oficiala", iar ala care tot invoca legea ...ar face bine sa-si vada de infama cooperativa ca mai are putin si se dizolva
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 14 Oct 2013, 10:30

Rusine maiFFFF......ai scuipat, acum lingi si dupa, motivezi de ce ai lins!!!!!

In alta ordine de idei...FELICITARI BAIETI si de asemenea FELICITARI LRS!!!!!!!!!!!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 14 Oct 2013, 10:31

apsalba scrie:Pentru mine primeaz? legea. ?i cred c? ?i pentru ceilal?i ar trebui s? fie la fel. Pentru mine, LRS nu exist?, atâta timp cât ea nu poate reprezenta interesele sportivilor în raport cu statul român ?i nu poate s? omologheze rezultatele sportive. ?tii, la fel de bine ca mine, c? LRS nu este recunoscut? ca structur? sportiv? ?i participarea la acest CM s-a f?cut în urma unui protocol ru?inos cu AGVPSR care, prin falsuri, a reu?it s? se afilieze la CIPS. ?i mai ?tii foarte bine c? rolul ei în pescuitul sportiv a încetat s? mai existe, odat? cu recunoa?terea FRPS ca federa?ie sportiv?.
Domnule pre?edinte, probabil c? a?i observat c? eu nu scriu nimic f?r? o documentere temeinic?.

1. LRS este o structur? legal constituit?, iar e?ecurile dvs. în încerc?rile de a dizolva aceast? structur? o dovedesc cu prisosin??. dac? ?tiu pân? ?i eu, un biet novice, ce înseamn? o SENTUN?? DEFINITIV? ?I IREVOCABIL?, ?ti?i desigur ?i dvs.

2. LRS a dovedit capacitate organizatoric? ?i managerial?. Acestea, însi?ite de MUNCA ?i VALOAREA sporiivilor, au adus performan?e frumoase. Protocolul cu AGVPSR, pe care dvs. îl aprecia?i ca "ru?inos", a f?cut posibil? participarea la competi?ia mondial?. Nu ?tiu despre ce falsuri vorbi?i, dar având în vedere data afilierii la CIPS, cred c? a fost suficient timp ca s? fie dovedite.

3. Rolul LRS în mi?carea sportiv? va înceta atunci când ve?i capabil (dac? ve?i fi vreodat?) s? organiza?i ceva similar, dac? nu mai bun.
Pân? atunci, ve?i fi numai un personaj dezagreabil, pus pe scandal ?i procese. Dar, ceea ce este mai r?u este c? v? confundati cu federa?ia (sau federa?ia se confund? cu dvs.), ceea ce este foarte r?u.
P?rerea dvs. chiar nu conteaz?, dup? cum nu conteaz? nici p?rerea unui "neica-nimeni" din MTS, ajuns acolo pe baz? de "dat cu gura".
La penuria de medalii din sportul românesc, amicul dvs din MTS trebuia sâ pun? imediat mâna pe telefon ?i s?-i felicite pe sportivi. Poate avea ?i el ceva de scris când va da socoteal? ?efilor (politici...) asupra activit??ii sale.
R?mân doar PERFORMAN?ELE, domnule pre?edinte. Adic? titlurile, medaliile, gloria sportiv? de moment sau acumulat? în timp.

Recunoa?terea FRPS ca federa?ie sportiv? nu a schimbat nimic, iar anul 2013 dovede?te c? a fost un demers inutil, a? zice de o ridicol? inutilitate.
Poate salva?i ceva cu CM de feeder din Africa de Sud, dar dac? ?i acolo e?ua?i, nu dau doi bani pe credibilitatea dvs.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 14 Oct 2013, 10:36

[quote="apsalba"]Pentru mine primeaz? legea........

Prietenii tai de la Apsalba zic alceva! Se vorbeste in "sat" ca ai rupt acte contabile, registru de casa, nu s-au mai justificat banii pentru intabulari(balta Aiud ssi Noslac), cica ai facut numai NENOROCIRI in contabilitate si tu zici ca primeaza la tine LEGEA.
Gunoi se numeste ce ramane in urma ta, asa vei ramane in veci!!!!!! NUUUUU???????

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Oct 2013, 11:45

Ce gest nobil din partea dumitale...ai discutat posibilitatea ca sportivii sa fie premiati din bugetul statului... :lol:
Oare matale, un fin cunoscator al legii, nu stiai ca nu se poate? Ai aflat cu surprindere pentru conformitate de la dl. secretar general adjunct Popa de la MTS? :lol:
Oricum, macar ai incercat, de apreciat. Ar mai fi de discutat posibilitatea ca pescarii medaliati cu bronz sa fie premiati, macar asa simbolic, de bonton de catre Federatie. Sau din pacate si acest lucru este imposibil? :twisted:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns